Güncellemeler
+1 yıl
Bide arkadaslar ayagima hire aykkabi bulamadigim icin hep cocuk ayakkabisi oluyor 40 numara alip altina tabanlik koyuyorumda bir zarari olurmu sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Küçük ama önemli bişey değil bence. Bu arada bence kısa değilsin 1.70e yakın boyun. Ben 1.64üm intihar mi edim he ndjdjsj benimde ayağım 41. Şahsen ne boyumu da takmıyorum...
Takmiyorum sadece buyuk ayakkabi giysem siritirmi diye soruyorum yoksa kucuk olsun ayak ne olacak
femboy ol
20 yaş üstü için küçük baya kadın ayağı
Kadinlar bile 36 37 giymiyo arrik ayakkabi bulamiyorum kendime gore sjsj
🤣🤣
Boyun kaç
167
Yaşın küçük sanırım :)
Büyür daha merak etme
Yok ya kucuk degil yas
Kaç?
23
Minyon bir erkek :) sempatik ve mutludur genelde
Kısasın diye mutlu sanıyorlar sjsj
🤣🤣
Küçük ben 45 giyyorum
Yani ben 41 giyiyorum. :D
🤣 bende aykkabiyi 40 alıyorum ama alsam ayrı dert sanki kucukken babanin aykkabini giyersin ya ayni oyle oluyor buyuk almasam ayri dert kadin aykkabisi var sadece o numaraya ikilemdeyim
Küçükmüş
Siz kızlar daha iyi bilirsiniz belki buyuk ayakkabi giysem 3 numara fala sırıtırmı sence
Benimki bile 40
Orantili ise vücuduna Ne guzel benimki boylada orantisiz tamam kısayım ama 36 numara nedir yav
Yasi kac boyu kac
23 167 uzunda degilim zaten zayifim bide ek olarak
Ufakmis
Evet ufak kadinlar bile genelde cocuk saniyorlar zaten gecen asansorde uzun bir kız gordum kardesimli soru sordu sonra baktim ki liseye gidiyormus. Kadinda ufak iyi de erkekte olmuyor sjsj
Baya küçük
Bide babam 42 giyiyo niye bu kadar kucuk anlamiyorum
Resmen çocuk ayağı gibi
Deme hic 10 yasindaki kuzenimin ayagi benden büyük
Hahaah
evet
Ben asil seyi merak ediyorum 3 numara buyuk ayakkabi alsam sırıtırmı sence
biraz küçük
Kadin veya cocuk ayakkabisi giymek istemiyorumda buyuk numara alsam 3 numara falan sırıtırmi sence
yok bee ayağına göre giycen. yoksa büyükte küçükte ayakkabı ayağa zarar verii
Komik duruyo ya minnacik ayak hele erkekte ayagimi olctugumde 36.5 a falan denk geliyor ama tum ayakkabilarim 39 altina 2 tanlik koyunca tutuyor ayagimi ama bundan sonra ayagima gire alicam komik durursa dursun yapacak bisi yok
Evet
Bide babam 42 giyiyo anlamadim ben niye asiri kucugum sjsjsj
Küçük bence
Ben asil seyi merak ediyorum simdi ayaginin 36 37 oldugunu dusun 40 numara aykkabi giysen siritirmi sence
Boyuna bağlı. Eğer boyun kısaysa sırıtabilir.
167 de simdi 37 numara mi daha cok sırıtır 40 mı tamam boyum kısa ama 36 numarada boyumla orantisiz diye düşünüyorum