Okula giderken falan her gün düzleştiriyordum, saçlarım çok cansızlaştı 1 aydır hiç yapmıyorum maşa falan. Fakat hala cansız, kuru ve birbirine giriyor öneriniz var mı?Saçlarım cansızlaştı
Saçlarım çok cansızlaştı, öneri̇leri̇ alabilir miyim?
Selam, hava kirliliği, UV gibi fiziksel faktöreler ve saç boyamak, maşa fön gibi kimyasal faktörler saç yıpranmasına sebep olabilir. Bu yıpranmaları onarmak için özel olarak hazırlanan Elidor Anında Onarıcı Bakım serisi ürünlerini kullanabilirsin. Bu seride bulunan Fiber Aktifler saç lifine nüfuz edebilen ve iç onarım yapabilen küçük moleküllerdir. Saç çekirdeğindeki hasarlı proteinlerle etkileşime girer ve işlevlerini ve performanslarını geri yüklerler. Bu sayede saçın onarılmasına yardımcı olurlar. Elidor Onarıcı serisinde ihtiyacın olan bir çok ürün bulunuyor; şampuan, serum saç kremi, 1 minute süper saç kremi, 7/24 şekillendirici bakım kremi, ekspres bakım sprey. 💖💖
Saçlarımız gün içindeki birçok sebepten eski gücünü ve parlaklığını kaybedebiliyor. Gün içindeki koşuşturma benim saçlarıma da yansımıştı. Birçok yöntem ile cansız saçlara elveda demek mümkün.
"Saçlarım cansızlaştı" diyenler buraya! Cansız saçlar için ne yapılmalı?
Isıdan uzak durulmalı
saçlarım cansızlaştı ne yapabilirim?
Saç sağlığı için fazla ısıdan uzak durmalıyız. Kaliteli saç şekillendirici kullanmaya özen göstermeliyiz. Isı öncesi saçların yıpranmaması için saç ürünleri kullanmak saç yıpranmasını azaltır. Haftada bir saçlara şekil vermek yeterli olacaktır. Fazla ısı olmadan saçları şekillendirmeye dikkat etmeliyiz.
Saç bakımında doğal yağlardan faydalanılmalı
Saç bakımının olmazsa olmazı doğal yağlardır. Saç bakım ürünlerinin yanında doğal yağ kullanmak saçlara canlılık katar. Badem yağı, argan yağı, zeytinyağı ve hint yağı ile canlı, güçlü ve parlak saçlara sahip olmak mümkün.
Saç bakım ürünleri kullanmaya ağırlık verilmeli
Saçlarımız birçok sebebe bağlı olarak zamanla cansızlaşır ve güçsüzleşir. Bu da matlaşmasına sebep olur. Düzenli saç bakımı ile saçlarımızın eski canlılığını geri kazanabiliriz. Bunun için saç tipimizi iyi tanımalı ve saçlarımıza uygun ürünler tercih etmeliyiz.
Saçlarımız uçlarından da beslenir. Saç ürünlerinin ve şampuanların yanında saç kremi de kullanmalıyız. Saç kremi kullanmadığım için saçlarım yeterince parlak ve canlı değildi. Kullandığım saç kremi sayesinde saçlarım parlak, canlı ve güçlü.
Canlı ve ışıldayan saçlar için Elidor Süper Saç Kremi kullanılmalı
Elidor süper saç kremi
Elidor Süper Saç Kremi'nin, Collagen ve Hyaluronic Acid içeren formülü sayesinde saçlarımız 1 dakika içinde kaybettiği parlaklığa ve güce kavuşuyor. Bu formül saçlarımızın her telini sarıyor böylece beslenmesini ve yumuşamasını sağlıyor. Kokusu da çok güzel. <3 Kullandığım günden beri etkisini fazlasıyla görüyorum.
Saç yıkama sonrası saçlarıma uyguluyorum ve 1 dakika sonra güzelce duruluyorum. Saçlardan hemen durulanıyor ve ağırlık yapmıyor. Yumuşacık, canlı, parlak ve güçlü saçlar için tavsiyem Elidor Süper Saç Kremi. :)
kesinlikle saçların bakımını düzenli yapmak çok önemli. Özellikle doğal ve faydalı olan ürünleri kullanmak gerekli. Bu konuda benim içim rahat çünkü İntense keratin markasının doğal saç bakım ürünlerini kullanıyorum. saçlarımı rahatlıkla fön ve boyayı uygulayabiliyorum. çünkü günlük bakımımı İntense keratinle yapıyorum.
canım bende hergün düzelştiriyodum dışarı cıkarken. saclarım kurudu yıprandı tabi. Sonra canıma tak etti bıraktım düzleştiriciyi falan hiç bişey kullanmadım. Saçlarımıda azcık kestirdim. Uzadıkca her ay az az kestirdim. 1.5 yıl sonra anca kendine geldi saclarımm. Yani 1 ay cok az bir süre sacların kendine gelmesi için. sakın pes etme kullanma düzleştirici lanetini. Bu süre içinde de eczanelerde satılan badem yagını kullan. Saclarını parlatır ve güçleştirir aynı zaman uzatır. Çok bakımlı görünüyor şu an saçlarım etrafımdakiler öyle diyor yani çok şükür :))
Saçlara her gün ısı uygulamak oldukça sakıncalı bir durumdur. Tamam 1 ay olmuş yapmıyorsunuz ama etkisi hâlâ sürüyor. Kolay kolay da gitmez düzleştirici kullanırken koruyucu kullanmadıysaniz epey bir hasar almıştır. Saçlarınız tavsiyem düzenli olarak yağ terepisi uygulamanızdır. Elidor avokado özlü saç bakım yağı tavsiyemdir. Saçları beslerek eski sağlığına kavuşmasını sağlar. Kuruyan saçları nemlendirerek kökten uca beslemektedir.
✂️
Düzenli kullanildığında sonuçları iyi olacaktır. Bir başka tavsiyem yine elidor'a ait olan saç bakım maskelerine de göz atmanızı tavsiye ederim. ✂️
reklamlara kanma saçlarını çok seviyosan ilk önce koru o yüzden saçı ısıdan koruyan sprey al kullan aynı güneş kremi gibi cildi güneşten nasıl koruyorsan saçıda fazla ısıdan koruman lazım... internetten bak ürünlere
Elidor Ne Diyor