Moda & Stil Boya göre pantolon nerde bulabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mom jean bakıyodum internetten ama mıdelin boyu 1.76 o pantolon bana uzun gelir internettekilerin çoğu boyuma göre uzun nerden bulabilirim Güncellemeler+1 yıl 1.60-1.65 im Boya göre pantolon nerde bulabilirim? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pull and bear deki mom jeanslerin boyu bize gore 165 im tavsiye ederim hatta kisa kaliyor tam istedigim gibi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Boyun kaç söylememişsin ki? Hem mom jeanler genelde uzundur kestirmen gerekir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 1.60 1.65 Yorumla
miyopgörüşlü Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl internetten olacaksa pull and bear falan orada bulabilirsin ama kesin olarak bulmak istiyorsun mağazaları gezmen daha iyi olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Addaxa baksana benim boyum 1.62 aldığım mom Jean bilekte bitiyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim güzel pantolonları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak yani Yorumla Soran +1 yıl Baktım da şimdi az beğendim güzellermiş Yorumla Soran +1 yıl Az orda az baktım anlamında 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. d Yorumla
eylultoxic Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende aynı sorunu yaşıyorum mecbur kestiriyorum ama bazı pantolonların kestirince modeli bozuluyor :( 1 0 Yorumla
AnılGök Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl İrtarnetten pantolon almak pişmanlık t-shirt alınır ama pantolon asla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen al ben sana bedava kesip dikerim olur mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Terziye vermiştim bi pantolonu oranı bozulmuştu yoksa ben de biliyom terziye diktirneyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben terzi değilim özel modacıyım sana güzellik yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pull and bear deki mom jeanslerin boyu bize gore 165 im tavsiye ederim hatta kisa kaliyor tam istedigim gibi.
Teşekkürlerr
Boyun kaç söylememişsin ki? Hem mom jeanler genelde uzundur kestirmen gerekir
1.60 1.65
internetten olacaksa pull and bear falan orada bulabilirsin ama kesin olarak bulmak istiyorsun mağazaları gezmen daha iyi olur
Addaxa baksana benim boyum 1.62 aldığım mom Jean bilekte bitiyor
Teşekkürlerrr
Rica ederim güzel pantolonları
Bak yani
Baktım da şimdi az beğendim güzellermiş
Az orda az baktım anlamında 😁
Anladım. d
Bende aynı sorunu yaşıyorum mecbur kestiriyorum ama bazı pantolonların kestirince modeli bozuluyor :(
İrtarnetten pantolon almak pişmanlık t-shirt alınır ama pantolon asla
Bedene göre değişiyor o
Sen al ben sana bedava kesip dikerim olur mu
Terziye vermiştim bi pantolonu oranı bozulmuştu yoksa ben de biliyom terziye diktirneyi
Yok ben terzi değilim özel modacıyım sana güzellik yaparım
Mağazadan