Evin içinde abiye bile giyip gezdiğim oldu :D Ama ne yapayım bir sürü yeni kıyafetim var ve hiçbirini dışarıda giyemedim. Evde tadını çıkarıyorum eşimde görgüsüz müsün diyerek beni ayıplıyor. Bu gayet normal değil mi ya? Erkekler neden böyle?
Pandemi yüzünden aldığım kıyafetleri evde giyiyorum, eşim ayıplayarak bakıyor. Bu normal değil mi?
Bende işimden dolayı üniforma giyiyorum bazı pazarlar grantualet çıkıyorum millet eşofman ile gezerken. Geçen sene aldığım kıyafetleri buldum unutmuşum , kendi kendime ulan ne güzel şeyler almışım dedim kendime🤣
Kalk da duzgun giyin okuz desene sen de. Nedir yahu evde pijamayla mi gezilir 😒
Yani tuhaf bir goruntu ama gorgusuzluk degil heves etmissin iste. Aksine gayet sirin bir tabloya cevrilebilir bu. Sevimlilik olsun diye takim giyer otururdum kahvaltiya 😂
Abartıyor ya ne var bunda canın istemiş giymişsin içinde mi kalsın. Bende sıkılınca kalkıp makyaj yapıp süslenirim falan psikolojik olarak iyi geliyorr. Evdeyiz diye paçoz gibi mi duralım Allah Allah🙄
Normal olmayan ihtiyacın olmadığı halde elbise alman... Madem pandemi nedeniyle dışarıda giyemeyeceksin, neden alıyorsun? Yarın pandemi geçince elbiseden de hevesin geçmiş olacak ya da daha güzel bir model bulacaksın, gidip onu da alacaksın. Üstelik, böyle çarşı pazar boş boş gezmelerin sayesinde pandemi daha çok yayılıyor. Sen fark etmeden Covid virüsünü birinden alıp başka birine taşıyorsun. Bu nasıl sorumsuzluk. Bir vatandaş olarak hem pandemiyi hiçe sayıyorsun, hem de kocanın paralarını savuruyorsun.. Adamda peygamber sabrı varmış... Sen bu sorumsuzluğun karşısında adam deliye dönmüş olduğu halde yine de alttan almış. Tebrik etmek lazım. Sen o adama uygun bir eş değilsin. Ben olsam, o elbiseyi üzerinde parçalayarak yırtar, sonra sevişir, sonra da seni boşardım :D.
@DELİKANLIPRENSSSS Bunda ne olduğunu yukarıda yazdım... El yazısı olmadığına göre rahat okuyup anlayabilirisin.. Kadın hem savurgan hem de pandemiye rağmen lay lay lom.
Biri okuduğunu anlamamış "Bunda ne var?" diye sormuş, öteki hakaret etmekten başka bişeye kafası basmayan bir tip... Zaten kafası bassa cümle kurmayı bilirdi. 10 Kişi yazığımı beğenmemiş ama mantıklı hiçbir karşı görüş gelmemiş... Ne oldu? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlardı değil mi?
Para savurabilir yani sonuçta mutlu oluyor kadın Kocası mezara mı götürecek parayı Ve ayrıca belki kadının kendi parası var onlarla alıyor kocası ne karışıyor yani Ve sen asıl konudan ziyade dolaylı yollara başvurmuşsun
@DELİKANLIPRENSSSS Ne kadar parası olursa olsun... Giyemeyeceği bir elbiseyi alıp, bunu fark edince evde giymek savurganlıktır ve savurganlığın zenginlikle ilgisi yoktur. Öte yandan pandemi döneminde böyle bir davranışta bulunmak topluma da saygısızlıktır.
Eşin de tam ruhsuzmuş senin giydiğin kıyafete göre ortaya çıkan fantezinin eksiklerini bile tamamlaması lazım mesela abiyeye topuklu mini eteğe jartiyer gözlük şapka gibi gibi😀 patron sekreter, doktor hasta, öğretmen öğrenci, şoför yolcu futbolcu manken bildiğimden değil sallıyorum artık, usta çırak a yok bu o değildi 🙃 tercihe göre insanlıktan çıkıp iğrençleşerek baba kız abi ya da abla kardeş yenge baldız enişte kuzen amca duyuyoruz yani böyle şeyler😅 artık içinizde ne varsa dökün ortaya pandemide atın monotonluğu üstünüzden yaratıcı olun. (Yazdım ama midem almadı ensestleri)
Ben de evin içinde abiye giyiyorum, aynaya geçip kendime bakıyorum mutlu oluyorum. İnsanlar sadece dışardakilere kendini güzel göstermek için süslenmez. Bazen tamamen içinde mutlu hissettiğimiz için giyeriz. Böyle ufak şeylerle mutlu olduğunuz için sevinmesi gerekirken bir de hevesinizi kaçırmaya çalışması hiç hoş değil.
Buna yorum yapmazsam icimde kalırdı, bu erkek milleti ne dengesiz ya😂hem eşleri evde bakımsız geziyor diye söylenirler, kendine bakıp, eğleneni de eleştirirler. Pandemi döneminde hangimiz yapmadık bunu, baharda biter diye parlak ayakkabılar aldım gene kaldık eve. Bende pabuçlarımi giyip geziyorum ne var yani. Hayır kadınların süsü pusu fazla gelecekti size, gidin hemcinsinize. Bizde böyle aga😎
Pandemi sürecini yaşayalı uzun zaman oluyor artık bir şeyleri öngörebiliyoruz. Giyemeyeceğini bile bile abiye almak niye? Yine de almışken tadını çıkar tabii ama eviniz içinde abiye giyip dolaşmaya uygun değilse kuru fasulyeye pilav eklerken taşlı taşlı abiyelerle sofraya oturmak biraz saçma 😊
Malum 1 seneden fazladır virüs pandemi muhabbeti. Dahada ne kadar uzayacak belli değil bu süreçte elbise almak özelliklede abiye alıp evde giymek evet biraz görgüsüzlük olmuş sanırım. Ayrıca erkekler diye niye genelleme yapıyorsun evde çekyatta yatıyorum benim ne suçum var 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerde bi garip dışarda süslenirsin kiyameti koparırlar bazısıda bayılıyor öylesine onlarda garip gerçi evde güzel olursun yine garip karşıliyorlar pijama terlik takılırsın yine garip karşılarlar bu erkekler kısacası güya sevdiği kadını daima ezip duruyor kendi bi halta benzemediği için o yüzden takma devam böyle
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abiye bana da saçma geldi ama onun dışındakileri giymek gayet normal. Aslında olması gereken o da türk toplumu olarak evde sadece pijama ya da paçavra kıyafetler giyilir algısını benimsemişiz yoksa yeni alınan bir kazak gömlek tişört pantolon da evde hayli hayli giyilebilir.
Paspal paspal gezersen etmediği laf kalmaz şıkır şıkır giyiniyorsun diye de laf ediyor bu erkek milleti ne istediğini bilmiyor herhalde sen boşver giyin tadını çıkar 😊
Ya bazıları buluyor da bunuyor yaa delirecemm.. Eşinin beğenmediği burun kivirdigi şeyi bende dahil sevdiğiyle yaşamak isteyen binlerce kişi var yaa.. Saçmalık.. kıymetini bilmiyor..
Erkekler öyle değil. Senin erkeğin öyle. Canın ne istiyorsa yap, bence gayet de güzel bir hareket, tabi ki evde giyebilirsin dışarda giymek için aldıklarını. Aynısını kocan da yapsın eğlenceli bir gece geçirirsiniz belki fena mı?
Yaa pardon da eşin salak mı? 😂 Ne güzel işte, bunu fırsat bilip hem fantazi yapabilirsiniz, hem de eğlenebilirsiniz. Heves etmişsin, bakımlı ve Seksi olman onun işine gelmeli. Benim işime gelirdi en azından😂
Tercihlere ciddi saygım var, asla yanlış saçma kötü demem ya da olumsuz hiçbir yargım yok. Hatta Eşcinsel arkadaşlarıma kendimi daha yakın ve samimi hissediyorum beni daha iyi anlayıp daha çok önemsediğini de görüyorum. Bütün bunların konumuzla pek bir alakası yok tabi ama görüşünü okudukça soru sahibine yürüyormuşsun gibi geliyor😂 kadınların evde seksi giyinmesi mi senin işine geliyor ben mi yanlış anladım 😅🤣
Ne alakası var? 😂 Sevgilim var zaten. Sadece soruları okurken cevaplayabilmek için empati yaparız ve yaptım. Kim eşinin bakımlı ve şık bir şekilde olup onunla cilveleşmesini istemezki?😝
Ay sen ne laftan anlamaz oynak bişey çıktın be. Duyan da beni, insanları ayıplayan seks düşmanı biri sancak. Seninle bi cilveleşirim müptelası olursun. Ne karışcam git kime verceksen ver bana ne 😀
Sensin lan oynak adi şerefsiz! Benim sevgilim var, çok güveniyorsan kendine ona yönlendireyim de ona muamele çek ve o müptela olsun ne dersin?😉 Okuduğunu bile anlamayınca kudurmuş köpek gibi saldırman da acınası cidden😂 Öte de hırla.
ama kötü anlamda demedimki ben bu oynaklığı cilveleşme gibi bişey :D hiç farketmez canım ikinizi üst üste koyar aranıza karbon kağıdı bile koymam. yorumunu okuduktan sonra karşıma çıkmayı bırak cevap verme gereği bile duyacağını sanmıyorum. sana dönüp diyecek ki, cevap vermeseydin :D zaten daha çok küçüksün birkaç yıl bile değil birkaç aya üzecek seni, sen de ya köpek olursun ya yol verirsin o yüzden böyle biri için boş boş çemkirme. yazımından o anlam çıkıyor esprisini de ciddiye alarak mükemmel bir zeka örneği göstermiş oldun teşekkürler. havlayan köpek ısırmaz ama hırlayan köpek ısırır ötesini berisini bilmem (:
Seni çok üzmüşler belli ki, sen de herkese seni de üzerler kafasın da hırlıyorsun. Ama biliyor musun? Çok mutluyuz ve ağlayarak günlüğüne yazabilirsin🙂 Bu arada o dediğin fantazileri de elini becerip inleyerek kafanda gerçekleştireceksen bol şans😂
Allahtan ayıplıyor sadece "delidir ne yapsa yeridir" dese daha büyük bir sıkıntı. Aldığın diğer şeyleri giyinmeni anlarım da evde abiye giyip gezmek nedir Allahın aşkına..
Abiye giyeceğine, Straplez şeyler giy karşısında Show yap, Delirdin mi derse yine, Evet sana delirdim Erkeğim de sexy bir tonla , hala normal değilsin diyorsa boşa gitsin.
Yoo seninki cins. Benim eski manitam, evde pijamaya karşıydı. Neymiş günlük giyinilirmiş evde de ve kapiyi kadin her zaman bakimli açmak zorundaymış... bulursa tabi...
Ben olsam her farklı kıyafete bende giyinir role bürünür ve bunu zaten dışarı çıkamadığımız için heyecan katmaya kullanırım 🤪 tabi evde yalnız ikiniz olduğunu farzederek söylüyorum bunu 🤓
Eşine de eğlence çıkıyordur biri bana öyle yapsa tüm gün gülerim ben karşımda şaklaban gibi 😄
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normal olmayan asıl şey pandemi olmasına rağmen sizin bir sürü kıyafet almanız. Hadi birkaçı çok hoşunuza gitti ondan aldınız, peki ya diğerleri? Seneye eski sezon olacaklar, yazık bence.
Kocasının yaptığı şeye bakarak erkekler neden boyle diye soran birinden ne beklenir ki?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben gerçekten anlamıyorum yaa böyle bir durum karşısında mutlu olurdum. Eşim güzel hissettiği kıyafetleri giyerek mutlu oluyor diye daha çok mutlu olurdum.
Bazıları israf falan demiş ama kıyafeti evde giymenin ne gibi bir israfı olabilir ki dışarıda giymek için almış ama dışarıya çıkamayınca da evinde giymiş bu israf falan değil kusura bakmayın yıkayip tekrar giyer dışarıda sonuçta
Eşin bu duruma sevinmesi lazım yani. Ben olsaydım abiyeleri satarım. Çünkü artık bu gidişle DÜĞÜN KİNA olmaz yani. Boşuna durması saçma tabiki. Onun yerine satabilirsiniz DOLAP üzerinden de yani tabi bu sadece fikir..
Pandemi yokken de canım sıkıldığı zaman evde kombin yapar fotoğraf çekerdim hatta makyaj bile yapardım yani ki pandemide yapmamiz çok normal bence sıkılıyoruz çünkü sen bakma erkeklere göre çoğu şey gereksiz zaten 😂😏