Bunada rahatlık denecegını sanmıyorum amaç belli dikkat çekmek frikik vermenın başka amacı olabilirmi?

The_boxer sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kişi beğendiği için giyiyor. Frikik verme düşüncesi çoğu hemcinsimde olduğunu ben sanmıyorum. Bakan kişi beğendiği için kısa süreli bakışa bir şey denilmez, beğenilmiştir güzel bulunmuştur bence. Fakat abartarak bakanlara tepki gelmeli kızılması rahatsız olunması normal.
Fazlası zaten hödüklük oluyor
Kısa süreli bakışa bir şey denilmez bunda kızılması veya rahatsız olunması gereken bir şey yok. İnsanların doğasında var.
Abartı gıyılmedıgı surece erkekte hayvan degılse uzun surelı bakmaz zaten ama bazı engellı arkadaslar bunu demek ıstedhımı anlamakta gucluk cekıyolar
Çünkü onu beğeniyoruz onu giyoruz şimdi şöyle baz alalım ben sokağa çıktığımda çok güzel tesettürlü kadınlar görüyorum çok dikkat çekici gözleri yüzleri giyimleri sesleri var kız çekici olmamak için çirkin mi giyinsin konuşmasın mi bence düşünce biçimin saçma ben dekolteyi sevn bir kadın olarak hiç birine kendimi gostereyim amacıyla giyinmedim hep kendim beğendiğim için giyiniyorum
Göğsüm hoşuma gidiyo belim kalcam hoşuma gidiyo öz güvenim var demekki ben sana giydirmiyorum o minileri taytları kimsenin laf atmaya açtın bende baktım demeye hakkı yok sizinde pantolonunuzdan neler neler belli oluyo ama uzun tişörtler giymiyosunuz bizde aa belli oluyo adamın dalgasına bakalım demiyoruz açan kendine acar kapayan kendine kapatır
Ne kadar saçma bı dusunce. Önunde duruyor nası bakmıcaksın mademki acıyorsun bakanada kızmıcaksın ufak tefek dekoltelerden bahsetmıyorum vajınasının dudaklarını ortaya koyup goguslerını ortaya cıkarandan bahsedıyorum. Kalcan memen guzelse sana guzel sergılıyosan herkese guzel
Yani şimdi bu insana göre değişir. Kimisinin ailesi karışmaz giydiğine açık giyinir kendini öyle beğenir. Kimininde ailesi izin vermez oda dekolteli giyinmez.
Bence çoğu erkekte ne istediğini bilmiyor kapalı giyiniyor hangi çağda yaşıyoruz oluyor açık giyiniyor dikkat çekmem frikik vermek oluyor bence sizlerde karar verin ne istediğinize sonra tartışalım bu konuyu
Benım oyle bı dusuncem yok kapalıya hangı devırde yasıyosan demem kımseyı elestrmekte haddım degil sadece bı soru sordum gelen cevaplara karsılık bu soruyu sordum. Amaç gostermek dıklat cekmek degılmıs falan tamam kotta taytta anlarım ama memesını kulodunu önunu ortaya koyan kendım ıcın demesın demek ıstedgım bu
Sorunu gayet anladım zaten.
Kimisi sevdiği için giyiniyor
Orasını bilmiyorum maalesef
Hhaha sakiinn
hahahahhaaha tamam
Dekolte giymiyorum fakat bir gün giyersem tamamen kendimi iyi ve güzel hissettiğim için giyerim. Türkiye’de dikkat çekmek için dekolteye bile gerek yok zaten takdir edersin ki. Ayrıca bakmak var, bakmak var. Normal bakışlardan kimse rahatsız olmak fakat tabiri caizse “hayvan” gibi bakmak saygısızcadır.
Hayır tabii ki bakılabilir. İnsanız bakıyoruz. Ama bahsettiğim “hayvan” gibi bakma olayı bir insanı her türlü rahatsız eder. Erkeği de eder. Şikayetçi olunan bakışlar normal bakışlar değil ki, ondan şikayet eden kendisini bir yere kapatsın zaten.
Giyiyoruz evet derin dekolteler ama ustunuz açıksa altı kapatıyoruz yani her yerimiz acik olmuyor veya alt etek de dekolte varsa veya kısasa üstü kapatıyoruz cunku amaç bi kombin dekolte göstermesek bi tarafı kapatıyoruz cunku bu sefer iki yerel açarsanız açıklık icin giyinmiş oluyoruz yerine göre giyinirim ama düğünde kınada yakınım olsun sınır tanımam ama sırt da dekolte sevemem sadece hoş durmuyor bence hic bir kızda kemiklerini görüyorum rahatsiz oluyorum ben şahsen
O tarz insanlar zaten bilinçli yapiyor ve rahatsiz da olmuyorlar rahatsiz olan kıyafetine dikkat eder yaşadım şehre gore nasil giyinmek zorundaysam bunu nasıl bilincindeysem
Dikkat çekmek için giyilmez yakıştığı için giyilir tabi bazı kadınlar hariç onlar kahbeligine giyiyor
Göğüsler dışarda olmuyor dekolte dediğin çatal gözüküyor göğüslerin dışarıda olduğu bir kıyafet çırıl çıplak bir kıyafettir o görselde olduğu gibi
Amacım dikkat çekmek değil dekolte sevdiğim için dekolte giyiyorum bunun daha nasıl bir açıklaması olabilir
@Funda02 anan basım agrıyor dıyeymış te sende her hıyar dıyene tuz alıp koşmasaymıssın tek kullanımlıkları sana tabsıye ederım cocuklarınla ugrasmayalım sana gıren cıkan nede lafa atlıyorsun sen gıt oranı buranı serlımeye devam et belkı guzel gorunursun burdan sana ekmek cıkmaz başka kapıda duyar kas
Herkes giyindiginde özgürdür kim nasıl rahatsa oyle giyinsin
Baska bır soruda verılen cevaplar vardı ıste bı yerlerının gorunmesı belırgın olması kendılerını rahatsız edıuormus bırılerı baksın dıye giıymıyolarmıs kendılerı ıcım gıyiyolarmıs bende dıyorumkı goguslerını ve baska yerlerını ortaya cıkarmanın sıze faydası rahatlıgı var dar gyınmeyı anlarım daha rahattır ama abartılı dekoltenın amacı sadece dıkkac cekmektır
Neden giymeyelim? Kendimizi şımartmak için daha iyi hissetmek için giyeriz genelde
Ben giymiyorum genelde tayt giysem kafama kadar cekmiyorum... bazi kizlar cok abartiyor ki onlarin amaclari belli
Sizde gözünüzü kapatın az
Boş konuşma
Ben zaten derin dekolte giyinmm dışarda asla
Yani onları ben takmm
Moruq giydigimi kim dedi
Bruh
Dekolteli giymek istediğimiz için
Vücutları güzel ve bunu göstermek istiyorlar !
Amaç ne tam bilmesemde bazıları fazla abartıyor
Yuzde yüz👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?