Son zamanlarda dövme yaptırmayı iyice kafama koydum. İnternette araştırma yapınca bu modeller çok hoşuma gitti ancak birebir aynılarını yaptırmayı düşünmüyorum dövme sanatçısının yorumu ile çeşitli değişiklikler yaparak bu modelleri yaptırmak istiyorum. sağ bacak için düşünüyorumsağ kol için düşünüyorumBunlar beğendiğim modeller ancak aklıma şöyle bir fikir geldi; bunlar genel olarak büyük dövmeler özellikle bu modellerin yanında boşta kalan sol kolum için bunlara göre çok daha küçük sayılan dövmelerle kaplarsam nasıl olur?
Örnek olarak bunların hepsini tek kolumda olsa Hristiyan değilim ama haç sembolü çok hoşuma gidiyorLove is Love Bunlar sadece şimdilik internette rastlayıp hoşuma gidenler. Eminim ki çok bunlardan çok daha iyi modellere vardır. Ve bunlardan çok daha fazlası olmasını düşünüyorum. Sizce bu hali ile bütün bunlar olsa mı daha güzel olur boşta olan koluma yoksa ona da daha büyük bir dövme yaptırırsam mı daha güzel olur?
Bence fikir güzel, bir kolu geniş bir desen ile ötekine de daha minimal ama fazla sayıda. Ama bunları teker teker yaptır. Mesela önce kesin olarak bir kola geniş istiyorsan onu yaptır ve ikinci kol için biraz daha düşün. Daha net karar verirsin, gözünde daha iyi canlanır.
bosta kalan her yeri doldurabilirsin oyle sikisik tepisik olunca zaten ne oldugunun bir onemi kalmiyor ama sen bir bol miktar para biriktirneye basla yani zamana da zaten o zaman ihtiyacin olucak
İlk öncelik, anlamı olan bir dövme yaptırmak dövmeden seni usandırmaz Tavsiyelerim renksiz bir gül dövmesi güzel yakışır ama sakın göz bebeği veyahutta göz dövmesi yaptırma mideni bulandırır.