Bu yaz yaptırmayı düşünüyorum. Aztek tarzı hoşuma gidiyor, üst koldan omuz ve trapeze kadar uzanan bir şey düşünüyorum. Şu aşağıdaki modellerden hangisi daha güzel sizce?
Bu tarz modellleri hiç sevmiyorum bana çok iticii geliyor her zaman gördüğümde düşünürüm bir insan zevki uğruna bunuu kendi bedenine neden yapar diye.. Sonra kendime diyorum ki herkesin zevki tarzı sananee fazla düşünme😅Sade ve minimal dövmelere daha sıcak bakıyorum. Cevaba gelecek olursam seçeneklerden en iyisi 1 o olabilir.. 🤷🏻♀️
Güzele ne yakışmaz? İlkini görüntü kalitesi sebebiyle tarafsız olarak değerlendiremeyeceğim canım. İkincisi üçüncüye ve birinciye nazaran daha estetik duruyor. Üçüncüdeki insan sıfatı ilkelliği ve verilmek istenen mesajı derinden sarsmış. Tercihim ikinciden yana olurdu, yaptırınca görürüz artık. :P
Erkekte en sevdiğim dövme türü harika. ama o acı 😬😬. Ben 1 i daha çok beğendim. 2 de göğsün üstüne kdr gelmesi fazla geldi bana. 3 de güzel aslnda. 4 de de omuzdaki yuvarlak içinde yapılan detay falan hoşuma gitmedi pek. En güzel şekilli 1. si bence.
Yok araştıracağım tabi kırılmaz hevesim, yaza doğru düşünüyorum zaten daha önümde var zaman. Çok model var buraya bir fikir olsun diye beğendiklerimi koydum bakalım ne denecek diye. Karar veririm o zamana kadar.
Yazın bakımı zorlaşıyor evet dikkat etmek lazım bir de büyük alan olacak. Bakalım belki eylüle ekime doğru da olabilir ama fazla da geciktirmek istemiyorum.