Mantıksızlığın ve anlamsızlığın ayakkabı bulmuş hâlidir. Giyenin iki parmağının dışarıya fırlayıp papağan gagası gibi aşağı doğru kıvrılmasına neden olan ayakkabılardır. Açık olan burun kısmı küçükse bir, ortaysa iki, büyükse üç parmak bağımsızlığını ilan eder ve bayrak flamasını dikmek üzere cepheden şahlanan asker gibi dışarıya fırlar. Hele bir de koyu renk oje sürülmüşse uzaktan emoji gibi görünür. İğrençtir.
İnsanı karşı cinsten soğutan bu tarz ayakkabılardan derhal vazgeçilmesini ve en kısa sürede tarihin tozlu sayfalarına mahkûm edilmesini istiyorum!Ayağa giyilmiş olanına bakamadığım için sadece ayakkabıyı gösteriyorum
Kadınlara özel üretilmiş en kötü giyim ürünü burnu açık ayakkabı değil midir?
Burnu açık diyince aklıma sandalet gelmişti dedim nedir bu öfke güzelim sandaletlerden ne istiyor😅Sonra fotoğrafı gördüm, sonra açıklamayı okudum. Allah'ım bir de ayakkabı almaya gidince satıcıların bunları önermesi yok mu beni deli ediyor. Cidden ben de hiç sevmiyorum. Çok antipatik, itici, çirkin yani ne kadar kötü sıfat varsa sayabilirim kendisi için.
Haklısın. Kötü ayakkabı görünce allerjisi olanlar gibi beyin hücrelerim kızarıp başım dönüyor😂 Kadınlar zerafetin simgesidir bana göre. Sadece vücut şeklimiz değil düşüncelerimiz de kıvrımlı olmalı. Ayakkabı bir bayanda önem verdiğim bir konu. Şayet bu ayakkabılar kusturuyor beni. Onun yerine çivi topuk ve bantlı ayakkabıcıklar beni kalbimden vurur.👠 Misal 1- Bantlı, önü açık ayakkabı
Bir moda tasarımı mezunu olarak ben de kesinlikle estetik bulmuyorum. Bantlı ayakkabı veya kapalı ayakkabı daha tercih edilesi bence. Dekolte niteliğinde olsa da kadına bir seksepalite kattığını düşünmüyorum. 😅 Ayrıca çoğu kıyafet ile de yakışmayıp ayak biçimi düzgün olmayan kadınlarda ayak parmağının elbisenin altından görülmesi gibi çok kötü görüntülere de sebep oluyor. 😅 Kısacası giyene tamam ama tercih edilmemeli ve estetik değil bence.