Sarı bir bikini aldım ama göğüslerim 70 beden ve “34 beden aldım” iple ayarlayamiyorum da sonradan harbi pişman oldum ipsiz olduğu için ama iş işten geçti sizce iri gösterir mi goguslerimi yoksa çocuk gibi mi olur :(
Güncellemeler
+1 yıl
Görsel ekte var yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Gelışmeleriiii aktarıyorum ; biraz basık durdu ama müthiş oldu çok sevdim sanirim bu yaz favoritom olacakk 💛
Kotondan straplez bir bikini üstü aldım ipli ürün değil ve göğüslerim çok küçük nasıl durur sizce?
Çok beğendim bende alacağım😅 göğüsünde durmuyormu ya da arkadan kendin bağlasan🤔
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadan bağlayamıyorum ipli model değil :( daha gelmedi o yüzden telaş yaptım ya göğsümde basık durursa diye 😄 beğendiysen siyahı ve şeker pembesi var diye biliyorum linkini atarım bende severek aldım 🤗 ama nasıl durur bilemiyorum umarım hoş bir duruşu olur 😅
Eğer bikini üstünde çok bol durmuyorsa sıkıntı yapma. çünkü bikini bu görselde ki ise güzel.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bikini daha gelmedi canım o yüzden telaş sardı beni ya çocuk gibi durursa diye. Ürün modeldeki gibiymis yorumları öyleydi , inşallah bakalım hoş durur giymek te bu sene nasip olur inşallah 😂
Bu tarz bikiniler daha basık gösteriyor bence göğüsleri bunlar ne iri olanlara ne de küçük olanlara yakışmıyor :D kime yakışıyor bilmiyorum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum ki onu açık tercih ettim tam straplez de tercih etmedim uygundu birde fiyatı 😄 ama göğüsüm küçük ayrıntısı belli olsun basık durmasın istiyorum işte gelsin bakacağız umarım iyi olur herşey gönlümce olur 🤗
Bu modelde de güzel durur inşallah herşey gönlümce olur umarım ilk defa internetten bikini alıyorum oda elimde patlasın istemem çok beğenerek aldım rengi çok tatlı 😅🤗
Daha denemedim ama dümdüz olur mu bilemiyorum işte göğüslerim küçük bir de straplez model ipli de değil hani kullanan varsa bu modeli diye size soruyum dedim
He kapalı 😂😂 daha açıkları da vardı. Sen biraz açık kadın fazla görmemiş namus edepe fazla takan birisin gibi geldi bana çünkü bu altı straplez kapalı bir model yani 😂
Allah seni hiç güleceğim yoktu 😂😂 plajda neler neler görüyoruz bunlar flan kapalı model işte de. Ya ben kafaya taktım göğüslerim belli olsun istiyorum ya idbeidbsjs ama some küçük göğüs problems :(
Valla amacını bende bilemedim amaaan boşver 😂 ailecek gideriz zaten savuramam benim için bu bikini hafif göğsümün olduğunu belli etsin yeter başka bir şey istemiyorum he birde iyi gelsin 😂
😀 Sende ne olduğu önemli değil ki senin onu nasıl sergilediğin önemli olan bence bu konuda sen başarılısın 🤣 bçde babanın başını belaya sokmaman önemli tabi 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok beğendim bende alacağım😅 göğüsünde durmuyormu ya da arkadan kendin bağlasan🤔
Arkadan bağlayamıyorum ipli model değil :( daha gelmedi o yüzden telaş yaptım ya göğsümde basık durursa diye 😄 beğendiysen siyahı ve şeker pembesi var diye biliyorum linkini atarım bende severek aldım 🤗 ama nasıl durur bilemiyorum umarım hoş bir duruşu olur 😅
Atarsan sevinirim gercekten beğwndim
Canım beni takip ediver de atayım linkini
Profilin yokki gizli yapmışsın😅
Kız takip ettim hesabımın ismi melek 😂
Eğer bikini üstünde çok bol durmuyorsa sıkıntı yapma. çünkü bikini bu görselde ki ise güzel.
Bikini daha gelmedi canım o yüzden telaş sardı beni ya çocuk gibi durursa diye. Ürün modeldeki gibiymis yorumları öyleydi , inşallah bakalım hoş durur giymek te bu sene nasip olur inşallah 😂
Bu tarz bikiniler daha basık gösteriyor bence göğüsleri bunlar ne iri olanlara ne de küçük olanlara yakışmıyor :D kime yakışıyor bilmiyorum
Bilmiyorum ki onu açık tercih ettim tam straplez de tercih etmedim uygundu birde fiyatı 😄 ama göğüsüm küçük ayrıntısı belli olsun basık durmasın istiyorum işte gelsin bakacağız umarım iyi olur herşey gönlümce olur 🤗
küçükse daha düz bir model almasın bu cuplu modellerden
Ah artık çok geç siparişi verdim :(
avuç için kadar var mı tam düz mü yoksa
Avuç içi kadar var 😂
ozaman yeterli güzelliktedir. holştayn gibi napcan yerlere kadar. küçük ve diri olsun en güzelli öyle.
Bu modelde de güzel durur inşallah herşey gönlümce olur umarım ilk defa internetten bikini alıyorum oda elimde patlasın istemem çok beğenerek aldım rengi çok tatlı 😅🤗
Gule gule kullan bikini cesaret isi. Vucudun mukemmel olaa bile m3deni cesaret de olmali
Güzel yakışır
Göğüslerim küçük işte hafif belli olsa göğsümün olduğu yeter benim için umarım belli olur basık durmaz
Bu mu aldığın
Evet bu aldığım
Bol mu geliyor tam ney
Daha denemedim ama dümdüz olur mu bilemiyorum işte göğüslerim küçük bir de straplez model ipli de değil hani kullanan varsa bu modeli diye size soruyum dedim
sütyen süngerleri satılıyor ya da giymediklerinden de sökebilirsin, onu içine dik eğer olursa.
Bikiniye olur mu kız tuhaf durmaz demi 🤭
süngeri içine dikersen belli olmaz ya, dışından da gözükmez hem dkdnxkdn. tabi dikmeden Bi koyup dene de ona göre bak, olmazsa iade et
Bilmiyorum artık gelsin bakalım umarım iyi olur ya isbwisnakns şu dustugum hallere bak küçük goguslu olduğum için 😂😂 olmazsa dikerim artık
İri göstermesine gerek yok güzel görünüyor
Dümdüz durmasını da istemem , az iri gözüksün isterdim de işte nasıl duracak bakalım :( çocuk gibi durmasın da
Yok be geyet güzel endişe etme çocuk gibi durmasının imkanı yok
Göğüslerim avuç içini dolduruyor da işte straplez basık mı durur diye endişe ettim inşallah az iri gösterir :)
😀 Sen bu kadar cesursan merak etme et ile kimse seni yargılayamaz
Cesurluk ile bir alakası yok kapalı bir model zaten 😂 ama üstü önemli benim için göğüslerim içinde kalırsa çok tuhaf olur siwvusabksnd
🤣 Bumu kapalı 🤣
He kapalı 😂😂 daha açıkları da vardı. Sen biraz açık kadın fazla görmemiş namus edepe fazla takan birisin gibi geldi bana çünkü bu altı straplez kapalı bir model yani 😂
🤣🤣 Yok be hiç alakası yok aksine 😀 yakışıyorsa sonuna kadar desteklerim 🤣 modelin altını sevmedim mesela
Allah seni hiç güleceğim yoktu 😂😂 plajda neler neler görüyoruz bunlar flan kapalı model işte de. Ya ben kafaya taktım göğüslerim belli olsun istiyorum ya idbeidbsjs ama some küçük göğüs problems :(
😀 Bak plajda bir salın altındaki straplezi bir aç savur 🤣 kimse memeleri takmaz kafaya akıl kalmaz çünkü bide şu straplezin amacını hiç anlamadım
Oldu savuruyum da babamda beni savursun 😂😂 straplez şöyle üçgen gibi durmuyor altı daha şey işte kapalı birazcık üstü açık
🤣 Kız ne olduğunu biliyorum ya amacı ne onu çözemedim
😀 Baban görmeden savur üstünü örter gibi hepsini benmi öğreteyim 🤣
Valla amacını bende bilemedim amaaan boşver 😂 ailecek gideriz zaten savuramam benim için bu bikini hafif göğsümün olduğunu belli etsin yeter başka bir şey istemiyorum he birde iyi gelsin 😂
😀 Sende ne olduğu önemli değil ki senin onu nasıl sergilediğin önemli olan bence bu konuda sen başarılısın 🤣 bçde babanın başını belaya sokmaman önemli tabi 🤣
Bence güzel
Straplez model ya basık durmaz demi :/ hafif göğüslerim belli olsun istiyorum da küçükler işte izbwisnak
Yok durmaz. Gelince denersin
İnşallah iyi gelir ya kimine askısı flan da gelmemiş
Şimdi geldi mi canım
Kız daha yeni aldım 1 saat olmadı gelir herhalde 1-2 güne 🤭
Kız beğendim sorunu şey et benii
Modeli beğendiysen atıyım linkini siyahi ve pembesi duruyor al sende uygun zaten
Gizliden çıksamm olur mu şey et sonra beni
Çık bacım fark etmez linkini atarım özelden bakarsın 💁🏻♀️
Çıktım
Canım istek attım kabul ediver linkini atıyım