Yaz geliyor. Yazın ilk ayında yazlığa gideceğim. Aylarca kalacağım için bol bol bikini veya mayoya ihtiyacım var. Penti'nin mayo ve bikinilerini hiç kullanmadım. Renkleri ve modellerine bayılıyorum ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Deneyenleriniz var mı?
Penti bikini ve mayoların modelleri ve renkleri çok güzel. Peki kaliteleri nasıl?
Ben geç yaz birkaç takim bikini almıştım pentiden. Denizden çıkmayan, her gün denize giden bi insan olarak renginde solma, aşınma falan olmadı hiç. Zaman içerisinde nasil olur bilemem tabi ama bence gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.
Geçen yıl pentiden mayo aldım. Değişik değişik mayo bikini giymem ben, hep bir tane alırım uzun yıllar kullanırım😀 sahil kesiminde yaşıyorum sürekli denizdeydim öyle düşün. 1 yaz boyunca haftada en az 4 gün kullandım hala ilk günkü gibi
kalite olarak blakespade seviyorum ama model çeşitliliği o kadar fazla yok. pentinin modelleri çok hoş kalite olarak, fiyat performans olarak gayet başarılı Penti.