Nerede giydiğinize bağlı? Genelde arkadaşlarım, bisiklet, spor ve koşu da giyiniyorlar. Dış atmosferde de aslında deneyimlenebilir. Sizin kendinizi mutlu hissetmeniz, bunda çok daha önemli... Üstteki fotoğraftaki seçim, bir arkadaşımda var, ve çok şık. Bir de altına giydiğiniz spor ayakkabı renginiz önemli, üstte büstiyer mi var? Bunun uyumu ve rengi de önemli bir hayli...
İkiside farklı güzel bildiğim kadarıyla bu taytlar daha rahat hissettiriyor fileli biraz daha iddialı ve özele kaçar bu tür taytlar daha işlevsel ve kullaşışlı sevmeye gelirse yerine göre değişir tabi
0|0
0|0
uomoitaliano | Moda & Stil konusunda 365 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
ulan altı üstü tayt sorusu sormuş 6 yıldır KS deyim toplam aldığım görüş sayısı bu sorudaki kadar değildir
0|0
0|0
FelFire | Moda & Stil konusunda 114 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Modadan zerre anlamayan cahil cuhela bir erkek gozunden yorumlayayim;
pentinin push up etkili taytı var herkes çok memnun ama diyat haliyle biraz yüksek inmiyor bir türlü. almayı düşünüyorsan gerçekten kaldırma etkisi varmış demedi deme ;)
Olum ben bu tarz taytları sevmiyorum ama yorumlarda kilolu insanlar için laf etmişler ama insan kendi nasıl beğeniyorsa onu giyer insanlar sizinle sivilcesine bak mk ne kadar mide bulandırıcı dese hoşunuza gidermi
Anladım, bende seviyorum bayanlarda tayt. güzel ve hızlı hayatımızda kadını her ortamda kurtaran ve kolaylık sağlayan bir kıyafet olarak görüyorum. Her alanda üstüne uydurabildiğin herşeyle bulunabilirsin, yeterki kadınlarımız düzgün giyinsin. Çünkü bazı kadınlar gerçekten çok kötü giyiniyorlar, olmadık şekilde kullanıyolar taytı bile :)
Evet yazdıklarında çok haklısın gerçekten diğer insanlara göre düşünce tarzını çok beğendim sadece bayan yerine kadın yazsan daha doğru olur sonuç olarak bayan bir hitap şekli anladığım kadarıyla sen burada bayanı cinsiyet olarak kullanmışsın 😇
Hayır çok haklısın, yanlış anlamadım, düşünce tarzıma göstermiş olduğunuz açık ve olumlu görüşünüz için ben teşekkür ederim. Her zaman kadın olarak kullanırım ve bu konuda dikkat ederim, ama yinede nazik uyarınız için teşekkür ederim, toplum olarak bilinçlenmeli ve asla bu söylemlerimizden çekinmemeliyiz. Kadınlarımız da lütfen evden çıkmadan önce bir boy aynasına baksınlar lütfen :) saygılar 😀
Gizli Üye
11 gü
Sevmiyorum tayt giyen kızları. Ağırlıkları olmuyor gibi geliyor ama karışmam tabii ki.
@ormanguzeli34 Kanka şey demek istedim hani eşofman giyen erkekler olur ya sürekli hani insan adam gibi pantolon giy der işte kızlarda da böyle benim gözümde garip bir düşünce ama öyle düşünüyorum. Yoksa jilet gibi kıyafet giydiler de birşey mi dedim?
Ne erkeğin ne kızın kıyafeti onların ağırlığını bozmamalı bence
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
9 gü
@ormanguzeli34 Kanka bak şöyle düşün, yırtık pırtık modalı boktan bir kıyafet giyen erkek düşün, üstte salash bir tişört giymiş, ayakta babet ayakkabı iğrenç görüntülü zayıf ve uzun bir erkek düşün bir de pantolonu tertemiz, koyu kot, üstte boğazlı kazak giymiş ayakkabısı canavar gibi uzun, güçlü vücutlu ve saçlarını bir erkek gibi kestirmiş birini düşün. Sana hangisi daha ağır ve çekici gelir Allah aşkına?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş