AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Pek tarzım degil ama hos duruyor begendım. Bıraz uzun sanırım topuklu gıyeceksınn
güzel bence... ve poponun kalkık olması çok yakışmış.. damat umarım kıymetini bilir. yani senin.. sadece poponon değil.
Hayır cidden bir kişi erkek olmayınca ona neden illa bu gözle bakılıyor? Kadınlar bu dünyaya o işi yapmak için mi geldiler?
@EkşiPortakalŞekeri kadın ve erkek birbirlerine hangi gözle bakıyorlar? o iş dediğin nesliminiz devamı için gerekli olan bir eylem... çekim gücü olması lazım. "o iş " yoksa neden evlensin. ha bir kadın iş arkadaşın olabilir. öğretmen olabilir. hastan olabilir. doktor olabilir. hemşire olabilir. yani bir sürü sıfat var. ama evlenmek demek eş olmak aile olmak sağlıklı nesiiler için " o iş" yapmak şart. insan en basitinde ev arkadaşı seçerken bile bir sürü kuralı vardır. aile kuracağın kadında poposuna bakman kadar doğal bir şey yok ki. eskiden neneler hamamda bakarlarmış kızın herşeyine.. şimdi de sosyal medyada erkekler bakıyor.
Kitap okumak , kendini geliştirmek ve dünya görüşlü birisi olmak gerçektende çok önemliymiş...
@elifcknck dünyanın her yerinde "o iş " yapıyor. ve dünyanın gerisinde o iş için kadın poposunun kıymeti daha cok biliyor. haberin olsun.
Sacma sacma konusma sanane kizin poposundan bos yapma
@BallıKurabiyee bu kız burada yorum almak için yazmış. bende bir erkek gözü ile yazdım. reel de olsa böyle bir şey demem ama erkekler neden zevk alır göz zevki nedir bilsin diye yazdım. kıyafetin güzeliği yani. asıl sen saçmalama.
Ee bu gelinlik😂😂😂
Körlük vaar ya da ayırt edemiyosun nişanla dügünü
Nerden aldın efsane😍😍
Tuğba venn 🤓
biz kısa boyluların derdi büyük 😂 bu arada abiyen güzel
güzel ama göğüs kısmı fazla açık, gözler oraya çok düşer haberin olsun
çok çocuksu ve soluk duruyor helekı nişan için berbat bellı kı trollemeye çalişiyorsun...
Merhaba,
Sade ve şık güzel duruyor, umarım mutlu olursun🌸ama alta topuklu şart bacak boyun biraz kısa sanırım.
Samimi söylüyorum çok rüküş bir elbise sade kısa arkası dekolteli bir elbise tercih etseb
Hayır 🤓
Sen bilirsin hayatım
Elbise çok güzel prensesler gibi dediğin gibi ama senin üzerine olmamış sanki.. taşıyamamis gibisin eksiklik var. Arkadan güzel görünmüyor.
Güzel lakin tülü biraz sıkıntılı yanlışlıkla basılsa yırtılır gider tülü yerinde olsam değiştir paraya yazık karar sana kalmış genede...
Sade ve şık , ben beğendim en güzle gününde de sana çok yakışacak 😊 mutlu günler dilerim ☺
Yani bu rengi neden tercih ediyosunuz hiç anlamıyorum. Çok soluk duruyo😏
Çok hoş duruyo allah tamamına erdirsin biraz tadilat yaptırabilirsin ama😘
Çok zarif cok tatlı mutluluklar dileriz, tam oturması için ufak tefek tadilat yaptırabilirsiniz.
Beğenmedim bence daha şık bir elbise tercih edebilirsin ama herşey gönlünce olsun mutluluklar 🦄
Rengi ten rengine uygun hafif bı makyaj sade bı saçla çok hoş olur
Bu ne biçim fotoğraf önden Çek de abiyenin modelini görelim 🤨
Rabbim mutlu mesut etsin canım ❤️başınada bi tane taç taktır tam prenses
😍😍😍çok hoş çoook hoşş o kadar zarif ve kibar bi elbiseki eminim sizede saç makyaj yapılınca güzel duracaktır. hayırlı olsun bu arada allah mutluluğunuzu daim etsin😊😊
ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah tamamina erdirsin :)
Bence tatli guzel onemli olanda bizim degil senin begenmen azicik makyajla ve terzide kisaltma duzeltmeyle elbise patliyacaktir.
Mutluluklar dilerim🥰
Çok hoş duruyorda canım boyun kaç acaba merak ettim
Bende minyonum o yüzden sormuştum çok tatlısın takılma mutluluklarrr 💐😊
Bence en güzeli önce saç stilini seçip ondan sonra abiye bakmalısın
Çok güzel özellikle bel üstüne bayıldım harikaaa 😍
Çok yakışmış 😘Mutluluklar size❤️
Çok sade ve masum bir güzelliği var elbisenin size yakışır o yüzden ama başka renk veya modelde seçebilirsiniz
Yanları yani kol altı kısmı hoşuma gitmedi (iç göstermesi ) ama onun dışında güzelll Allah bol huzurlu bir birliktelik göstersin 🌸
Öncelikle tebrikler elbisen gerçekten müq harika tam bedenine göre yaptir biraz daralt nerden aldin çok iyi
Ulan ben kolay kolay bişe beğenmem ama elbise bayıldım yaa!!!
Hayırlı olsun inşallah
Ben bayıldımmmm çok zarif duruyor tam anlayamadım ama önden de çok yakışmıştırrrr zaten bu tonlar tercih edilmesi çok hoş
Çok güzel, çok hoş. Sana da yakışmış. Allah tamamına erdirsin, boyu biraz uzun gelmiş.
Güzel gunlerde güle güle giyin, mutluluklar diliyorum
Çiçekler ve yan tarafını pek beğenemedim ben. Ama onun dışında gayet güzel. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Çok hoş saçını da açık ve örgülü bir model yaparsan çok iyi gidebilir Allah tamamını erdirsin mutluluklar...
Güle güle giy. Allahım tamamını erdirsin
beğendim ben ama makyajını da biraz patlatıcı yaparsan çok güzel olur ayakkabı da öyle
Renk harika ama beyaz bir tenin var pek bilemedim birde saçlarını ne yapacaksn
Çok beğendim canım sana da çok yakışmış inşallah Allah tamamına erdirsin
Mutlu olursun inslh ömür boyu huzur içinde kalırsınız.
Cok güzel. Güle güle giy.
Çok hoş mutluluklar dilerim🙏
Tatlı bir elbise beğendim. Mutluluklar dilerim 🌺
Yaa çok tatlı aşık oldum 😲
Vay be mükemmel çok beğendim
Bence gerçektende çok güzel olmuş
Çok güzelmiş canım sade zarif şık mutluluklar dilerim
Keşke düzgün bir resim koysan çok merak ettim üzerinde nasıl. Duruyor
Guzel de sadece guzel hani anladin mi cicek ne alaka pirlantaya ne oldu
Çok güzel bayıldım ❤️ saçlarını aşağıdan hafif bir topuz yaparsan çok güzel olursun ❤️
ben çok beğendim canım güle güle giy sana da çok yakışmışş
Elbise güzl ama saçları halletmen lazım o kızıllıkları vb
Bence gayet güzel, dediğin gibi terzide kestirince de mükemmel olur 👍 hayırlı olsun...
Daha çok nikâhta giyilebilir bence ama güzel yinede
Zor beğenen biri olarak gerçekten çok hoşuma gitti 😍güzel topuz altına bilekten bağlamalı kahverengi topuklu ve takılarla harika olur mutluluklar dilerim
Rengi bana gore olmasada, modeli guzel. Gule gule giy.
Minyonlara uzun elbiseyi yakıştırmıyorum ben , biraz daha kısa tercih edebilirsin naçizane tavsiyem.
Çok güzel, mutluysan daha da güzel gelir zaten o sana
Çok güzel olmuş. Yakışmış gerçekten. Hayırlı olsuun ❤️😊
Çok beğendim ama mor veya kırmızı olsaymış daha iyiymiş
Güzel ama sen kısa olduğun için pek çok güzel durmamış🤔