nar çiçeği renginde abiye giyeceğim.ne renk bi makyaj yaptırayım sizce .tenim buğday.
Kızlar sorum size ama fikri olan erkekler de cevaplayabilir tabiki=)
Kızlar sorum size ama fikri olan erkekler de cevaplayabilir tabiki=)
elbisenin tonlarına yakın bir ruj en azından şeftali tonları cok iyi olur ama turuncuya kaçmasın. Abiye cok cafcaflıysa makyajın da öyle olmasın daha sade bir makyaj dene gözün için. Ben olsam doğal renk farla göz çukurunda kalan bölgeyi gölgelendirirdim altına daha açık bir renk uygulayıp, güzelce eyeliner cekerdim gözün altına ve üstüne. Şeftali tonları bir allıkla bitirirdim işi. Bu tür elbise giyince göz kalemini olabildiğince az kullanıyorum. Her ne kadar akmayan bir kalem olsa da bir süre sonra cozutuyor. Sadece gözün içine azıcık kalem uyguluyorum. O yüzden eyeliner candır, özellikle suya dayanıklı rimel ve eyeliner kullanırsan süpersoniktir.
tesk ederm guzel fıkırler war walla saoln arkdslr :D eyelıner ve rımel benim ıcın ck onemldr ztn olmzsa olmaz :Drımelıde bol suruorum her zmn
yok ztn takma gbı duruo benmkıler :D:D rımelde kalıtelı kullanıorm bde o yuzdn dha ıı oluo :D max actor ve make up candır caan:D
walla mc ta gusel dedgn gbı bayılıorm mkyj malzemlrne
ee hersyn bı bedelı war guzel olms bakmlı olmk msraflı maalesf:D
Elbisen zaten detaylı yani renkli o yüzden sadece gözlerini ön plana çıkar. dudakların uçuk bir renkle kalsın. mesela toprak rengi ama açık belli olmayacak şekilde. şeftali tonlarıda olabilir. göz makyajına ağırlık var. gölgeli bi gözmakyajı elbisen ile uyum içinde oolucaktır. narçiçeğine siyah tonları ağır kaçabilir kahve toprak tonlarında gölgeli bi göz makyajı büyüleyici olacaktır arkadaşım. :)
oy oy zevklısın cok tesk ederm arkadasm;)) elbısem evet canlı ama uzerınde bır tane bıle taş veya boncuk yok.goz makyajını aslında sıyah dusundm ,sonrada acaba cokmu koyu kacar dıye kararsz kaldım acıkcası .ama dedgn gbı toprak tonları cok hos olablr bakır tonları vs.amacım gozlerımı on plana cıkarmk:D
sen bu işi bılıosun :D arodıttcımm
aaa neden:D
aynısını önerecektim ama arkadaş yazmış. gözlerine kahverengi ton kesinlikle ve dudaklar abartsız olsun. Ama sen yine de gölgesini çok abarttırma. Nar rengi haraketli bir renktir. Yüzünü tamamen kapatmasın saçlarını da yüzün gözükecek şekilde yaptırmayı ıhmal etme.
ewet arkdsm saclrmı enseden dagınık toplttrcm maşa yaptrp dedgnz gıbıde toprak tonlarnda makyj yaptrcm zaten gozler koyu olacak o yuzden rujumuda cok acık kullanıcam
bekle kar altında kalan buğday tanesi yine onun sularıyla yeşereceksin :P ne alaka anlamadım
konuya gelince;makyaj sevmem ama kadın makyaj yapınca güzel :))
heyyy allaamm yarabbm :D tenımı bılerek yazdım ona her tene her renk gıtmıor cunku kapişş serkan.bende makyaj sevmıorum ama şıkır şıkır olmayı sevıorum:D vede düğün var yaptırıcam tbkı ama yazın hıc cekılmıo :(
tamam kapiş.o zaman hafif tonlarda takıl diyerekten çekiliyorum aradan:))
tesek edrm:)) zaten boya küpüne girip tro gbı olmak ıstemem
ahahahah en iyisi ya su gibi makyajsız ;)
=))) olmuo ıste ole
olmuyor olmuyor biliyorum:))
anlysn ıcın ssaol,:D
Cevap
3Cevap
eyeliner allık, bide şeftali tonunda ruj tamamdır :)
Renksiz hafif bi ruj azicik da siyah goz makyaji super olur
Yeşil bi göz makyajı cok guzel olur :) ama abartma fazla
ayni renk ruj sade kahve tonda farr
eyeliner. rimel. turuncu allık. hafif bir ruj.
bence şeftali tonlarında çok olur :)
gözler siyah ağırlıklı ve ucuk pembe bi ruj
tamamdır aynı fıkırdeyızz.gozlere sıyah veya füme dusunuordum bnde
evet tatlım 3 ton kullan siyahtan gümüşe doğru süper olur bende mezuniyetimde öyle makyaj yapmıştım sadece elbisem siyah oldugundan bordo ruj kullandım
borda ruj harıka bısey zaten sıyah kıyatlede tamamlamstr canım:D tamam dedgn gbı yapıcam
tamam canım ama önce bi dene hafiften profsynel olmsada dene tatlm
ya ole yapıcam evet sonra bıde pısman olmayım:D gozlerım kahve
:)) yap canım olmasa sade gümüş rengi kullan
tmama ön prova yapalm bı :D
buğday tenliysen yakışmaz bence
Pudra tonların terciih etmeliiss.
Koyu renk yapmalısın bence
Gri dumanlı
Yapma doğal kal ;)
düğün var ama :D
Yani? Düğün olmasının özelliği ne. Herkes makyajlı geliyordur, farkın olsun. (Çok ciddiyim)
normalde makyaj yapmıorm zaten :D dgunde yapım arkım olsn ıste:D
arkım dan kastın ne anlamadım. arkadaşım demek istedin sanırım?
hayır bılemdın:D farkım demek ıstedm:D:D
Ben o dile yabancıyım ben çekileyim ozaman ardan şeker ;)
pembe :)
hayıırr pembe olmazkı:D
bilmem öyle geçti içimden :)) ypma makyaj bence. tırnaklara parlatıcı sonra kırmızı ruj ve siyah maskara yeter.
sen bu işi bılıosn :)
ben güzelden anlarım :)) makyaj yapanları sevmem ama. yaşın genç. nar çiçeği elbisen var hiç kendini aşırı makyaja bulama derim. sade olsun :) önemli olan doğal güzellik.
sadelıgı ve şıklıgı sevıorum elbısemı canlı renk aldm o yuzden yuzumude abartmycm :D
aferin sana :) çok şık olacaksın bence.
:D tesekkrlerr
Nude tonları
Açık tonlarda
Şeftali tonları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba sorunuz için teşekkürler. Böyle sorular gelince çok mutlu oluyorum ve sorularınızı cevaplandırmak için çok sabırsızlanıyorum. Sizlerden sorular almak beni çok sevindiriyor. Hadi geçelim sorunuza. 🤗
Nar çiçeği renginde abiye giyerken ne renk makyaj yapılmalı?
Elbisenize uygun makyaj yapmak oldukça önemlidir çünkü giyeceğiniz elbiseyi yaptığınız doğru makyaj tamamlar. Bu konuda kişisel zevkler çoğu zaman ön plana çıksa da dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.
Özellikle davet ve özel gecelerde tercih edilen gösterişli nar çiçeği rengi elbiselerle abartı makyajlar yapılır, halbuki bu nar çiçeği rengi elbise giyen bayanların yaptığı yanlışların başında gelir.
Umarım yazdığım cevaplarla size yardımcı olabildim. Sorunuz olursa hiç çekinmeyin, yazın bana. Sorunuz için teşekkürler.