Tayt gibi dar pantolon giyen erkekler 😂
Bazılarının ise pantolonu popolarindan düşüyor... Evet cidden çok hoşlar 🙄
Bazılarının ise pantolonu popolarindan düşüyor... Evet cidden çok hoşlar 🙄
Dar yine bir derece hoş duruyor da , erkekler de en hoşuma gitmeyen giyim şekli kısa paça pantolon stili, artık kumaş makine de yıkarken mi çekti, yoksa mağaza da kendi bedenini bulamayıp bir beden küçük mü aldı, yoksa evden acele ile dışarı çıkarken yanlışlıkla erkek kardeşinin pantolonu mu giydi? Büyük muamma o derece yani..🤔😀
Çek şunu önümden 🤦🏼♀️
Aşırı dar ve yırtık pantolonları hiç sevmem. Ama genel olarak giyim konusunda vasatız. Roma ile ilgili bir belgesel izliyordum, oradaki İtalyan erkekler o kadar şık ve güzel giyiniyorlardı ki, direkt fark ettim.
En azından fark etmişsin 🙄
Detaycıyım 😏
Birileri onlara uff harikasın çok yakışıklısın diyorlar ki giyiyorlar. Kendi kendinileri öyle şebek maymunu yapamazlar sonuçta, gaza geliyorlar :)

Hic sanmıyorum 😏
İster san ister sanma, buna 3 kız üst üste senin tipine çakayım dese bu bi toparlanır. Demek ki birileri yürü be erkekim diyor
Ne diyim bilemedim 😄🤷
tipine çakayım de gitsin :)
Bazıları cidden nasıl gözüktüğünün farkında değil
Eig senin doğru söze ne denir
Cevap
43Cevap
asla oyle birsey giymedim modayıda takip etmem kafama gore giyirim kimsenin begenmemesi hic sorun degil benim yasam tarzima hayat felsefeme uyması onemli.. dunyaya insanlardan ovgu veya onay almaya gelmedik zaten.. ihtiyacimiz da yok..
Gerçekten hoş gözükmüyorlar. . Üst kısmı bol paça dar olabilir belki ama diğer türlü çok dar giyinmeleri uygunsuz
Abicim ne giyersen giy ben görüşümu diyorum istersen çuval giy banane :))
Tayt gibi pantalon giyen erkek neyin kafasında acaba çok merak ediyorum. Poposu kabak gibi ortaya çıkınca memnun mu oluyorlar
modaya takılıyorlar nasıl göründüklerini bi bilseler :/
Evet ben bundan da kesinlikle nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett.
Hiç tarzım değil dar ve kısa paça pantolon giymek. Nefret ederim hatta. Düşük bel de bana göre değil
al benden de o kadar yok dar paça falan giyiyorllar. modaymış yaa yemişim modasını :D
Ah o eski beyefendiler <3
Bir ara etraf "seri köz getir" konbincileri ile dolmuştu, neyse onların moda yavaş yavaş bitiyor. Kendi tarzimi bildiğim için sıkıntı yakışanı giyiniyorum moda takip etmiyorum pek
Dar pantolon diyenleri hiç anlamadım, anlayamayacağım. Hem sağlıksız hem zevksiz. Genel olarak bizim erkeklerde kıyafet seçmek yok, önüne ne gelirse giyip çıkıyoruz.
Ben dar sevmem rahat edemem biraz bol tercih ederim.
Haspam Aynı kons gibi giyimine bakmadan laf sokmaya çalışıyor hele seni gidi yosma kılıklı kezbanoz seniii🥶😂
Nasıl giyinmemiş gerektiğini söyleyen biri olmadığından olabilir 🤷♂️
Bide babet çorap giyiyorlar.😐
Ayyy o felaket 🤦🏼♀️
Babet çorap kırmızı çizgimiz
hoş derken tariflerinin ikiside erkek gibi değil eskitilmiş bile gıymem degılkı bunlar
Bence modaya uygun değilde sade herkesin giyebileceği şeyler giyebilirler
Bende çok bilmiyormuşum uyum konusunda sıkıntılıydım lakin asla moda diye zıptırı elbiselerim olmadı
ben giyinmeyi bildiğimi düşünüyorum en azından kendi zevklerime göre giyiniyorum
Herkes kendini nasıl rahat ediyorsa öyle giysin karışmayın sjssj
Bilmem, düşünmedim hiç. Gerçi ben zayıfım, vucüt hatlarım gözükmüyor.
Dar pantolon harbi kusma isteği yaratıyor
Aynen 🤭
bende beyenmiyom birde kız gibi kıvırtmıyomu düşük
Olabilir 😊
Bunu yalniş yere yazdım 😂
hmm güzel 🙂🙂
Hemişe klasik giyorum. Kostüm giymeyi, kravat takmağı severim. Spor giyimleri sevmiyorum ve giymiyorum. Ancak klasik giyimler giyorum. Klasika, aristokrasi.
Erkek adam giyimiyle bakışıyla yürüyüşuyle dikkat ceker
her erkek aynı değildir
Demekki rezillikelri. ustlerinde
Dar pantolon kırmızı cizgimizdir
Şişkoları hiç sevmiyorum la boşlar.
İyy dar pantolon hayatta giymem 😒
Bilsek ne olacak ki? Kim bakıyor
Sahi yahu biz niye bilmiyoz giyinmeyi
Bilmem neden bilmiyorlar acaba
Hiç işim olmaz öyle pantolonla
Öyle mi moda ikonu
Hee öyle
Sen niye üzerine tül giydin peki Hahsahsah
Pantolon giyemiyorum eşofman tercihler arasında
Kadınlar çok ciks giyiniyorlar da.
ne yapsak beğendiremedik sizin türünüze
Brn bol pantol giyerim
Ben babet çorap giyenlere uyuz oluyorum.
giyinmeyi sevmiyorlar belki
Ben de gıcık oluyorum
🤣 Kadınlar kadar güzel değiliz de ondan
Dar seviyorum sanane MK işine bak
öyleleri çok iğrenc doğru
Biliyorum giymimi görmedin ki
Hayırdır mk alfayım ben güzel giyinirim mk
iğrenç ya 😂
malafatul şakşakiye görünüyor
Yoo ben bilirim 😬😒
ay çok pardon
Şükür biliyom ben