Cok ucuza aldim indirimdeydi kaliteli duruyor mu
Bilemedim kezban gibimi
Boyum 170
Bilemedim kezban gibimi
Boyum 170

Iyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Elbise çok basit ve sana sanki yakışmadı ya da senin fiziğine uygun bir kıyafet değil. Öncelikle bu kıyafeti modern bir havaya sokabilirsin, bir de kıyafetin tam belinde oturması daha güzel olurdu çünkü seni kesmiş biraz sanki yani kıyafet göğsünün altında değil de tam bel kısmında olsa siyah şık bir bel kemer takarak kıyafete başka bir hava katarsın, kıyafetin altına da tek bantlı ayakkabı ve zarf şeklinde olan çantalar ile de bunu güzel bir ahenk oluşur.
Kadın güzel olunca çuvaldan elbise dik giydir güzelliğinden hiç bir şey eksilmez. Ancak çirkine ipekten atlastan elbise ne fayda ne fayda. Bu elbisenin kumaşı dandik dikimi berbat zaten yüzünü de göremediğimiz için, bizimle deyılsın 😅
Cevap
43Cevap
Bu tür elbiseler ekstra kilolu gösterir. Yani hafif yapılı göstermiş ama yinede yakışmış.
Dimi haklisin
Harika olmuş Allah sana ömür boyu sahiplenecek yanaklarını çeneni okşayacak devamlı sevgi ilgi gösterecek kılına bile zarar vermeyecek kalbini kırmayacak iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta hep yanında olacak bir eş nasip etsin inşallah
Elbise gayet hoş aslında tek sorun boyu. Diz üstü olsaydı hem bacak boyunu daha uzun gösterirdi hem de üzerinde daha orantılı dururdu.
Elbise sana yakışmış bence
Kışın postal ve kazaklarla yazın da bir spor ayakkabı ile çok rahat kullanılabilecek bir model
Takılmak için güzel bir elbise ama o elbisenin altına o terlik olmuş mu be güzel ablam
Ev terligi len o
Tamam len
Sen elbiseden güzelsin. Daha iyisini bulabilirsiniz.
Giyersin fena değil de beni boyu rahatsız etti. Ya biraz daha uzun ya da dizde olmalıydı sanki
Belinde lastik olmayanından nenem giyiniyo
Bu ne ya buraya atmış bi de
Hanim hanimcik cok güzel, kadina kiza butür elibeseler yakisiyor.
Rengi güzel tenine de uygun ama diz boyu olsa sanki daha güzel durur gibi üzerine 🤔
hayır böyle elbiseleri uzun boylulara çok yakıştırıyorum :) güle güle giy
Bence terziye git diz üstünde kestirsin. Beline de güzel bir kemerle kullanırsan çok şık durur bu şekilde hiç yakışmamış
Bilmem bana cok sevimli geldi. Poncik.
ayakkabı çanta ve saç şeklini seçimine göre prensesde yapabilir kezbanda.
Mini olsaydı şimdi herkes ooo çok güzel derdi ama uzun ya kezbanı yapıştırın hemen gayette yakışmış
sen kednine hep böyle kötü laflar soylemeye devam edersen hiç bir elbiseden zevk alamazsın kanks
Yaşına uygun değil bence şirin gözükeyim derken 35-40 arası gezmeye giden teyzelere benzemişsin diz altına kadar kestirebilirsen daha uygun durabilir
orta seker, biraz sikici bir elbise bence sen princess polly denen bir kiyafet sitesine bak orda guzel kiyafetler var
elbisenin boyu çok kötü kes diz üstü yap öyle gideri var
knk boyun azcık daha uzun olsaydı güzel durabilirdi ama maalesef kezban gibi durmuş
Elbise boyu kısalsa ve kolları düzelse güzel olurdu fakat yakışmış :)
Gayet güzel bir elbise. Güzel bir ayakkabı ile daha iyi olur tabii 😂
Elindeki iPhone 12 yle mi bu elbiseyi çektin 🤮
yazlık yerlerde sandeletle iyi gider
Boyunu kısaltırsan güzelleşir. Böyle gideri yok.
Babaannem gozleme mi yaptin bize
40 yas gibi durmus uzerinizde
Bilemedim pek olmamış gibi
Boyun oldugu icin cok guzel durmus.
biraz kezbanımsı ama yakışmış ben sevdim
Beğenmedim, çok basit.
biraz terzi eli değmesine ihtiyacı var
Iyi de bacım yaşına hiç gitmemiş ki
maalesef kötü olmuş..
Deseni biraz kadınsı dursa da sana yakışmış
Beğenemedim.
Niye boydan elbise güzel oluyor bence🙄