Moda & Stil Bikini alışverişi nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sorum şu: straplez bikini üstleri göğüsü büyük gösterir mi ya da nasıl bikini tercihi göğüsleri daha büyük gösterir Bikini alışverişi nasıl olmalı? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Goguslerin buyuk gorunsun mu istiyosun? Kucuk goguslerin varsa: straplez ve tek omuz detayli bikiniler uygun olur. Dekolteyi kaldirabildigi icin geometrik kesim tercih edebilirsin. Firfirli, tas detayli olanlarida tercih edebilirsin 2 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Tuttum👍 Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Sttaplez bikini eger gogsun kucukse yakismaz. Buyukse giy 1 1 Yorumla kardanadam28 +1 yıl büyük göğüste sıkıntı olmasın Yorumla
Muazzeezzz Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl ben rahat ve sevdiğim renkleri tercih ediyorum sadece :D 0 0 Yorumla
miyopgörüşlü Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl göğüs yapına bağlı olarak değişir o aşko 1 0 Yorumla
Thmsshlby Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 56% 2 ay Küçük şeyleri büyük göstermek dolandırıcılık ya:) 0 0 Yorumla
Sertmerthakan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Limoncuyu karpuzcu zannedelim sonra biz de😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağghhh gözümde canlandı sulandııı 1 1 Yorumla ErayCsrr +1 yıl Ağzın sulanmıştır inş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Link atayım incele 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulaş bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nerde kullanacaksın 0 6 Yorumla ErayCsrr +1 yıl Tropikal okyanusta mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oda olur Yorumla Soran +1 yıl KDOSMDKSMOSMXOSÖFKSMKF @eraycsrr Yorumla ErayCsrr +1 yıl Deli ediyorlar insani xhanxusnc Yorumla Soran +1 yıl BAYAĞI GÜLDÜM SAĞ OL MDKSMFKWMFIWKFK @eraycsrr Yorumla ErayCsrr +1 yıl Bende yazarken güldüm ne demek djsncjnsucns Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Goguslerin buyuk gorunsun mu istiyosun?
Kucuk goguslerin varsa: straplez ve tek omuz detayli bikiniler uygun olur. Dekolteyi kaldirabildigi icin geometrik kesim tercih edebilirsin. Firfirli, tas detayli olanlarida tercih edebilirsin
Tuttum👍
Sttaplez bikini eger gogsun kucukse yakismaz. Buyukse giy
büyük göğüste sıkıntı olmasın
ben rahat ve sevdiğim renkleri tercih ediyorum sadece :D
göğüs yapına bağlı olarak değişir o aşko
Küçük şeyleri büyük göstermek dolandırıcılık ya:)
Göğsün küçükse sorun
Limoncuyu karpuzcu zannedelim sonra biz de😂
Ağghhh gözümde canlandı sulandııı
Ağzın sulanmıştır inş
büyük görünmesini mi istiyosun
Link atayım incele
Olur
Ulaş bana
Büyük mü ki
nerde kullanacaksın
Tropikal okyanusta mk
oda olur