Şahsi fikrim hiç etik bulmuyorum toplum içinde o şekil gezmeyi ve fotograf çektirmeyi kilolu kızlar bile öyle geziyor ve pantolonu çekiyorlar yukarı kadar alt göbek selam diye meydana çıkıyor gözlerim kanıyor âdeta yani giyinmenin de bir adab-ı vardir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüzel durmuyor çoğunda, mümkünse herkes kendine yakışanı giysin ve şu eller, diller, gözler rahat etsin. Ben nasıl rahat ettiklerine de anlam veremiyorum bu arada. Zıplayan, uçan kaçan biriyim. Karnımda ikili -arada dörtlü oluyor- baklavalarım olduğu halde ben cesaret edemiyorum giymeye. Olur olmadık yerde sağım solum açılırsa sonra utanır dururum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun bel jean pantolonlarla kombinlenince göbek kısmı kapanıyor aslında bu yüzden hoş bir görüntü oluşuyor gençlerin daha çok tercih ettiği bir tarz olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi seçimi kendi tarzı. Bende kendime açıkcası yakıştırmıyorum. Ama bazı gençlerde gördüğümde hoş bir görüntü olabiliyor yakıştırıldığında güzel kombinler çıkabiliyor. Sizin bahsettiğiniz fazla beli açık kombinleri ise haklısınız hoş görüntünü kaybedebiliyor. 👒
10 Yorumla
Bende sinir oluyorum hani fiziğin güzel olsa yerinde giysen okey de bakıyorsun otobüste dayıların arasında göbek ordan bağımsızlığını ilan etmiş. Güzel kızlara özenip onlar gibi olmaya çalışıyorlar ama önce bi kilo ver hayvan. Niye bukadar doluyum bilmiyorum ama işte cögkckfl
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmiyor olabilirsin, giymezsin o zaman kimse de neden giymedin demez sana... Kimsenin tarzına veya kilosuna göre giyimine karışamazsın bu dünyada milyarlarca insan yaşıyor bu da milyarlarca tarz, zevk ve stil anlayışı demek. Sen göbeği açık kıyafetleri sevmiyorsan giymezsin bu bu kadar açık ve net. Senin giyimini de beğenmeğenler etik ve ahlaka uygun bulmayanlar olabilir veya çağ dışı bulanlar olabilir mesela baş örtüsü çağ dışı bir yobaz saçmalığı üstelik kadınlara da hiç yakışmıyor neden takıyorlar demek gibi... Özetle beğenmiyorsan giymezsin lafını yapmaya hakkın yok
78 Yorumla
Soran+1 yılMillet giysin banane bende burada fikir belirttim tıpkı "birak insanlar ne giyiyorsa giysin" demeniz gibi
- +1 yıl
Sizler nasıl ki giymekte özgürseniz aksini düşünen insanlar da kendilerince eleştirmekte haklılar. Kimse karışamaz. Özgür olmak güzel şey. Giyinmek kadar eleştirmek de özgürlüktür. Yobazlığın âlâsını bu yorumda yapmışsınız siz zaten. Özetle; herkes -zorla baskı kurmadığı sürece- istediğini ELEŞTİREBİLİR ve yine herkes istediğini GİYEBİLİR. Özgürlük diye diye inanmadığınız değerlerin içini boşalttınız âdeta. İyi günler.
Cevap sahibi+1 yılBebeğim gecenin bir saatinde kimse senin göbeği açık giyenlerle ilgili görüşlerini merak etmiyordur eminim. Üstelik fikir belirtirken aşılmaması gereken sınırlar vardır, insanları adapsız bulmak senin ne haddine üstelik giyimlerinden dolayı? Bir de kilolu olmalarına rağmen giyiyorlar demişsin gözlerin kanıyormuş falan... Biraz medeni ve empati sahibi olmayı dene. Durup dururken bir kıyafet ve onu giyenlerle ilgili kötü yorumlarını içeren "Neden kadınlarda göbeği açık giyme akımı başladı? " gibi saçma bir soruyla bu platformda gönderi paylaşman asıl etik olmayan şey. Kadınların vücudundan bir çekmediniz şu gözlerinizi ya, ben benim giyim tarzıma uymayan açık bir kıyafet giyen bir kadın gördüğümde sakince kafamı başka yere çeviriyorum çünkü çok normal bana uymasa bile.. Yani ne giyerse giysin benim tepkim aynıdır kimse hakkında da içimden neden giyiyorlar etik değil giyinme adabına ters gibi şeyler düşünmüyorum. Gözlerimi dikip gözlerimle yemiyorum insanları
Soran+1 yılSiz nasıl isteyen istediğini giyer buna kimse bisey diyemez demen gibi bizde bu konu hakkında fikir beyan belirtiyoruz bu kadar yükselmenize anlam veremedim hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılSize laf anlatılmaz, sadece sizin adınıza utanıyorum ve kendimi yormuyorum daha fazla :)
Cevap sahibi+1 yıl@Kumpirik hadi oradan. d
+1 yılKendi kararı kendi tercihi. Nasıl sen istediğin gibi giyiniyorsan o da istediği gibi giyiniyor. Ve ben çokta yakıştırıyorum çok güzel oluyorlar ve kilolu insanlarda böyle giyinebilir onların kilosu olmayanlardan ne farkı var? İnsan kendini nasıl beğenmiyorsa öyle giyinmeli.
35 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kesinlikle (bu arada rumuz çok yaratıcı)
- +1 yıl
Teşekkürler övgün için 🥰
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Beğenmiyorsa demişim 😑 beğeniyorsa olacak
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılGöbeği açık t-shirtten çok, insanlar niye iç çamaşırla sokağa çıkar oldu anlayamıyorum. Mesela bazısının üstündeki bildiğin bustier, yani bir iç çamaşır aslında. Nasıl öyle davetlere katılıp, o halde nasıl fotoğraf paylaşabiliyorlar aklım hayalim almıyor.
10 Yorumla göbeği olan birinin nu şekilde giymesi bana çok komik geliyor. Evet herkes istedigi gibi giyinir diyoruz ama proporsiyon dedigimiz olay var sonuçta. Herkes vucuduna göre giymeli diye düsünüyorum
30 Yorumla
+1 yılablacım o akım çıkalı kaç yıl oldu... 80'lerde falan da vardı zaten ama son yıllarda tekrar ortaya çıktı gayet de hoş
51 Yorumla
Soran+1 yılBence hos değil 👎
Sen rahatsız oluyosan yarın kararname çıkarırız apla yasaklarız
50 Yorumla
+1 yılHerkes her istediğini giyebilir, buna bizim karışma hakkımızda yok eleştiri hakkımızda, sadece diyebiliriz kilolu arkadaşlarda şık durmuyor, ama kalkıpta sana yakılmamış demek pek hoş birşey değil hakkımızda değil.
30 Yorumla
+1 yılYa millet uzaya çıkıyor başka gezegenlerde hayat arıyor bizim uğraştığımız şeylere bak. Sonra da neden gelişemiyoruz diye sorguluyoruz. Bize ne milletin giyiminden?
40 Yorumla
+1 yılBaşladı mı, hep vardı zaten :D Severim göbeği biraz açık tişörtleri, bir insanın göbeğini görmenin "etik" olmaması da çok ilginç doğrusu :D
36 Yorumla
Soran+1 yılNesi ilginç gerçi haklisin son zamanlarda bunu da normallestirdiler giyinmenin ölçüsünü bilmiyor bazı kızlar burada şahsi fikrimi belirtiyorum sadece
- +1 yıl
Ben kendimi bildim bileli böyle insanlar görüyorum, bölgesel demek ki. Bana göre isteyen kadın istediğini giymeli. Erkekler yeterince hakaret ederken biz kadınlar başka kadınlara bunu yapmamalıyız.
Soran+1 yılHerkes istediğini giyebilir bisey denildiği zaman biz özgürüz istediğimizi giyeriz deniliyor fakat fikir görüş eleştiri beyan edilince buna karşı çıkılıyor kabul edilmiyor anlamış değilim..
- +1 yıl
E çünkü bir kız göbeği var diye sen şişmansın giyme dediğinde bu eleştiri olmuyor, zorbalık oluyor :D
Soran+1 yılAma hatlarını belli ediyor feci şekilde bunu bilmesi gerek ve proporsiyonuna uygun giyinmeli bence bu zorbalık değil ki hitap şekli de önemli tabi
- +1 yıl
Bence bu onun sorunu, ne senin, ne benim. Gözlerim kanıyor, göbeği selam veriyor tarzı söylemler de hoş söylemler değil mesela
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aynada görüp kendine yakıştığını giyebilir Bu onların özgürlüğü sevmiyorsan giyemezsin bakmazsın
40 Yorumla
+1 yılbende öyle düşünüyorum yakışan giyilmeli bence ama tabi kimseye de karışmaya hakkımız yok hoşuna gitmeyenlere bakmayacaksın ben öyle yapıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek sorun bu değil ki
bi moda kimse karışamaz diye tutturdular hemcinslerin
Utanmasalar çıplak gezecekler ama neyse susayım44 Yorumla
Soran+1 yılŞu an yorumlarda da onu farkettim herkes ne giyerse giysin özgür olmakta hakli diyerekten bunu normalleştirme çabaları peki? Kadınlar kendilerini teshir ediyorlar bence sonra kadin kadını bile kiniyor diyor kimisi
Cevap sahibi+1 yılYa teşhir etmek kendilerini resmen afişe ediyorlar
Soran olursa sanane istediğimi giyerim kim karışır eder
Erkek bakınca Abaza baktı
Kendi hemcinsi bakıyor artık kız kızı resmen yiyor artık bakarken ama erkek balonda ıy pis sapık oluyoruz neyse işte soyunsunlar millet bakınca milleti suçlarlar hiç kendinde suç olmaz
Soran+1 yılÇok haklısın yani erkek bakıyor diye kimse rahatsız olmamalı çünkü yeri geliyor öyle giyim tarzları görüyorum ki ben bile gözlerimi alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHerşey yavaş yavaş aleni oldu.. öncesinde iç çamaşır askısı görünmesin diye dikkat eden nesil vardı şimdi iç çamaşır görünsün diye uğraşan nesil var.. aleni herşey o kadar normal ki bişi diyemiyoruz bile sonra neden böyle olsu dünya diyoruz
Beğenmemiş, uygun bulmuyor olabilirsin ve bu onun kendi tercihi demek ki öyle giyinmek hoşuna gidiyor
30 Yorumla
+1 yılKızın birinde öyle bir göbek vardı ki pantolonun kemer kısmını kapatıyordu
10 Yorumlaİsteyen istediğini girer ama malesef bazılarında estetik durmuyor
40 YorumlaGiyen giyer varoş biryerde tepki çeker eminim. boyle giyindi diye kadın namussuz olmaz silin şu aptalca fikri kafanızdan artık
10 YorumlaYani hoş bulduklarım var ama ben giyemiyorum ya. Yaz kış atlet olacak yoksa kendimi bir tuhaf hissederim.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına ve giyimine saygım sonsuz benim hoşuma gidiyor öyle giyinmeleri kimin nesine insanların hayatları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen sacmaladilar. B. kunu cikardilar iyice. Sahsen giymiyorum ben. Ciddi dusunulecek kiz degildir kendileri. Bir yerlerini gosterme merakindalar
41 Yorumla- +1 yıl
Başı Kapalı olup evlenmeden kendisini s. ktirtip sonra kızlık zarını diktirenleri de biliyoruz. Evlenilecek insan olmak giyimle değil ahlakla alakalıdır. Göbeğimi açıyorum dekolte de veriyorum emin ol sokakta gördüğüm başı kapalı g. ötü açıklardan daha namuslu daha evlenilecek bir kadınım. Yalandan dindarlıkla ahlaklı olunmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanan e peki. bundan kendi işine baksın artık herkes ya bu ne. kadınlar bile kadınları kınıyor
44 Yorumla
Soran+1 yılEvet banane milletin giyiminden burada görüşümü belirtiyorum o da mı yasak mk
Cevap sahibi+1 yılinsanların ağzına s. çmışsın bu ne biçim görüş belirtmek
Cevap sahibi+1 yıl@Kumpirik çünkü göbeği açık giyiniyorum bir çok kadın gibi
Goruntu hos degil ama umrumda da degil. Ona bakarsan basi kapali kici aciklara da ayar oluyorum ben.
30 Yorumla
+1 yılDeğişik aslında Bir zamanlar Orçoya pantolonu kısa giyiyor diye kaf ederken şimdi herkesin kısa pantlon aşkına ne demeli Ben dahil :/
00 YorumlaGöbeği açık giyiniyorum ama şöyle göbeğim yok karın kasım var eğer göbeğim olsa o şekil giyinmeye utanırım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKilolular icin katıliyorum ancak herkes nasıl isterse öyle giyer. Ayrıca yeni bir akım değil bu hep vardı🙄 sevdiğimde bir dekolte türü.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman vardı be ben küçükken gayet kadınlar normal giyiniyordu göbek dekoltesi yoktu
+1 yılherkes ne giyeceğini sana mı soracak ablacım sen giyemiyosun diye kıskanma
80 Yorumla
+1 yılPek hoşlanmıyorum ya. Gördüğüm zaman kafamı çeviriyorum. Güzel durmuyor.
10 YorumlaCok ahlaklisin. Adabi ogrettigin icin ayrica tesekkur ediyoruz 👏🏼
10 Yorumla
+1 yılhele şu zıbına benzeyen body giyenlere aşırı uyuzum
00 Yorumla
+1 yılyeni değilki eskiden beri var.. bu kişilerin tercihi isteyen istediğini giyer
00 YorumlaValla kimse yollamaz bı kadınla kafeye faln ister bin yiik arkadaşı olsun
00 Yorumla
+1 yılTebrikler! Bu soruyu sorarak yılın en ahlaklı kızı seçildin.
60 Yorumla
+1 yılkeyifleri istediği için
50 YorumlaBen karşı değilim o tür giyim biçimine ama ben giymem çünkü, karnıma soğuk olur.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü çok seksi duruyor hele de baklava varsa mdkdöekd
10 Yorumla
+1 yılAlt göbek:selam, naber yakuşuklu
askjdakjlda10 Yorumla
+1 yılKilolular giymesin bencede ama fit olanlar giymesinde bi sakınca yok
00 Yorumla
+1 yılAllahın verdiğini kuldan mı saklayalım
20 YorumlaYazın hava aldırıyoz oksijen girsin azcik
21 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
+1 yılHer gün yeni bir akım kadınlarda maalesef
10 Yorumla
+1 yılHaklısın katılıyorum sana
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi keyfi..
00 YorumlaTerbiyesiz onlar boşver...
00 YorumlaHer şeyin en b oku işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyinmenin adabı neymiş oardonda?
21 Yorumla- +1 yıl
👍
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanane ahlak bekcisi dinci
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarnı güzel olan çok seksi oluyor ama.
00 Yorumla
+1 yılBende hiç sevmem öyle göbeği açık kızları...
20 Yorumla
+1 yılKaldı mı senin gibiler ya ama bazılarına yakisiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç yıl öncesine kadar çok tuhaf karşılanırdı böyle kıyafetler
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanane kimin ne giyindiginden
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kanka banane milletin giyiminden burada Sohbet ediyoruz neticede
Dayılar isteyerek göbeğini açmıyor ki
00 YorumlaSeksi ve benimle istedikleri için
00 YorumlaGopişelik ruhlarına işlemiş ondan 😀
00 Yorumla
+1 yılÇekici olmak için sanirim
00 Yorumla
+1 yılYanıyolar heralde
00 Yorumla
+1 yılAhlaksızlık dahada çoğalsın diye
04 Yorumla- +1 yıl
sanane milletin ne giydiğinden sizin kafa yapınız bozuk ya
- +1 yıl