Moda & Stil Bu mont güzel mi, sizce almalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güzel mi? Güzelmiş al knk Bu ne kız beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu mont güzel mi, sizce almalı mıyım? Cevapla Mont Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kararsız kaldim renkten dolayı herhalde çekici gelmdi.Ve bu gibi peluş şeyleri salaş seviyorum kısası hoş değil. 0 0 Yorumla
Noxex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl havludan yapılmış gibi duruyo ayrıca boyu da çok kısa bitiş yeri hiç güzel değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Renk çok kötü kombinlemek zor olabilir senin için. Ayrıca modası geçti pelusub 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu mont değil ki pelüş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peluş mont Yorumla badarbungaa +1 yıl Çok kötü afedersin Yorumla
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır pijama gibi duruyor :/ 0 0 Yorumla
arevrima Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Farklı rengi olsa daha iyi olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bej rengi var o daha mı iyi olur acaba Yorumla arevrima +1 yıl Bence bej olmalı Yorumla
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bornoz gibi 1 1 Yorumla saffet446 +1 yıl Rengi güzel ama modeli değil bu renkte başka bisey bakabilirsin Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzelde kış bitti 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Rengi güzel değil. 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı. Rengi güzel değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kararsız kaldim renkten dolayı herhalde çekici gelmdi.
Ve bu gibi peluş şeyleri salaş seviyorum kısası hoş değil.
havludan yapılmış gibi duruyo ayrıca boyu da çok kısa bitiş yeri hiç güzel değil
Renk çok kötü kombinlemek zor olabilir senin için. Ayrıca modası geçti pelusub
Bu mont değil ki pelüş
Peluş mont
Çok kötü afedersin
Çok hoş bence bende peluş seviyorum
Hayır pijama gibi duruyor :/
Pembe varsa daha güzel olur
Evet uzaylı montu gibi.
Pek hoşuma gitmedi herşeye gitmez bu.
Lahmacunselamı, ben pek beğenmedim
Merhaba,
Bence çok tatliş.