Sade bir seçim olarak bu önerilebilir...Tango da karşılıklı bir görsel şölen...
Kusura bakmayınız, fakat ben pek hoşlanmadım sizin önerinizden... Ancak madem öyle birkaç alternatif sunabilirim ; Tango dansında kadının hareketi, ve boy anlamında uzunluğunun vurgusu için diz altına inen, fakat vucudu oldukça fit gösteren, dar kalıp elbiseler tercih edilebilir. Fakat derin yırtmaç, hareket kabiliyeti, ve tangonun doğasından gelen, bacak hareketlerini rahat yapma da büyük bir etkendir... Genelde siyah tecih ederler, bu dansı yapan kadınlar, erkek te de ata yaka gömlek ve siyah smokin ile mükemmel bir uyumu olur... Fakat renk kırmızıya dönüştüğünde, tek ton olursa kadında , erkekte ki siyah takım ile şık durur, sahnede sadece kadın olmayacağından, görsel anlamdaki vurguyu anladığınızı ümid ediyorum... İstediklerinizi, özgürce ve mutlu olarak yaşamanızı dilerim.
Fazla parliyor disko topu gibi.. onundeki tokasi falan cok rukus durmuyor mu? Bu alttaki modelleri de degerlendirmeni isterim hem kumas olarak hem rahatlik olarak hemde gozu yormadigi icin tavsiye ederim. Ustelik henuz cok genc oldugunu dusunuyorum sana daha uygun olur gibi:
Boylari yirtmaclari istege gore ayarlanir tabi bu modellerin...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 ve 3 çok güzel teşekkürler😍Hatta 1. saten olsa çok daha güzel olur bence
Tango bacak hareketlerinin yoğun olduğu bir dans olduğu için rahat eder misin bilemem ama güzel bir kesim daha şık ve bu kesimde bir elbise bulabilirsin
Bu tarz olabilir en çok da bu tarz oluyor zaten ama bu elbise değil bende almak istiyorum tango için ellbise kafiife kırmızı ya da saten bir siyah da olabilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düğün olduğu için beyaz olmak zorunda bende saten düşünüyorum