Moda & Stil Kızlar, SSizce bu crop atlet güzel mi alır mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ucuz aslında 20 tlNormal bir crop ama emin olamadım hahaa nasıl sizce Kızlar, SSizce bu crop atlet güzel mi alır mıydınız? Cevapla En Ucuz Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Aynısının beyazı var ben de güzel de bunların alt kısımları vücuda tam yapışmıyor ya da ben de yapışmıyor bilmiyorum o yüzden güzel gelmiyor bana 0 0 Yorumla
mutsuz18li Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ya çok ucuz duruyor şekerim. O yüzden almam. Ben biraz kokoşum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Crop tarzı giyiyor musun hiç trendyoldan beğendiklerin varsa link atar mısın hahahahaha bakayım ben de Yorumla mutsuz18li +1 yıl Link ekleyemiyorum ya. Seviyem yetmiyor sen bana özelden yaz belki oradan atarım. Yorumla
Yalanadoydum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Rengi bana göre degil beyaz ya da siyah taba haki öyle renkler al 0 0 Yorumla
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok güzel duruyor, hangi sitede satılıyor bu? 0 0 Yorumla
Catloverr_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl kotu ya. nanim markasindan al cok kaliteli 0 0 Yorumla
NostaljikBiri Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Croplar aşırı basit duruyorlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç crop giyniyor musun Yorumla NostaljikBiri +1 yıl Hayır asla. Yorumla Soran +1 yıl Saçma buldum croplar hem çok rahat hem de çok iyi kombinlenebiliyorlar ve hoş duruyor tercih meselesi tabi Yorumla NostaljikBiri +1 yıl Hiç de rahat değiller ve çok tembel işi. Yorumla Soran +1 yıl Aşkım zaten kişiden kişiye değişiyor tercih meselesi tamam ahahhahaha Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Almazdım. 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aynısının beyazı var ben de güzel de bunların alt kısımları vücuda tam yapışmıyor ya da ben de yapışmıyor bilmiyorum o yüzden güzel gelmiyor bana
Ya çok ucuz duruyor şekerim. O yüzden almam. Ben biraz kokoşum.
Crop tarzı giyiyor musun hiç trendyoldan beğendiklerin varsa link atar mısın hahahahaha bakayım ben de
Link ekleyemiyorum ya. Seviyem yetmiyor sen bana özelden yaz belki oradan atarım.
Rengi bana göre degil beyaz ya da siyah taba haki öyle renkler al
Çok güzel duruyor, hangi sitede satılıyor bu?
kotu ya. nanim markasindan al cok kaliteli
güzell sen beğendiysen neden olmasın💓💓
Croplar aşırı basit duruyorlar
Sen hiç crop giyniyor musun
Hayır asla.
Saçma buldum croplar hem çok rahat hem de çok iyi kombinlenebiliyorlar ve hoş duruyor tercih meselesi tabi
Hiç de rahat değiller ve çok tembel işi.
Aşkım zaten kişiden kişiye değişiyor tercih meselesi tamam ahahhahaha
Ben beğendim güzel
Almazdım.
Güzel
Renk kötü
Beğenmedim