Biraz alınmaya başladım artık. Üst üste birkaç sefer gene aynı şeyleri giymişsin dedi. Kızım ne var yani siyah kotun nesini değiştiricem mis gibi. Adamların kaç pantolonu kaç gömleği olması lazım? Derdiniz ne sizin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜzerime giydiğim kıyafete göre değer biçiyor ise yolu gösteririm öyle kadına
Öyle mi der, götürürüm bir mağazaya bak burada bir sürü vitrin mankeni var hadi sana bol şans derim tekmeyi basarım..11 Yorumla- +1 yıl
Söylenmek yerine kırmadan gel seninle alışverişe çıkalım canım biraz bu üstündeki kıyafetlerden sıkılmadın mı biraz yeni değişik bir şeyler alalım sana diyebilirmiş bir cacık olmaz o kadından yol yakınken ayrıl derim.
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Durumun yok diye mi giymiyosun yoksa bu bi tercih mi? Dolabında 4 5 tane kot, 4 5 tane gabardin, keten, chino vs pantolon olabilir. Siyah kot aşırı kurtarıcımbişey biliyorm ama çok da yspışmamak lazım ona. Üstüne de sürekli aynı giyiyosan onu bilemem tabii
00 Yorumla
+1 yılBosver kanka takılsınlar.. Benim de sık giydiğim 1 2 pantolon vardır. 2 3 tane kapsonlum, yazın da 3 4 tshirtim var.. Önemli günlerde giyebileceğim 2 gömlek falan var. Diğerleri boş boş duruyor dolapta. 😀Keyfine bak..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
35Cevap
Erkeklerin evet çok seçeneği yok ama bence bakım şart. Mesela siyah pant. Rengi soba külü rengine dönene kadar çıkarmayan insnalar var bunun gibiysen bilemem.
Ama bu senin sevgilinin demesi ile değil insanin içinden gelerek yapacağı şeyler bana göre. Ben sevgilimin yanına sürekli ayni kıyafetlerle gitmem gidemem öncelikle kendim rahatsız olurum. Beni iplemiyor mu biraz kendine bakmıyor hep aynı kiyafetler düşüncesi beni üzer bu yüzden dikkat ederim. hatta bu sadece sevgilim icn değil herkes için geçerli rahat edemem. Ama herkesin yapisi karakteri başka en azından sweathshirtler tişörtler gömlekler alabilirsin bakımli olmak seni düşürmez aksine yüceltir.30 Yorumla
+1 yılBende benzeri bir durumu yaşadım başta ilginc geldi çünkü bizim evden erkek kardeşlerimin benden cok kiyafeti var yani moda marka tutukluları var ben bile öyle giymem hersey marka kıyafetler ayakkabılar hatta biri alacağı ayakkabıyı sitede takip ediyor daha çıkmadan piyasaya ve direk siparis veriyor sonra o ayakkabiya gözü gibi bakıyor ayakkabinin fiyatından soz etmek istemiyorum ama ciddi pahali ben öyle pahalı ayakkabi hayatımda almadim simdi böyle abartili insanların yanindan gelince önce ilginc gelmisti sonra hosuma cok gitnisti bence herşeyin azı daha güzel beni boğuyor fazlası
30 Yorumla
+1 yılBak ne diyeceğim. Bekarken böyle saçma sapan şeylere takılıp bıdı bıdı yapıyor ya hem erkek hem kadın.. Evlendikten sonra ne oluyor biliyor musun? Erkek her gün kıyafet değiştirse " ne kadar çok çamasir cikariyorsun.. bıktım hergun üst değistirmenden" demeye basliyor. Erkekte ne kadar cok para harciyosun kiyafetlere vs demeye basliyor.. Illaki vardir 3 4 tane pantolonun ama hep ona siyah olani denk gelmistir.. Olmayadabilir. Alamayadabilirsin.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle açık açık söylenmez, patavatsız bir kişi demek ki.
Giyime gelince, erkekte pantolonun 2-3 tane olması sırıtmaz çünkü 10 tane de olsa tipi belli işte, fark yaratmayacak pek. Ama üst giyimde çeşit yakalamaniz daha iyi olur. Hicbirimiz zengin değiliz hepimiz ayni kiyafetleri sirayla döndürüp giyiyoruz. Ama 2 t-shirt ün var bi onu bi otekini giyiyosun seviyesinde olmak da maddiyatla ilgili degil bence özensiz olmakla önem vermemekle ilgilidir. Insanın dolabinda t-shirt, sweatshirt, kazak, gömlek... yani üst giyime dair tüm kategorilerde 15-20 parça kıyafeti olur ya. Bunu asgari ücrete calisan biri bile sağlayabilir. Kendimden biliyorum. Gidip maviden 250 liraya sweatshirt almiyorum, gidiyorum güzel duran ama 70-80 lira olan sweatshirt lerden aliyorum mesela. Erkekler de yapabilir...41 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki
Dostum çeşit olmasını ister kızlar. Özellikle gömlek tarzını daha çok beğenirler. Lufian'da çok güzel gömlekler var mesela bakabilirsin.
Bende spor giyimde üstüme %95 beyaz giyinirim. Kot olarak ise 2-3 tane olur. Dışarıdan hep aynı şeyleri giyiyor gibi görünüm ama aslında üzerimdeki tüm t shirtler birbirinden farklıdır. Tabi birde üzerimden hiç çıkarmadığım beyaz yağmurluğum vardır. :)
Ben beyaz dışında kolay kolay giyinemiyorum ama benim gibi olan da istisnadır. Sen farklı modellere bakabilirsin ki kızlar giyime gerçekten önem verir.
Klasik giyimde ise Damat, Beymen ve Sarar tercih ediyorum oradaki kombinim çok daha güzeldir ama universite bittiği günden beri bu tarzı bıraktım tabi artık iş hayatında tekrar almaya başlarım.
velhasıl, sevgilinin bu konudaki sözlerini ve düşüncelerini dikkate almanı tavsiye ederim sana. Çünkü kızların bu durumdaki bakış açısını çok iyi bilirim.00 YorumlaModa & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Bir magazaya gir.
Giriste sagda kucuk bir yer. Orasi erkek reyonu.
Magazanin geri kalani kadin.
Ne giyecekmissin? Pileli etek mi giyeceksin?
En fazla kot. Mavi siyah ve tonlari.
Kanvas 3 5 renk.
Bende de fazlasi yok. Cok cesit de sevmem yani. Sabah dolabi acip 3 saat ne giyecegimi mi dusuneyim birde?00 Yorumla
+1 yıl8 düz t shirtim var 8 i de siyah
5 kotum var 5 i de siyah
4 gömleğin 4 ü siyah
sadece siyah giydiğimi bilmeyenler sürekli aynı kıyafetleri giydiğimi sanıyor.
Peki bunun bi önemi var mı?
Hayır yok, aynı kıyafetleri de giyebilirim bu sadece beni ilgilendirir sevgilimi ya da bir başkasını değil.10 Yorumla
+1 yılBu sorunu bende yaşadım evet erkrklwrin pek kiyaft seçeneği olmuyor ama sürekli aynı şeylerden sıkılıyoruz mesela resim cekeceksin aynı kıyafet var sureklu ustunde hos olmuyor ki ama asla kırılır diye de o erkeğe soylemem ben sürekli yeni kombinle gittim de benim de kıyafetin kalmamış alışverişe cikim en iyisi dedirtiriyorum ben kenime bakarim vallah kendi bilir yanıma yakışmaya baksın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle sevgilinin empati yapması lazım ya yoksa diye böyle bir şey için söyleniyorsa ben o kızın sevgisinden şüphe ederim ya sevgi bu değil sevgi kavuştuğunuzda hasret gidermektir ne giydiğine bakıp bunu daha önce de giyip kaç kere giydiğini yüzüne vurmak değildir Allah’ım karşımıza gerçekten seven insanları çıkarsın inşallah 🙏🏻
41 YorumlaŞimdi giyim olayı bıraz meraktır. Benım kac tane pantalonum var dersen saymadım ama sanırım jeans , kumas kapri keten vs karısık olarak vardır sanırım 35 cıvarı. Ama tabı yazında kısında aynı şeylerde gıyılmez. Mısal yazın genelde kapri jeans tarzı gıyıyorum ve hepsı farklı renk ve modeldır. Kışında spor ve klasık karıstırıyorum. Mısal jeans pantalon uzerıne spor ceket gömlek ve güzel derı ayakkabı bazen spor ayakkabı fınalde magaza gıbı cok gıyım almak sacma olsada farklı kombınler yapabılırsın mesala o gıydıgın pantalonun ustune farklı gömlek ya da aksesuarlarla degısık hava katabılırsın insanlar genelde rahat oldukları şeylerı süreklı gıyme egılımındelerdır ya da sureklı aynı renklere ve modellere yönelırler bunu yapmamak lazım aynı renk pantalondan 50 tanede alsan karsındakı bunu anlayamaz. Bıraz yaaratıcı olmakta lazım. Ama tamamen kısıye göre degısır bu bende ayakkabı gömlek ve jeans tutkusu var bu yuzden hoşuma gıden şeyı hemen alırım
00 YorumlaKadınla erkeğim giyim anlayışı farklıdır. Kadın kıyafetlerinde model ve renk seçeneği çok fazla olduğu için sürekli değişik giyinebilir ama erkek kıyafeti öyle değil. Kot pantolon iki farklı renk bile yetiyor tişörtü ve gömleği her gün değiştiriyor.
30 Yorumlaaynı kıyafetten bende alıyorum bikaç adet. insanlar aynı şeyi giydiğimi düşünüyor.
kendılerı farklı seyler giyiyor ama ceplerinde para yok. insanın önce kendi hayatına bakması lazım30 YorumlaBi terk etsen kendine müthiş saygi duyduracaksin da sende o omurga yok
80 YorumlaBenim eski sevgilimde hep aynı kıyafetleri giyiyordu ama bi kere bile bişey demedim yani bişey demek aklıma bile gelmedi benim için önemli olan temiz olması ve temizdi de allah var o yüzden bişey demem ne isterse onu giysin saçmalamış seninki de
00 Yorumla5 tane kot pantolonum, 5-6 tane sweatshirt kapşonlu, 5-6 tane kazak, 5 tane gömlek 3 çift spor, 2 çift bot var. Bana yetiyor. Zaten her mevsim geçişinde de yenilerini alıyorum. Eskiyeni Kızılay kutularına atıyorum. :D
00 Yorumla
+1 yılkadınlar erkekteki siyahtan baymış durumda gerçekten öyle farklı şeyler renkler giyin artık beyaz çok yakışıyor size mavi yeşil herkes bir acun ılıcalı olmaya çalışıyor
10 YorumlaEvet hanımefendiler sizin derdiniz ne ya, erkek dediğinin 2-3 pantolonu olur 2 tanesini giyer ,1 tanesini özel günler için ayırır. 😄
20 Yorumla
+1 yılEğer paran varsa al kendine yoksa bir sey yapma yok olduğu halde kiz bunu diyorsa az geri cek kendini ondan yoldaş olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbi kaç tane daha pantalon ûst alabilirsin sevgilin haklı o senin yanina òzenerek geliyorsa sende karşilik vermelsin çevreden gòrenler arkadaşlari seni sürekli ayni kiyafetle gòrüp soruyorlarsa sevgilinin cani sıkılmıştır
20 Yorumla
+1 yılAyyy hakiki çok saçmalamış yaa. Artık kıyafetede önem vermeye başladık cahilliğin daniskası.
Hiç birşey yapmak zorunda değilsin istediğini giy 2 kere 3 kere nolmuş yanii.00 YorumlaYani erkeklerde pantolon çeşitleri çok aslında biker, straight, jeansler var. Ama seni değiştirmeye çalışan biri için değil de kendin istiyorsan giymelisin. Erkekler genelde tek siyah pantolon giyiyor zaten.
50 Yorumladostum arada tarz değiştir.
spor giyin, klasik giyin, beyefendi gibi giyin.
monotonluk evlilik içindir. sevgiliyken biraz daha aktif olmalısın.00 Yorumla
+1 yılknka bence erkekte ideal ya, benim 15 tane vardır en az ama çizgili, lila, beyaz falan yani erkeklerin fit siyah veya kottur ne bekliyorsun acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi oluyor size öyle kahpelerle çıkıyorsunuz yakında aldatir seni
61 Yorumla- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBiz kadınlar daha çok duskunuz kıyafete birazda ondan ama bende olsam dikkat etmesini isterim tabiki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyafetlerini değiştirmek yerine sevgilini değiştir bence
51 Yorumla
+1 yılBi arkadas vardi isyerinde butun kis hergun ayni kazakla geldi isyerine durumu flnda cok iyiydi ama her gun ayni kazagi gormek soguttu beni
00 YorumlaAga temiz olsun kıyafetlerin, gerisi hiç mühim değil. Temiz ise hangi gün ne giydiğinin bir önemi yok.
00 YorumlaBenim bütün kotlarım siyah.
İnsanların gördüklerine göre düşündükleri ile gerçekte olanlar arasında çok fark olmasını şahsen tercih ederim.00 Yorumla
+1 yılt-shirt hırka hoodie çeşit yap 2-3 tane outdoor eşofman al 2 tane aksesuar da tak güzel bir şeyler tamamdır kız tarz olmanı istiyor
00 Yorumla
+1 yılBence seni sevmiyor. Erkeklerin kızlar gibi dolap doldurmadığını herkes bilir. Ki bence en mantıklısı da bu. Yani bi dolap dolusu kıyafete gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartmıyorum 6 seneden fazladır aynı siyah kotu giyiyorum tek pantolonum o artık siyahtan griye döndü eskimiş gri gören nerden aldın çok güzelmiş diyor :) 13 yaşımdan beri siyah tşört giyerim yaşım 24 geçiyor sen hesap et :)))
00 Yorumla
+1 yılFarklı kombinler yapmayı dene. Az giysiyle de farklı kombinler yapabilirsin keyifli günler.
10 YorumlaDerdiniz ne sizin falan demen hoş değil. Ayrıca sevgilinde ayıp etmiş.
10 YorumlaYol ver böylesine ağzından çıkanı duymalı sevgilin.
10 Yorumla
+1 yılBrn en yakın arkadaşıma bile böyle bir şey soylemem. Biraz yuzsuzluk değil mi bu ya
10 Yorumla
+1 yılHahahha erkekleri pantolon ve gömlek sayılarına göre değerlendiriyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş ben taksi şöförü olarak çalışıyorum tüm kıyafetlerim üzerimde ne varsa o evim yok takside yatıp kalkıyorum yemeğimi yiyorum ayda bir elbiselerimi atıp yeni elbiseler alıyorum 1 ayda onlarla idare edip onlarda çöpe gidiyor yıkayacak yerim yok en ucuzundan tshit ve alt eşofman alıyorum yakışsın yetiyor
00 YorumlaBırak o desin sen bildiğini yap, uzatirsa uyar hala devam ederse bırakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılValla bize çocukken temiz giyinmeyi, kıyafetini haftadan haftaya değişmeyi öğretti büyüklerimiz
00 Yorumla
+1 yılTarzı güzel olsun yeter tabi çeşitliliği de önemli ama
00 YorumlaDeğişiklik istiyorsa kendisi alsın, bak bu renk pantolonda seni hiç görmedim bence sana yakışır, deyip hediye etsin.
50 Yorumla
+1 yılsaçma sapan takıntılar boş boş işlere takılmayın be bacımlar
00 Yorumla6 adet var sıra ile giyerim bnde. Takma sen ne yapsan yaranamassın ki
00 Yorumla
+1 yılKıyafet değil içindekinin kıymeti olmalı öncelikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence aynı şeyi giydiğin için değil tarzını beğenmediği için demiş bunu
20 Yorumlatamam abartmış olabilir ama bi tane pantolon da çok saçma 🤣 başına bişey gelse ne giycen xkdkdk
00 Yorumla40 yaparrr milliyetçi hareketin 40. Yılı kutlu olsun
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim otuz pantolonum var. 😂 Etek ve elbisen bahsetmeyeceğim bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3-4tane farklı olmalı sürekli aynı şey giyilmez üstüne mi yapıştı
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar günlük çalmaları ayrı özel çamaşırları ayrı mı tutar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 2 pantolonum 1 kazağım, 1 spor ayakkabım 1 botum 3 tişört 1 montum var yetiyor valla
00 YorumlaValla ben Kendi adıma 8-9 tane eşofman takımına sahibim 2 takım elbise 2 tane kot kot giymem kolay kolay kimsede giyimine karışamaz
10 Yorumla
+1 yılbenim nişanlımda çoğu kez aynı şeyi giymiştir. kombine önem veren biriyim bir kere bile öyle yadirgamadim onu. kızdan sana hayır gelmez demedi deme
00 YorumlaAslında genelleme yapmak doğru olmaz ama , psikoloji meselesi biraz da uzun zamandır psikolojim kötü hep aynı seyleri giyiyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız demekli görünüşüne önem veriyor kendisininde yanındakininde sende durumlar el verişli ise uyum sağlamaya çalışsan mı acaba çok rahatsızsan ayrıl ama kötü düşünerek dediğini düşünmüyorum iç kadar dış görünüşte önemli sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBenim dört pantolon 3 gömleğim var dönüşümlü giyiliyor kizlar neden karışır bilmem ama
10 Yorumla
+1 yıl5-6 tane al keyfine bak dostum çok kafaya takma. Üst kombinlerini güzel ayarlarsan çok göze batmaz.
00 YorumlaBenim sevgilim de öyle ben de fazla değişik Bi şey giyiniyorum bence Bi sorun olmaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılNerden bulursunuz böyle şımarık kızları bilmem ki!
22 Yorumla- +1 yıl
Yani :)
- +1 yıl
@Managermann 😊😊
Bence ayrıl benden söylemesi
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sürekli aynı şeyleri giydiğim için sevgilim söyleniyor, erkeğin kaç tane pantolonu olmalı ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler