Çok önem verdiğim bir konu aşırı seçici davranırım. Bir şey alacağım zaman karar veremem ve çok gezerim 😀
#sonkamelya #sonkamelyatatlissey #sonkamelyaileguzellik
#sonkamelya #sonkamelyatatlissey #sonkamelyaileguzellik

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Oldukça önem veririm girdiğim ortama göre değişiyor ne giydiğim. Köye gittiğimde beyaz takım ile kombin yaparım😃 Önemli bir görüşmeye takım elbise, davet vs smokin, bazen pelerin😎 Kumaşları özel kestirip yaptırırım bunlar benim için çok önemli modayı yakından takip ediyorum yoğun bir gün geçirsem de.
Yani tabiri caizse salon adamı olmayı severim. (Köye gittiğimde derken kast ettiğim kısım tarlada vs açık havadaysam😃 Yani önemli olan rahat giyerken bile o rahatlığa şıklık katabilmek:)
Cevap
14Cevap
önemli değil knk galiba ya hdkfskjdf hep rahat geziyom çünkü anca böyle çarşı tarzı yere giderken güzel giyerim onda da ne atarsam elime ahdkjsa yaa benım modayı takip etmem lazım #sonkamelyatatlişşey
Beraber edelim kankam #sonkamelyatatlissey
Tabiki önemli. Güzel giyinmediğimde ön planda olmayı sevmiyorum mesela. Olabildiğince erken dönüyorum evime
Aa bu ben sjshs
😄😄
Elbette önemli ama bu konuda aşırı takıntılı biri değilim kombin yapmayı severim, renklerin uyumuna filan dikkat ederim sade ama şık olmayı seviyorum.
Önemli tabii ama boyum yüzünden pantolon bulmak çok zor bsbsnsn istediğim şeyin ya bedeni olmuyor ya da tükenmiş oluyor 😭😭
Evet önemli bakkala, misafire gidecekken bile işe gidecek gibi giyinirim şldnsks
O kadar da değil ama okula giderken beni bi gör shshsjs
hahha nasıl giyiniyosun
Güzel ve şık shshs
bravo sana şldmsl
teşekkür shshs
💙✨
Ben anneme aldırıyorum kıyafetlerimi sjshshdh. Temiz ve saçma olmayan herşeyi giyerim.
Iyi cesaret dhsjsns ben annem aldirtsam kavga ederiz
😂😂😂😂
bence giyim insanları kandırabilen bişey örneğin göbek saklamak gibi , fizik önemli
Bizler rahatız bu konuda Bi tshirt Bi pantolon tamam sjsjs
Yok bee hatta o kadar ki "kombin yapamadığım için satıyorum" ürünlerine denk geliyorum ikinci elcilerde hayret ediyorum
Evet, giyimime ve kendime özen göstermeyi severim.
Anam sağolsun beni hep kurtarıyor zor durumdan 😄
bu hırka olmuş mu şimdi
evet önemli, çok dikkat ederim
Ben sen de bir yükselen başaklık seziyorum 😀
bilmiyorum ki, bir koç denildi, bir balık
sende başak diyorsun 😀 🤔🤷🏻♀️
Burcun yay onu biliyorum. Yay umursamaz burçtur senin yükselen kesin başak çünkü kendine dikkat eden birisisin 😄
doğrudur 😄
kesinlikle çok önemli..
Evet benim için öyle
Degil rahatligim daha önemli
Önemli dikkat ederim
çok önemli
Spor giyinirim isede spor gitmistim kovuldum
İç güzelliği kadar dış görünümde önemli bence
Evet önemli dir
Seçiciyimdir giyimde
Çok Önemli
yoo değil çok fazla