3. Kişide şeytan olacak. Korona gelmiş burnumuzun ucuna ey kardeşim! Hala düşünmez misiniz? Tevbe etmeyi seven adam sevdigini Allah izin verene kadar bekler. Ne hoşlanması ne sevdasından bahsediyorsunuz? Seven sevdigini Allah tan uzaklaştırır mı? Sesini duymasa sana dokunmasa sevmez o adam seni. Sen bu kadar kıymetsiz misin? Bir dusun derim nur suresi 30-31 ayetlere bir goz atın derim. İsra suresi 32. ayete bir göz atın derim. Felaketler pesimizi birakmiyor artik haramlarin icine dustuk gidiyoruz kiyamete bir ders cikarin artik kendinizede helak olmaktan kurtulun.
Kumsalda kot iyidir ustune de askili ve kapsonlu guyin ya da hirka ama onu acik olsun halka kupen varsa tak dudak parlaticisini unutma
0|0
0|0
balikkadin56 | Moda & Stil konusunda 149 görüş paylaştı.
Bilge
14 gü
Bu bir kombinmi? Bence kadınsı giyin cekici guzel dar bsyler mesela vücudun buna müsait,, dar bir elbise uzerine bir palto ya da bel ustu bir deri ceket altina güzel deri bir çizme ya da bilekte biten bir bot saclarin hafif dalgali ve salık kenarini hoş bir tokayla tuttur koyu goz makyajı hafif ama tatlı olmayan bir parfüm iste bu..
0|2
0|0
Bugrakagan67 | Moda & Stil konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
Vücudun ve kadins8 özelliklerin çok. guzel Ip askılı atlet çok zevkli ama kare yaka ve ya derin yaka dar triko dar etek üstüne daha çok yakısir
Deniz kenarı için pantolon sweat iyi değil mi ama hoşlandığın biri olduğu için özenmek istiyorsun anladığım kadarıyla ama seçenekleri bilmediğim için çok yorum yapamıyorum böyle daha renkli bir elbise varsa o olabilir
Ben bu tarz giyinenleri hiç beğenmiyorum kusura bakma. Hırkanın rengi ve modeli yaşlı işi. Yani salaş Hırka moda diye millet çıldırdı. Etek de olmamaış.
Ben lazere iğneli epilasyona falan gidiyorum kesin çözüm olan iğneli epilasyon
Soran
13 gü
hayır kuaföre gidiyorum, bi süre öyle takılıcam ardından lazer
Görüş sahibi
13 gü
Lazer arttırıyo yalnız ama sen bilirsin. Ben lüks ve pahalı bi yerde 7 seans yaptırdım. Bacak azaldı, kol arttı, kol altıdeğimedi ben de sonra iğneli epilasyona başladım. Gerçi bacak için hala devam ediyorum lazere orası ayrı
Görüş sahibi
13 gü
Kol altı değişmedi, lazerle
Soran
13 gü
iğnelimi daha çok acıtıyo lazer mi
Görüş sahibi
13 gü
İğneli tabii ki
Görüş sahibi
13 gü
Lazer çok kolay bence
Görüş sahibi
13 gü
iğneli kesin çözüm çünkü lazerle falan anca %70-80 biter bu da maximum yani
Carlsberg35 | Moda & Stil konusunda 54 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4956dayı ne diyon ya
Korona diyorum ölüm var diyorum. Hala nelerin derdindesiniz?
kanka benim mi suçum allah aşkına bi git yav
Evet haramlar normallestirilince felaketler artacak diyor peygamberin. Evet senin sucun. Nikahsiz iliskiler haram kilinmis uzak dur erkeklerdeb kullandirtma kendini.
Ip askılı atlet çok zevkli ama kare yaka ve ya derin yaka dar triko dar etek üstüne daha çok yakısir
ney sence me giyeyim
Deniz kenarı için pantolon sweat iyi değil mi ama hoşlandığın biri olduğu için özenmek istiyorsun anladığım kadarıyla ama seçenekleri bilmediğim için çok yorum yapamıyorum böyle daha renkli bir elbise varsa o olabilir
Havalar ısındı, cıvıl cıvıl olursan daha ilgi çekici görünürsün
ne gibi
Biraz daha etkileyici giyin mesela
Yok patik ören ninelere benzemiş
hangi tüy
Sen kız değil misin vücudunda tüy yok mu
ağda yapıyorum genelde
Evde yapıyosun yani
Bu arada yardımcı olduğun için teşekkürler
Ben lazere iğneli epilasyona falan gidiyorum kesin çözüm olan iğneli epilasyon
hayır kuaföre gidiyorum, bi süre öyle takılıcam ardından lazer
Lazer arttırıyo yalnız ama sen bilirsin. Ben lüks ve pahalı bi yerde 7 seans yaptırdım. Bacak azaldı, kol arttı, kol altıdeğimedi ben de sonra iğneli epilasyona başladım. Gerçi bacak için hala devam ediyorum lazere orası ayrı
Kol altı değişmedi, lazerle
iğnelimi daha çok acıtıyo lazer mi
İğneli tabii ki
Lazer çok kolay bence
iğneli kesin çözüm çünkü lazerle falan anca %70-80 biter bu da maximum yani
Kokos durmus gibi