170 boyundayım, kilom 52. Vücudumun herhangi bir yerinde fazlalık yok zaten ergenlik başından beri spor yapıyorum. Ben mayoları daha çok beğeniyorum hem bence modelleri daha cici hem de vücutta daha hoş duruyor. Ama arkadaşlarla alışverişe çıkarsak ya da ne bileyim internet sitelerinde dolaşırsak ve ben mayolara bakarsam aman ne gerek var kilon mu var sanki falan diyorlar. Mayo kilolulara özel bi şey mi ne alakası var bunun?
Hayır. İçinizden nasıl giyinmek geliyorsa öyle giyinmelisiniz diye düşünüyorum. Mayo sadece kilolular için değildir bence bunu insanlara benimsetmek istedikleri için böyle bir düşünce var ortada. Ama bikini, mayo vs hangisini kendinize yakıştırıyorsanız, hangisi sizde güzel duruyorsa onu giymelisiniz. Önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz. :)
Hayır; vücudunu bikini giyecek kadar iyi bulmayanlar, bikiniye göre daha kapalı giyinmek isteyenler bikini ve mayokini giymekten sıkılmış olanlar, mayo giyen azınlıktan olmak isteyenler de mayo giyer. Bir de; yüzücüler de verimli bir antrenman için ve yarışlarda da kural gereği yüzücü mayosu giyer.
Aklını karıştırmasalardı burada bu şekilde bir soru sormuş olmazdın. Sana öyle diyen arkadaşlarına "Zevkler ve renkler tartışılmaz düşüncelerine saygı duyuyorum aynı şekilde senden de bekliyorum" der biterdi. Herkes aynı düşünmek zorunda değil onlara göre o şekilde sana göre bu şekil bana çok farklı düşünceler bir olmak zorunda değil. Ama herkes saygı duymak zorunda.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Özellikle bazı mayolar bikinilerden daha şık, kaliteli ve hoş duruyor. Ben çabuk bronzlaştığımdan çoğu zaman bikini tercih ediyorum ama mayosuz olmaz:)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani benim de yanımda bikini oluyor tabii eşit bronzlaşabilmek için birkaç gün giyebiliyorum ama kalbim hep mayolarda, çok daha şık bence de 🤩
Hayır. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu soruyu okuyuncaya kadar böyle birşey aklıma gelmemişti. Herkes yakışanı ve rahat ettiğini giyer. Yerine göre ikisini de giyebilir. Alıngan ya da ön yargılı olmamak lazım. Herkes herkese saygılı olmalıdır. 😎
Ben şahsen mayoyu bir kadında daha çok beğeniyorum bence daha güzel duruyor daha çekici gösteriyor boyunda uzun bence mayo senin fizik hatlarına daha güzel oturur üstelik herkes kendi zevkine göre giyer kilolular bikini giymeyecek diye bir şartda yok hangisinin içinde kendini daha iyi hissedeceksen onu tercih et önemli olan etraf değil senin düşüncen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır öyle bir şey yok. İstediğini giy. Mesela ben özgürlük adı adında tehşircilik yapmamak için şortlu bikini ya da şortlu mayo giyorum.
Bunlar gibi, bence bikinin iç çamaşırından farkı olmalı.
Bikiniden çok severim 174 boyundayım ve 47 kiloyum bacak boyum çok uzun belim incecik o mayo vücudumu kavrayınca o kadar hoş duruyor ki bayılıyorum. Bikiniden daha çok giyerim mayoyu özellikle doğru desenli ve renkli seçim yapmanda fayda var
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence takma. Ben etekli mayo giyiyorum. Şişman değilim. Bikini giymediğim için benimle dalga geçenler oldu neymiş haşema gibi çok kapalıymış. Ben denize girdiğimde rahat etmek istiyorum. Bu yüzden tercihimi etekli mayodan yana kullanıyorum. Kimsenin ne demesi dalga geçmesine de bakmıyorum.
Bence bu kiloluların uydurduğu bir şey. Bende 175 boyunda 55 kiloyum ve bana da bu tarz şeyleri söyledikleri oluyor çok sinir bir şey. İstediğimi giyerim kardeşim
Ne alaka ya alakası yok ben ikisini de giyiyorum moduma göre kime ne ki bundan boş verrr
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vücudu gizlediği için söylüyorlar illa mayoyla çıkma zorunluluğun yok canın neyi isterse onu giy bence ama bende şunu anlamıyorum insanlar iççamaşırıyla kesinlikle birine görünmek istemezler soyunma odalarında bile özen gösterirler ama mayoyu giyerken çekinmiyorlar tabiki özgürlük buna bir lafım yok ama ikiside aynı şey değilmi biri daha açık olsa tamam diyicem 🙄
Yoo ne alaka isteyen istedigini giymekte özgür çuval bile giysen kilosu olan bir insana gore sana daha cok yakisir bunu hepimiz biliyoruz fiziği düzgün olan biri hep 1 0 onde oluyor.
yoo şahsen ben mayo da bikini de giyebilirim, ama bence mayoyla yüzmek daha rahat oluyor. uzun uzun yüzmek istediğimde mayo giyiyorum ayrıca bazı mayolar bikiniden cok daha güzel
Ne alaka ya çok güzel mayolar var zayiflara muhtesem yakışıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet mayoyu kilolu ve çok sarkık sivilceli, gözleri kanatıcak kadar sıkıntılı fiziği olan kadınların baş örtüsü görevi üstlenen gizlenme çarşafıdır = Mayo ✔
Aslında herkes her şeyi giyer de, 'İnsanlar ne der!' korkusu yaşarlar. Zira, "Yarayla alay eder, yarası olmayan" cümlesi gibi, başına olumsuz bir şey gelmemiş, empati kuramayanlara özgü bir aşağılık durumdur... "İnsan insanın cehennemidir"
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır canım, zevk meselesi. Ben de mayoyu daha çok seviyorum. Kilo ve mayo yakıştırması çok yanlış bir algı.