a ) Loris // b ) Eyfel // c) Bargello Benim için önemli arkadaşlar lütfen.. Ya da sizin önerdiğiniz açık parfüm markası var mı? Kokusu kalıcı doldurma parfüm olursa sevinirim. Bazıları su gibi oluyor ve hemen uçup gidiyor. Kullanıp, memnun kaldığınız açık parfüm markası var mı? En iyi açık doldurma parfüm markası hangisi?En iyi açık parfüm hangisi
Açık parfüm satan markalar, pahalı markaların parfümlerine içi giden insanların imdadına koşan mağazalardır. Atıyorum Dior'un 300 TL'lik parfümüne bu doldurma yerlerde en fazla 100 Tl vererek satın alabiliyorsunuz. Üstelik seçtiğiniz mağaza iyi bir markanınsa gayet kalıcı ve aynı kokuda olabiliyor. Türkiye'de bulunan markaları sırasıyla anlatayım ben. Belki ilgini çeken olur.
1- Bargello Parfüm
Bana göre en iyi doldurma parfüm markasıdır. Hem kalıcılığı çok uzun süre dayanıyor hem çeşit çeşit marka parfümü bulunuyor hem de fiyatları çok uygun. Ayrıca birçok yerde şubeleri bulunuyor. Üstelik internet siteleri üzerinden de satın alabiliyorsunuz. Yani hem ulaşılırlık açısından çok iyi hem kalite hem fiyat. Sadece parfüm de satmıyorlar. Oda spreyi, vücut spreyi, araç kokusu ve kolonya da üretiyorlar. Tartışmasız en iyi açık parfüm markası kendisidir. :) İnternet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
en iyi açık parfüm markası
2- D&P Perfumum
Bana sorarsanız en kalıcı açık parfüm markası D&P'dir. Hatta marka olarak en iyi oldukları konu kalıcılığıdır kesinlikle. Çok rahat iki gün kokusu kalabiliyor. Tabi duş yapmazsanız. En kalıcı doldurma parfüm olarak anılması normal yani. :) Bargello kadar ünlü bir markadır. Fiyat kampanyalarında DP kadar iyi olamasa da kalıcılık açısından hepsine fark attığı kesin. :) Kolonya, sprey gibi ürünleri de mevcut. Çikolatalı kokular konusunda çok başarılılar bu arada. İnternet sitesine buradanulaşabilirsiniz.
en kalıcı açık parfüm
3- Eyfel Parfüm
Eyfel'in en iyi olduğu nokta erkek parfümleridir gerçekten. Birçok markada bulamadığınız erkek parfümlerini burada bulabilirsiniz. Erkek parfümleri açısından en iyi doldurma parfüm diyebilirim gönül rahatlığıyla. Bu markada da oda kokuları, kolonyalar, vücut spreyleri gibi ürünler mevcut. Eyfel'in neyini beğenmiyorsun diye sorarsanız kalıcılığını diyebilirim. Çok durmuyor bence hemen uçuyor. Bu nedenle kadın parfümleri konusunda pek tercih etmem. Eyfel Parfüm'ün sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
en iyi doldurma parfüm
4- Mad Parfüm
Mad parfümlerinin en iyi yanı sağlık açısından en iyisi olması. Sağlık Bakanlığı onaylı çünkü. Bana zarar verecek endişesine girmenize gerek yok yani. Ama kalıcılık açısından felaket. Bir defa ürününü kullandım. Su bile daha kalıcı gerçekten. Birkaç yerde ve avmlerde mağazaları bulunmakta. Bir gidin deneyin belki hoşunuza gider. :) İnternet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
Doldurma parfümler
5- Loris Parfüm
Loris yeni markalardan aslında. Bu nedenle fiyat konusunda çok güzel kampanyalar yapıyorlar. Çok uygun fiyatlara ürünleri satın alabilirsiniz. Kalıcılık açısından da fena değil bence. Ben denedim beğendim. Bir Bargello kadar ürün çeşitliliği yok ama elindeki ürünlerde fena değil bence. :) İnternet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
açık parfümler
6- Raphella Parfüm
Raphella parfümler çok popüler bir marka değil. Çok fazla ürün çeşitliliği bulunmuyor. Kalıcılık açısından da çok iyi değil. Hani çok zorda kalmazsam kullanmam açıkçası. Siz gene de tercih edebilirsiniz isterseniz.
açık doldurma parfümler
7- Sansiro Parfüm
Sansiro Parfüm'ün en iyi özelliği e-alışveriş alanında çok iyiler. İnternet üzerinden satın alabiliyorsunuz ve kargo konusunda da hiç sıkıntı yaratmıyorlar. Mağaza aramayayım direkt internetten satın alayım diyorsanız tercih edebilirsiniz. İnternet sitesine buradanulaşabilirsiniz.
üçü arasından açık ara eyfel. bir çok markayı denedim. en kötüsü d&p dir. sansiro da başarısızlar arasında. eyfel, özellikle versace ve ck benzerlerinde başarılı. fakat bir süre önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfetmiş olduğum ironic benzer parfüm, elbette ki tüm çeşitlerini denememiş olmakla birlikte, en az 6 çeşidini deneme ve orijinali le karşılaştırma fırsatı buldum. şöyle söyliyim, gündüz ironic amor amor u sıkıp, akşamüstüne kadar kokunun üzerimde olduğunu hissedebiliyorum. akşam plan varsa, orijinal amor amor u sıktığımda fark bulamıyorum. aynı durum lancome hypnose içinde geçerli. erkeklerinde, kardeşime almış olduğum paco rabanne one million, kardeşimin dediğine göre orijinalinden farksız. benzer parfüm arayanlar, ironic i mutlaka deneyin. pişman olmayacaksınız.
Alberto sego parfüm kullanmamış buradaki arkadaşlar demek. Muhteşem derecede yüksek kaliteli ürünleri var. Kalıcılık ve fark edilirlikleri hiç anlatmıyorum. Övmeyeceğim sadece kullanın... Her modeline bayılırsınız... bana model sorarsanız erkekte enigma bayanda zafirma bu markanın...
Bargello bayağı kalıcıydı. Kullandığım en iyi açık parfüm markası diyebilirim. Diğerlerini denemedim. Aslında tenine yakışan parfümü bulabilirsen kalıcılığı daha fazla oluyor. Bunun için de tek tek denemen gerekiyor. Açık parfüm markaları deyince benim aklıma direkt bargello geldi.
Loris kullanıyorum gayet güzel. Açık parfüm markalarını araştırdığım zaman bunu bulmuştum. Kokusu da gayet kalıcı bir dene derim. Tabii zevkler ve renkler ayrı olduğu için beğenir misin bilmiyorum. Ama hafif ve kalıcı bir kokusu var.
Aynen aynen. Ben işte bir sürü parfüm aldım loristen. Ne zaman sıksam banada ağır geliyordu. Demekki bir tek ben değil mişim. Hani böyle bir aşırı yoğun sanki. Bunaltan bir yapısı var gibi. Bu neden acaba çok mu kalıcı acaba ondan mı ya da çok mu esans var sizce. Hani kullandığınız için bir fikir danışıyorum yanlış anlamayın lütfen
Açık parfüm deyince aklıma direkt Sansiro Hugo boss geldi. Güzel kokusu var, kalıcılığı da fena değil. Kalıcı olup, olmadığını anlamak için bileğine biraz sık ve bir gün bekle. Eğer tenine uyarsa kalıcı olarak kalır zaten.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zamanında BArgello kullandım hiç güzel değil sırf alkol kokuyordu. San Siro olmaması şaşırttı çoğu kullanıcıları memnunmuş oysa ki. Bende 1 karşılaştırma yapmayı düşünüyorum aslında.
Bargello değil bence. SanSiro kullanmadımama yurt dışına satış yapan bir firma ve kullanıcıların yorumuda oldukça iyiydi yani. Hava atmak olarak algılanmasın ama ben orijinal alıyorum hem üreten firmanın emeği yenmemesi hemde korsanlar para kazanmasın diye. Fakat buna rağmen karşılaştırma yapıcam San Siro ürünlerini denicem bakalım nasıl sonuçlar alıcam.
Eyfel bizim burada var denemedim ama 3 gün kalıcı yazıyordu ne kadar doğru bilemem.
Sansiro dediginiz ben Türkiyede görmedim. Ayrıca param olsaydı bende orjinal alırdım. Yok yok neden hava diye algılansın ki. Aynen karşılaştırma yapıp denemek en güzeli. Valla iki üç günden beri hep bu tarz sorular yazıyorum. Herkes ya eyfel ya bargello diyor cogunluk. bir kaç kişi dp diyor ama genelde eyfel bargello. Hiç loris diyenide görmedim
Bu arada sanırım yaşadığın şehirde standı yok istersen internetten 1 tane al denemelik olarak tabi sen bilirsin gene de. Ama yaşadığın şehirde varsa açık parfümcüler git gez onları kağıtlara sıktır parfümleri ve kokla. Ayrıca hemen karar verme bazı parfümler ilk sıkıldığında çok güzel kokarken 30 dakika sonra çok tuhaf bir kokuya bürünüyor. Kokunun açılışına aldanmamak gerekir sıktır ve 30 dakika 1-2 saat filan gezin eğer kokusunu beğenirsen al. Veya şöyle yap ertesi gün git baktın kalıcılığı filan iyi alırsın :)
Güvenilir ise sorun olmaz bence burada da sorun olmaz kredi kartı vs. yazmazsınız kapıda ödeme varsa öyle alın en garantilisi, kapınıza kadar gelir kargocunun yanında ürünü kontrol edersin sorun varsa zabıt tutturursun sorun yoksa teslim alırsın. Devir internet devri yani bende önceden tereddüt ediyordum baktım olumlu alışverişlerimden sonra gerisi geldi artık giyimden tut, kozmetik ürünleri aksesuarlar vs. hepsini netten alıyorum :)
mad bence en iyisi sonra da frederic patric. ama fredericte tüm kokuları bulamazsın yaptıkları da 3 gün falan kalıcı oluyor. mad orta kalıcı. tende 1 gün kıyafette tekrar yıkayana kadar kalıyor. ve şerbet ya da diş macunu gibi kokmuyor. bir de bir sürü seçenek var madde.
En temizi ve sağlıklısı kimya mühendisi tanıdığınıza yaptırdığınız parfümdür. Zaten önemli olan esans'ın kalitesidir. Parfüm alanında çalışan bir kimyager tanıyorsanız sorun soruşturun en iyi esans üreticilerini onlar daha iyi tanırlar.
Önceden bargello kullanıyordum ama önerilmeleri arttıkça kalitesi oldukça bozuldu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Teona Parfümden açık parfüm aldım. sıktığım an etrafa öyle bir yayılıyorki. oldukça da kalıcı. eşim çok beğeniyor. bundan sonra favorim orası.
Ben en çok ladosiparfumu beğendim. Parfüm hastası biri olarak belki denemediğim parfüm ve parfumcu kalmadı. Bu firmanın parfümleri çok kaliteli geldi bana. Birde emregeldi diye bir parfumcu var. İkinci olarakta bunu tavsiye ederim. İkisi de Instagramdan satış yapıyor
Kuzeysezer ankara’da online sipariş ile 2 günde jet hızı ile gönderen, birebir aynısını yapan, onlarla tanıştıktan sonra katiyen orjinal parfümlere dünya parası vermeyi bıraktıran, sıcacık samimi insanlar. Bu kadar birebir aynısını yapan başka bir yer yok diyebilirim. Hangi parfümü istersen orjinalinden farksız gönderiyor.
Her nekadar içlerinde en bilindik Bargello olsada bana sorarsanız bu işin piri MUSCENT'tir. Fiyatları diğerlerine göre birazdaha fazla olsada hepsine açık ara fark atar. Koku benzerliği %97 dir. Diğerleri gibi kokusu düz çizgide ilerlemez, aynı orjinal parfümler gibi alt orta ve üst notaları hissedersiniz. Bence bir şans verin.
Bu konuda en önemli şey, firmanın kullandığı esans kalitesi ve oranıdır. Parfümevi Premium serilerini ya da Kimyager'den Parfüm firmasını tercih edebilirsiniz ancak öteki firmalara göre esans oranlarının çok olması sebebiyle biraz daha pahalı kalıyor.
Bence açık parfümde en kaliteli ve esans oranı yüksek ve türkiyede büyümeye başlayan Anatomy perfumum,400 çeşite yakın parfümleriyle kalitesinde ödün vermiyor. kokuların hepsi orjinalinle birebir. tavsiye ederim.
Bargello da kullandım eyfel de ama istediğim kalıcılığı bulamadım internette pien parfüm diye bir mağazadan aldım gayet kalıcı aşırı memnunum çoğu yerde de bayiliği varmış sonradan öğrendim onu da
Üçüde güzel değil ATHENA parfümü deneyin derim fazla bayi yok ama bence bulduğunuz yerde alın süper parfüm biz ailece kullanıyoruz en iyisi ATHENA kesinlikle...
Dp b4 yani hugo boss alirsan boyle hafif Cengiz tatli sekerimsi bir koku var Abim alirdi sirf kokusu icin sarilirdim okadar cok guzel bende aldim memnunum super
ya ben o atasozunu kilim supermarketin reklamiyla karistirdim kafa kalmadi ki. kusura bakma ya. sen bir kivilcim yeter deyince benim kafa bir kilim yeter sevgilime gitti.
Aynen bacım ben gittim eyfelden aldım tavsiyen üzerine. Gerçekten 10 numara eyfel. Kokuları hem güzel hem hafif hemde kalıcı. Bak ben astım hastasıyım ama hiç rahatz etmedi
Teşekkür ederim. Genelde herkes eyfel ve bargello diyor. Peki daha önce hiç loris kullandınız mı? hani loris kullandıysanız olumlu , olumsuz fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim.
Teşekkür ederim. Peki daha önce hiç loris kullandınız mı? Bende loris varda hani loris kullandıysanız olumlu , olumsuz fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim
Evet 3 gün kalıcılığı var kokusunun 2 gün önce sıkmıstım hala o kokuyu alıyorum aslında annem almış bir tane dediğim parfümü ama ismini bilmiyorum öğrenince sana yazarım buradan al bak mükemmel