Merhaba. Erkek arkadasim ile bir suredir ayni cati altinda yasiyoruz. Sorumda belirttigim gibi Erkek arkadasim bir yere gidecegimizde normal olarak beni giyinirken hazirlanirken göruyor ve ic camasiri secimimi de görmus oluyor. Pantolon icine Tanga giyiyorsam hemen buna karisiyor ve disari cikarken bunu giyme etme gibi mirin kirin ediyor, slip kulot giyersem hicbir sorun etmiyor... bir gun bunalip sebebini sordugumda;
"pantolonda Tanga giydigin belli oluyor, özellikle pantolonun acik renk ve tangan koyu ise hemen gözukuyor. egildiginde veya yururken ederken kalcanin ust tarafinda tanganin kenar dikis izi belli oluyor, kac kere gördum ama söyleyemedim, bunu baskalarinin görmesini etmesini istemiyorum"
dedi. Sizce hakli mi, yoksa ben istedigim zaman istedigim kiyafet altina tanga giymelimiyim?Tanga
Sevgilim disari cikarken ki ic giyiymime karisiyor, bu ne kadar dogru?
Aslında bunu seni sevdiğinden yapıyor baya da bir kıskanıyor çünkü Tanga giydiğin zaman ister istemez fark ediliyor ve başkalarının sana bakmasını istemiyor. Bence kötü niyetle söylememiş hepsi senin iyiliğin için sevdiği için 😊
Ya aslinda cok haklisiniz.. ben sadece biraz sinir oluyordum böyle yapmasina.. Peki onun istedigi gibi olacaksa Tanga giyemeyecegim, sirf o istiyor diye disari cikarken hep slip te giymek istemiyorum... nasil yapmaliyim
Senin nasıl biri olduğunu bilerek sevgili olmadı mı? Bence evet oldu. Seni öyle kabul ederek sevgili olduysa değiştirmeye çalışma hakkı yok. Beğenmiyorsa sevgili olmayacaktı.
Ya mantiken haklisiniz da, sevgili olmadan önce böyle detaylari fark etmedi belki, yani biz görustugumuzde ben icime tanga giymedim veya giydim ama o fark etmedi vs de olabilir... cok kararsiz kaldim... giyimimi degistirmek istemiyorum, istedigim kiyafete istedigim zaman tanga giyebilmeyi istiyorum zaten
Sevgili olunmadan önce giyim tarzı gibi konular belli olmalı iç giyim zaten özeldir sevgili olunsa bile onun karışmaya hakkı yok. Yani çok rahatsızsa eğer ilişkiyi sonlandırın kimse kimseye istemediği şeyi yaptırmamalı
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Gözüküyorsa giyme tabi. Ondan bundan tahrik oldum deyip indirim alan sapıklar mevcut sokakta. Sırf bu nedenle giymeden iyi olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Haklı ya o oğlanın sevgilisi misin? Başkalarının da ortak görsel şovu musun? Bazı şeyler normalleşemez.
En İyi Cevaplar