en küçük beden kullanmama ragmen içini çok doldurmuyor mandalina büyüklüğünde yani çok mu itici :( eşim olacak kişi begenmezse diye korkuyorm o yüzden evlenmek dahi istemiyorum
Cevabın nedir?
Ya ne gırgırlar yapma ümidi ile tıkladım soruna ama açıklamanı okuyunca üzüldüm ;
Bence kadında göğüs çok önemlidir. Kadına dişilik katan erkekten ayıran bir özelliktir.
Ancak şu hayatta yoklukta küçük göğüsün varlığına bile dikkat etmeyen erkekler var :D şaka bir yana canımın içi zevkler ve renkler tartışılmaz demiş zamanında biri, ne güzelde demiş değil mi.
Dert etme sevgilin seni seviyorsa bu detaylara dikkat etmez.11 Yorumla
Soran+1 yıltamam dert etmiycem artık teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacmalama ben e seven erkek zeni beveniyordur ayni zamanda.
Bide su var mucuk goguslu bir swvgilim vardi.
Memislerini emmek ve opmek bana buyuk keyif vediykdu yalnoiz anlasilmasin miz olgundu.
Ama kucuk bir kiz gibi geliyordu bana ve hem utanip hemde bjyuk keyif aliyodum00 Yorumla
Canım kendinle barışık ol, bu kadar takma. zaten öyle biriyle evlen ki seni her halin ile sevebilsin. büyük göğüs olunca ne olacak 10 sene sonra bacaklarına kadar sarkacak rahat ol tatlım uumursama
12 Yorumla
Soran+1 yılne biliym dekolte falan olmaynca erkek gibi hissediyorm kendimi :) evlenince büyür belki biraz
Bence sen bunu aklına takma büyüyecektir sonrada çok büyükler diye yakınırsın. :) Seven adam bedene bakmaz memeye popoya bakmaz seven adam kalbe ve davranışlarına bakar bence. :) Üzme kendini.
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın seven adam her haliyle sever demek ki gerçek sevgiyle karşılaşmadım inş karşılaşırım ozmn :)) sağol
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
44Cevap
yaşınla alakalı bir durum olabilir ya da geç gelişiyor olabilirsin. çoğu kız arkadaşımın 17 yaşındaki göğüsleriyle şimdi ki bir değil her şey göğüs değil bu arada evleneceğin kişi göğüslerine dikkat ediyorsa evlenme zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılbazen soruyor kaç giyorsun diye yaşım 22 bu saatten sonra büyümez bence
Soran+1 yıldaha önce gittim hormonlarda sorun yok dedi teyzeminki de böyle ona çekmiş olabilirm
+1 yılne kadar sapsalsin sacmalama cok iyi bence. p*rno filmlerinden firlamis gibi kocaman goguslerinin olmasini mi isterdin karpuz gibi , cok itici.
18 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar da değil zaten en azından biraz dekoltem olsaydı bayan oldugmu anlardım napalım yapcak bişy yok herhalde
- +1 yıl
miranda kerrinkiler kadar da mi yok yani ondanda kucukse kotu gibi
Soran+1 yılondan da küçük
- +1 yıl
hmmm ya olsun ne olcak peki benim prifildeki kizinki kadar var mi o kadar olsada fevkalade bsk bakalim bir :))
Soran+1 yıliç çamaşırıyla o resimdekinden daha büyük durdugu kesin :) destekli takıyorum çünkü
- +1 yıl
fistik gibisin o zaman takma be :)
- +1 yıl
makbulü küçüğüdür
- +1 yıl
bencede
bence daha iyi beni sevenler hep memem için sevdi yani küçük göğüslü olmak şans bence
16 Yorumla- +1 yıl
sennkiler küçükmü :D
Soran+1 yıldekoltem dahi yok yani :((
- +1 yıl
büyükse ne istiyosun daha :D
- +1 yıl
kafanıza takmayın sorun deyil bu en çok on seansta büyürüm ben her seans 1 saat sürer zamanı olan daha fazla durarsa 5 günde isteği şekle koyarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılben küçük gogus severim mesela. ee benim gibi türkiyede 30.000.000 erkek olsa :) . zaten evlilikte bu tarz seyler kafaya takılmıyor. seven kişi seni herşeyinle sever.
14 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi düşünen erkek çok azdır herhalde erkekler genelde balık etli 90 beden göğsü olan bayanları daha çok begenirr
Cevap sahibi+1 yıl90 bedeb gögüs ne ya kafam kadar :)) . cinselliği abartan erkeklerin istediği o boyut. evlilikte göğüs e takılmıyorlar bile. sen eşini sev , eşinde seni. düz mantık :)
Soran+1 yıliçimi rahatlattın gerçekten sağol :)) sevdikten sonra önemli değil yani ben sorun etmiyorsam karşının kusurlarını oda benimkini etmesin bir zahmet seviyorsa haklısın
kız cocuk doğurunca dize inecek bizim memeler zaten takıntı yapma bu kadar :D
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmasını istemezdim :))
- +1 yıl
bahsettiğin ineklrin memesi herhalde
Evlenecegin kişi göğüslerin için seninle evlenecekse ondan zaten hayır gelmez
12 Yorumla
Soran+1 yılo sorun etmesede ben sorun edyorm çok utanıyorm
Emin ol seni göğüslerin için değil sen olduğun için sevecek insan çıkacaktır. göğüs için kurulacak ilişki zaten sağlıklı olmaz..
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın evet beğenen seven böyle sevsin yapacak bişey yok
+1 yılYuzun guzelse alt taraflardada bir ozrun filan yoksa sikinti olmaz s. e.
11 Yorumla
Soran+1 yılyüzümün güzel oldugunu söylüyorlar gözlerim iri burnum çok küçük dudaklarm küçük yüzüm küçük göğüslerde küçük
bişey olmaz lafı geçince kadının memesi erkeğin çükü büyük olsun deniyoda çok etkilemez bu hayatını
14 Yorumla
Soran+1 yılevet büyük meme hep idael falan derler annelik için bebek için falan bnmkide küçük olunca daha çok üzüyorm kendimi inş büyür evlenince
Soran+1 yılanladım yorumun için teşekkür ederim
böyle şeyleri dert etme önemi yok utanmanada gerek yok belki evlenecegın kişinin daha çok hoşuna gidicek ben mesela begeniyorum :))
12 Yorumla
Soran+1 yılistisnalar vardır tabi :) oda bana denk gelir mi bilmiyorum
Moda & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. Beybisi sen göğüslerini erkeklere beğendirmeyi düşünmeyi bırakta, sağlıklı oldukları için şükret. Süt dolacak edecek o, anne olacaksın. Bebeğinle aranda bağ kurmanı sağlıcak...
10 Yorumla
+1 yılCiddi olarak seven bir erkeğin bu tür şeyler umrunda olmaz.. fakat bir kadın erkeğin eksik tarafını görürse daha iyi bir erkeğe kolayca yönelir. buna da aşk der, sıkıldım der :)
10 Yorumlayapabiliyorsan 7-8 adet çocuk doğur, rahmetli babannem gibi ciciklerin olur. dizlerinle sektire sektire yürürsün artık.
10 Yorumlahiç takıntı yapma canm.. benimde öyle gibi.. meme küçükmüş ıhh.. beğenmedim diyen birinin yanında ne işi olcak? senin kalbini, gönlünü, ruhunu sevmeli.. sonra biraz daha büyücek böyle kalmaz. üzülme :)
00 YorumlaBöyle basit şeyleri kafana takıp da kendini üzmene hiç gerek yok.
Beğenir tabi neden beğenmesin ki12 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmezse de kendisi bilir artık yapabilecegm bişy yok
Bende takıyorum da yapıcak bişey yok kanky. Tek çözüm estetik bizde.
15 Yorumla
Soran+1 yılya da cocuktan sonra büyür diyolar
Soran+1 yılyani bize şimdi lazım ama imkansız herhalde :)
- +1 yıl
çok güzel memeleriniz var yaaaaaa elden negelir
az kullandırmışsın bence ondandır. biraz daha sevdirseydin büyürlerdi elbet.
10 Yorumla
+1 yılresim falan olsa daha net yorumlar alırdın aslında :) sana göre küçük olabilir. eşin olcak kişi kate upton cicikleri gibi olmasını istemez herhalde
12 Yorumla
Soran+1 yılyani bence de istemez herhalde :))
- +1 yıl
eminim seni gerçekten severse tatmin olur allah kalbine göre versin
+1 yılYaş ortalaman kaç bilmiyorum fakat ergenligi atlatttiysan buyuyecegi tek yol var hamile kalıp goguslerinde süt bezesi olusmasidir
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım artık büyümez dediğiniz gibi hamilelikte büyürse biraz büyür
- +1 yıl
Evet büyür hamileliğin de.
+1 yılSanmam bnce bırak küçük olsn evlennce filan büyycktr braz daha çocuktur filan. Büyük göğslr itici geliyor bana küçükler daha tatlı ;-)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGoguslerin ve gogus altin kac cm? olcusunu soyle bana oyle yorum yapiyim.
13 Yorumla
Soran+1 yılhiç ölçmedim ama mandalina kadar bişey yani
Soran+1 yıl75 bedeni doldurmuyor
- +1 yıl
kafanıza takmayın sorun deyil bu en çok on seansta büyürüm ben her seans 1 saat sürer zamanı olan daha fazla durarsa 5 günde isteği şekle koyarım
+1 yılİ de ne alakası var ALLAH ın bir hediyesi onlar kimine 120 beden verir kimine 80 beden sen sadece şükret onlar 3 4 haftaya kalmaz büyürler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa küçük en güzeli daha ne istiyosunuz, büyükler sarkıyo hemen.
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
evlenince düzene girer merak etme genelde sonradan gelişiyolar
10 Yorumlayahu seven kişi göğüslerini mi sevecek kalbini mi anlamadım ki ben ne yani bu takıntı
10 YorumlaModa & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Erkek den bir farkın kalmamıs be güzelim. Çok kötü küçüçük olması...
10 YorumlaGerçek seven birini bulursan bunların sorun olucagını hiçç zannetmiyorum bence kafaya takma.
10 Yorumlasende benim gbisin bu konuda
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki sorun yaşıyor musun acık birşey giymek istedgnde falan veya erkek arkadaşın dokunmak istedgnde
izin veriyor musn?- +1 yıl
ya zar zor izin veriyorum aslında utanym küçükler diye hani yana yatarsında toplanr ya hem öyle durmaya çalışıyorum düz yatınca dokundurtmam çok süngerli destekli südyen giyerim bikinide ise www.google.com.tr/imgres
böyle giyiyorum mesela bunlarda var; www.google.com.tr/search
bunları giyemiyorum
Soran+1 yılaynen bende öyleyim iştee yan yatınca biraz göğüs var gibi duruyor :)) bende hep destekli takıyorm
takmayınca yok gibiler- +1 yıl
+1 yılpeki pantolon bedenın kaç?
14 Yorumla
Soran+1 yıl27 beden giyiyorm
- +1 yıl
27 olamaz ya 38 40 falan olmalı. s. s
Soran+1 yılkot bedeni o :) 36 bedenim
- +1 yıl
aynen 36'ysa tamam süper :D evlenebiliriz :D:D:D:D
Erkeğine bağlı... Adamın zevkine zincir vuramazsın... Zaten seni öyle beğenmediyse evlenmesin seninle gerekte yok...
00 YorumlaGögüsler kadinda cok önemlidir. Erkekler icin genellikle büyük gögüs daha cekicidir. Kiyafetin icinde guzel gorunurler yani anlayacagin bizler buyuk gogus diyoruz ve istiyoruzz :)))
02 Yorumlatabi ki çok önemli, küçük göğüslü biriyle evlenmektense evlenmem daha iyi :)
büyük ve dik olması lazım :D00 YorumlaGöğüs için evlencekse inek bulsun kendine
26 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum güldürdün beni :) çok haklısın
Soran+1 yılbiraz geliyor :))
Soran+1 yılküçük diye tahrik olmuyorum ben yani orası küçük tahrik olunmaz düşüncesine giriyorm ve hiç etkilenmiyorum
+1 yılkorkma seni begenen ogle beyensin kesinlikle uzme kendini psikolojinide bozma
00 YorumlaÇok itici gerçekten. Çünkü aynı sorun bende de var
14 Yorumla- +1 yıl
küçük göğüslü kızlar candır
Soran+1 yıldemi? kimse anlamıyor beni birazcık dekolte fena olmazdı sanki yeni yeni çıkıyor gibi duruyorlar
- +1 yıl
sorun deyil bu en çok on seansta büyürüm ben her seans 1 saat sürer zamanı olan daha fazla durarsa 5 günde isteği şekle koyarım
saçmalama bu yüzden yaa daha kaç yaşındasın
14 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Soran+1 yılyok harbi küçük yani
bu mu dert... boy kilo durumun nedir ? burada değil de özelde devam edelim uygun değil buras
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde büyük dert etme kafana çuval geçirir yine yapar;)
11 Yorumla- +1 yıl
çuval demekle neyi kastettin anlamadım bu iş çuwalsız olmazmı
+1 yılseven adam gogus bel toto olcusune bakmaz rahat ol
11 Yorumla
Soran+1 yılya karşı cinsten ziyade ben çok takıntı edyorm küçük diye silikon yaptırsam
ne diyorsun sene olmuş 2014 hala memişlerinden şikayetçi kızlar mı var ya :S bence ölmelisin
00 Yorumla
+1 yılben mandalinayı çok severim ençok beğendiğim meme tipi çünkü emdiğimde tümünü azıma alabilirim
00 YorumlaBüyük olup sarkık olana kadar Küçük olsun dik olsun senın olsun dert etme alan öyle beğenecek seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme küçük göğüs sevenler de var
12 Yorumla
Soran+1 yılemin misiniz
Cevap sahibi+1 yılevet eminim
çünkü ben seviyorum
Yok canım takma kafana
10 YorumlaEvlenme ozaman. Memen icin mi evlencek adam
10 YorumlaHamile kaldığın zaman buyur dert etmeden
10 Yorumlasen onu beğenme o niye beğenmesin
10 YorumlaOlur mu yav çok güzel bence
10 Yorumlavalla cok kuçukmus hacı yaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüs değil onun içindeki önemli ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseven adam lafını bile yapmaz,
sen dert etme.10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılemin ol bayılacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölçün ne a mı?
12 Yorumla
Soran+1 yıl75 bedn
Cevap sahibi+1 yıla mı b mi?
+1 yıldeğildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
00 Yorumlamemenlemi evlencek?
20 Yorumlatakıntı etme :S
10 YorumlaMandalina küçükmü
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Göğüslerim çok küçük çok takıntı yaptım önemli midir erkekler için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler