Ortopedik değil sanırım? Bir de çok düz, sade diyemiyorum, kalıbını görsel olarak estetik anlamda beğenmedim. Ancak rahat ise, ayağınızda, güle güle kullanınız.
Ellerimin boyutu gayet normal ve boyum uzun oldugu icin olabilirmi? Ya ben sizi anlamiyorum agziniz acliktan kokuyo kendinizi ne saniyorsunuz 😂 Kendi elleriniz demek kücük bir erkek icin veya boyun göt kadar oda olabilir
Asil sen küstahsin klasik türk erkegi cok sükür türkiyede yasamiyorum sizin gibilerle karsilasmiyorum ya herseye bir bahane buluyorsunuz böyle hep kaybedersiniz. Ben ayakabi kötü mü dedim ayaklarima laf söylemene gerek yok ayaklarim gayet hos ve evde nekadar bakim yapilirsa okadar yapiyorum heryer kapali Insallah evlenmezsiniz gelecekte kariniza yazik
Küstahsın sen tanımıyorsun beni evdesin işte ayaklarına ellerine bak dedim öjene dikkat et dedim kötü mü Pardon ama senden 10 tane olsa yine bakmam sen terbiyesizsin ben sadece seni rencide etmeden söyledim Evlenirsem eşimide söylerim bende onun istediği gibi biri olurum yok yurtdışındayım ne yapalım yani
Ojeler farkli olabilir cünkü zamanim yok sinavlar icin calisiyom birini yaptim digerini yapmadim tek dert bumu? Rencide ederek konusuyorsunuz bu ramazan ayinda ayaklarin kezban gibi diyorsun utanmiyormusun Renkler farkli hos durmamis diyebilirsin hersey dört dörtlük mü olmasi gerek kadinlarda? Sizler sakilinizi tiras etmiyorsunuz burnunuzdan killar fickiriyor koltuk altiniz killi biz birsey diyoz mu? Tabi kadinlara gelince hersey süper ve kusursuz olmasi gerek...
Hanımefendi beni tanıyormusn hayır ben gördüğüme yazdım traş da oluyorum koltuk altı da kullanıyorum parfüm de kullanıyorum kendimle ilgileniyorum konuşma tarzıma mı kızdın sen yani olay bu mu bak ben orucum ama beddua eden kötü davranan sensin
Nden kırıcı konuşayım gerçekleri söyledim beni tanımıyorsun sonuçta her gün gördüğün biri söylese dah çok canın yanar aylalarını sevmedim ellerini sevdim güzel hoşuma gitti
Ben düzenli günde 3 defa dişlerimi fırçalarım kendime bakarım sürekli bütün vücûd kıllarımı keserim yani ter kokmam günde 2 kere duşa girerim iş yerinde hijyene dikkat ederim şükür yaşım 27 az çöm param evim işim aracım var lütfen tanımadığın insanlara güzel konuş medeniyet içimdesin sözde ama bi halltan anladığın yok