Moda & Stil Kızlar, uzun tişörtü elbise olarak giyer misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzun tişörtleri altına hiç bir şey kombinlemeden tek parça elbise gibi giyer misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, uzun tişörtü elbise olarak giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tişört şeklinde elbiseler var zaten bu da öyle 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bildim de peki normal uzun tişprtler elbise gibi giyilebiliyor mu? Yorumla Blodeuwedd +1 yıl Hayır giyilmiyor Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Blodeuwedd +1 yıl Tişörtün amacı o değil çünkü Yorumla Soran +1 yıl O zaman böyle sorayım. Peki bu tişört gibi olan elbiseler tişört gibi giyilebilir mi? Yani altına pantolon falan kombinlenerek Yorumla Blodeuwedd +1 yıl O da saçma olur öyle yapacaksan tişört giyersin Yorumla Soran +1 yıl Bi tane hem tişört hem elbise olabilen kyafet icad etmediler mi yani? Ben mi icad etsem acaba? Yorumla Blodeuwedd +1 yıl O da senin derdin Yorumla Soran +1 yıl Galiba öyle. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Yorumla
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sık olmasa da nadiren olabilir. 1 0 Yorumla
bademimaşkım Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bu zaten elbise aw köylüsü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi? 😂 zekanı hangi bakkaldan aldın? Yorumla bademimaşkım +1 yıl Tişört elbise diye bir şey duymadın mı? Bu kadar uzun bi tişört yok Yorumla Soran +1 yıl Ben uzun tişpört yazınca bu geldi ben ne yapayım sanki daha önce tişört elbise mi giydim? Fotoğrafı öylesine koydum. Asıl sorunun cevabını merak ediyorum. Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Giymem. 1 0 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Bu zaten elbise 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafı öylesine koydum ya soruya odaklanın lütfen Yorumla derm0 +1 yıl O zaman hayır giymem Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tişört şeklinde elbiseler var zaten bu da öyle
Bildim de peki normal uzun tişprtler elbise gibi giyilebiliyor mu?
Hayır giyilmiyor
Neden?
Tişörtün amacı o değil çünkü
O zaman böyle sorayım. Peki bu tişört gibi olan elbiseler tişört gibi giyilebilir mi? Yani altına pantolon falan kombinlenerek
O da saçma olur öyle yapacaksan tişört giyersin
Bi tane hem tişört hem elbise olabilen kyafet icad etmediler mi yani? Ben mi icad etsem acaba?
O da senin derdin
Galiba öyle. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
evet giyerim güzel kombinlersem
Giyebilirim çok mini durmadığı sürece
Sık olmasa da nadiren olabilir.
Bu zaten elbise aw köylüsü
Öyle mi? 😂 zekanı hangi bakkaldan aldın?
Tişört elbise diye bir şey duymadın mı? Bu kadar uzun bi tişört yok
Ben uzun tişpört yazınca bu geldi ben ne yapayım sanki daha önce tişört elbise mi giydim? Fotoğrafı öylesine koydum. Asıl sorunun cevabını merak ediyorum.
Giymem.
Hayır
Bu zaten elbise
Fotoğrafı öylesine koydum ya soruya odaklanın lütfen
O zaman hayır giymem