Rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
linkte koyabilirsiniz...
linkte koyabilirsiniz...
Gündüz kullanım için babe giyebilirsin. link
Gece için deplatform topuk bi ayakkabı olabilir. Ayrıca tatil içinde flip flop tercih edebilirsin.
Tulum hangi renk onu merak ettim ben. Bende alıcam ama bir renk belirleyemedim kafamda.
tatlım ust kısmı nar cıcegı belden asagısı lacıvert narcıcegı buantıyelı guzel bır kemerı de var cok hoş :)
hımm.renk uyumu çok hoş:) sanırım ben tek renk alıcam
evet canım bulabılırsen al :) uzun eteklere sardım bıraz şifon onlar da cok ıyı
evet bencede. Bu yıl çok moda.
kesınlıkle hemde rahat :)
çok iyiysin sağolasın ..:)
evet boyle bır tulum edınebılırım ama şu anda bulunanın pacaları bol onun ıcın naıcagımı bılemedım herhalde burnu acık babet yada dolgu topuk hos olur gıbı :)
olur olur babette güzel gider altına
tulumun altına klarnet bi ayakkabı, üstüne org tarzı bi penye, onun üstünede saksofonumsu bir şapka, bağlamalı bir gözlükte iyi gider :))
hahahahahah :D
yaa bu ayakkabılar olurmu nıye dalga gecıosun :D
hayır dalga geçmiyorum cidden bak bende aldım arkadasıma tulum ve bu ayakkabılardan ve cidden cok gzel oluyo marjinallik katıyo.ama ben tahmin yürüttüm tabi tulumu görsem daha bi alternatif sunardım :)
ben ayaklarıma ıskence yapmak sıtemıyorum ama yazık :) bee sıcakta tulum tek parca dıye gıyıcem ınce oh bu ayakkabıları gıyersem herhalde olurum :D
ya ne renk tulum bari onu söyle :D
evet renklı narcıcegı lacıvert
hımmm renklı converse dıosunnnn hos olur bak dusunmemısım spor bı hava katar tamamdır ole yapım sonra uygun bı arakkabı bulursamda tutverırım kulagından :)
yani :D fikrim bu yönde ama sade converse değil mesela bak üzeri puantiyeli ne bilim yıldız desenlileri var onlardan olur filan birazcık farklı bi esinti kat bence şirin olur :D
yok zaten soyle tarıf edeyım ust kısmı nar cıcegı belden ıtıbaren lacıvert nar cıcegı buantıyelı sık bır kemerı var pacaları bol tam boyu ve bedenı ustume oturdu sımdı dusun ? :D
pekii şöyle söyliyim sana paçalarını daralttırmayı düşünürmüsün?
sımdı doyle soylım salaş istiyorum rahat olabilmek için .
ozman sana önerebileceğim madem rahatlıga o denli önem veriyosun bak flo ya gidiyosun yeni sandaletler gelmiş.tabanı lacivert üstündeki bağlantılarda nar çiçeği şeklinde 3 4 gün önce gördüm.flo ya ugra al bitane cok güzel olcaktır emin ol.bu arada sandalet fiyatları :20 lira 40 lira arası uygun yani :)
bılıyım yaa bende gordum almayı dusundum denemeye sendım
üşenme işte sonucta dış görünümün senn :d
evet bakalım :D somon rengı etegımın altınada uycak bısı arıorum :D
ahahah :D uzun mu oda :D
:D ne guluosun beee
bilmem hosuma gitti modacılık :D
HAHAHAH adım at ozaman :D
benim için küçük ama insanlık için ahh düştüm :S
:DD:D öyle olur işte :D
dasghafa bana göre değil sanırım :D aksilik benim ev arkadasımın ismi cemil ipekçioğlu valla yemin ederim :D
:D :D
iyi güldük ya ağlayacakmıyız neyiz :D
olabilir :D
yok yok iyyiz böle :D
Cevap
7Cevap
uzun ve bol pacaysa tulumun altına platform topuklu ayakkabı giyinince hem bacakların cok daha hos ve sekilli durur hemde nostaljik durur. disko caglarındaki gibi
hımm dolgu topuk daha yaz havasına yatkın gıbı durunuyorumda benım bacak boyum zaten uzun
Eğer 1,65 in altındaysan tulum giyme bence , yok illa giyicem dersen topuklu olsun ayakkabı seçimin ..
176 boyum var tulum uzerımde guzel durdu ama ayakabı kombınlıyemedım
Tulum ile zıt renkte fakat yanyana gelince çok yakışacak bi platformlu ayakkabı. Mesela fosforlu renkler kullan. :)
link burda kombinler var tulumla=)
Vans marka ayakkabi veya sneakers hava sicaksa guzel bir terlikle bile guzel ola bilir.. Nasil bir tulum icin sormustun?
babet giy. gayet güzel oluyor bence. ama kibar bir şey olsun.
bence tulum giymeyin çok komik oluyorsunuz,en saçma kıyafet benim gözümde...
çamcıhakan sevmiyormuş bütün tulumlar kaldırılsın :)
sevmiyorum paşa gönlünüz bilir :D gülüyorum her gördüğümde...
güll napak yanı :D eslık edebılırım gulmeye
:D
kısa boylulara tulumu yakıştırmıyorum.boyun uzunsa bence direk şık bi terlikle bile giyilebilir ama eger degilsen abartılı bişi olmadan spor tarzda mantar topuklu olabilir.
boyda sıkıntı yok canım 176
sık bı terlık babet bulursam tutucam kulagından .:)
tulumun rengine uygun cıtıpıtı şirin bir babet...
converse babet herşey gider
hmmm saol canım
tulumu görmemiz lazım
denızlıden alınmış ınternette yok bnzerı
tulumun ne renk? boyun uzunmu?
Sandalet ya da sandalet tipi topuklu ayakkabılar
Sandalet giy.Tabi kibar birşey olsun.
ince topuklu tabiki.
hayır yaa sonucta elbıse degılkı bu ınce topuk hıc hos durmaz bence
Boyun kaç ?
176
dusundum de bılemedım öfff gıyemıcem bu yaz desene