Bu kız gibi giyinmek istiyorum ama eşim izin vermiyor. Onla bu konu yüzünden kavga ediyoruz sürekli. Ne yapmam lazım?

Yani hoşuna gittiği gibi giyinmek istemen çok normal ama eşin de haklı sonuçta seni kıskanması en doğal şey. Bence sen biraz daha dikkatli giyinmeli o da karışmamalı ortak noktada buluşmalısınız
Kocan seni kısıtlayamaz, onu boşa.
Cevap
20Cevap
Yani tatil yerinde deilsen karismasi gayet normal bnce normal ise giderken ne bilim beraber biyere giderken bnde sahsen bole giyinsin istemem kalkipta kapinsin demiom kapaliyada karsiyim ama buda siradan bi gun icin fazla bnce
Bu kızın giyindiğine emin misin bence eşini dinle eşin de erkekleri bildiği için giyme diyor.
Kocayı boşayıp, karısını paylaşan elemanlardan bulup evlen, dilediğin yerde dilediğin kıyafeti giy yavrum..
Esin kim oluyor git tabi canım Milano'da yaşıyoruz ulann Çorum'da yaşayıp hayal dünyasından çıkın artık
Böyle giyinip insanların sana yam yam gibi bakmasını istiyor ve rahatsız olmuyorsan giy
Giyin ve onunla bu konuyu konuş ayrıca giyim için izin isteme kimseden
Evde kocana giy ya da boşan sokaktaki kocalarına giyin onlar hem daha genişdir
guzel laf
Fazla açık ama 😂 ben de direkt giyme demezdim de kemküm ederdim
Haklı bence sevgilin olsa tamam diyeceğim ama eşinmiş bir de🤷🏼♀️
sevgılıye de yazık
Bir şey giymesen daha iyi. Boşuna kiyafet israfı da olmaz bu durumda
İstediğin gibi giyin saygı duyması gerek bence.
Evde giyincksen nie vermesin disari kiskanr soncts seksi hos
aklınız fiktirinz uckurunuz da
@_GAYGünlükleri_ senin nickinden belli neyinderdinde oldugn. sanane arkadasim isine bak.
Dostum
Karışmaması lazım ama alttan al
Fizigin böyle güzel mi
evet neden
Bu tarz giyime fizik lazım bence
Sonuna kadar haklı bence sende biraz edepli giyin
Karışabilir eşin sonuçta
Eşini dinle istemediği bişeyi yapma hakkın yok
Asıl onun kadını kısıtlamaya hakkı yok
İslami olarak herşeye hakkı var eğer seni aldatması senin hoşuna gitmiycekse onunda hoşuna açık seçik giyinmen gitmiyor
Benim ne olduğumu görerek alıyor köpek gibi mecbur sanki gözü kördü açık giyindiğimi görmüyormuydu
Hiç kimse kimseye mecbur değil böyle konuşursun bi boşan ondan sonra gör hayat nasıl boktan boşanıpta mutlu olanını görmedim kadınlarda
Annem boşandı gayet mutlu bir hayat sürdük size öyle geliyor ve tabikide normal şartlarda bana mecbur değil ama benim gayet açık giyindiğimi görüp evlenene kadar birsey demeyip evlenincede giyemezsin diyorsa düğün günümün aksamıda olasa annemin evine geri dönerim
O onun cahilliği senin cahilliğinde söz dinlememek yani normal ginince senden bişey eksiliyor mu?
Bu gün başkası için ufak birseyinden ödün verirsen gelicekte hayatını değiştirmeye çalışırlar hayat felsefem
abarttın yani, kısacası eşin HAS ediyor.
Tangayla gezmen lazım
İzin vermemekte haklı
İddialı bir tarz.
Böyle fizik var mı ki sende
Evde giy kocana
Kesin yaşanmıştır
Adam haklı bacım
Ee haklı adam
yakacaksın avm ve sokakları
Bu szmsnz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?