Herkesin kendi zevki ve kendi kararı tabii ama ben nedense bu kıyafetleri çok özenli ve çok gereksiz buldum ben ilk buluşma için kıyafet almazdım alacak isem de bluz alır altına yüksek bel pantolon ile kombin yapardım.
Görsellere gelecek olursak en çok 4. görseldeki elbiseyi beğendim.
Ben 5nci olan Armica siyah kadın beli lastikli yazanı çok hoş buldum. Fakat o model olarak size olmayabilir. Sizin boy- kilo oranınız 1-2-3 üncü modeldeki gibi sanırım? Bu nedenle , çekicilik olsun derseniz, 1 numara, kırmızı tonları hep ilgi çeker... Birde 4 numaradaki siyah renk elbise, sizin fazlalıklarınızı göstermez, siyah genelde kapatır. Birde uzun bir elbise olduğundan topuklu ile desteklerseniz, boyunuzu daha uzun gösterir... Biraz görsel oyun diyelim bunlara sadece...
O halde ikisini de alınız... Bana kalırsa ikisinde de kendinizi bir görün şöyle boy aynanızda... Minik bir tiyo... Ve mümkünse Babanız var ise, ona sorunuz... O hangisi olmaz diyorsa, en güzeli o dur... Babam öğretmişti bunu bana. Bir gün kızım olursa diye... Hey gidi... Ne hatıralar...
Teşekkür ederim. Biliyor musunuz o bir 70 lik delikanlı... Benim gözümde hiç yaşlanmayan, hep 35 lerinde gibi... Belki de haklısınız, sevgi neşe katıyor. Farkında olmak oldukça gülümsetti... Şans, yaşamdaki en önemli şeylerden biri... Fakat hiçbir şey tesadüf değil... Sağlıklı bir gün dilerim...