3 aydır konuşuyoruz yarın ilk defa buluşucaz. İstanbuldayım hava 8 derece ve kapalı olacakmış sizce ne giymeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSoruyu okuyunca anında gözümün önüne keten etek ve siyah çorap geldi. Hafif topuklu bir bot falan. Uzun zamandır hazırlanacağım bir olay olmadı 🥲 saç ve makyaj özen göster ve giymeyi sevdiğin kendine yakıştırdığın bir kıyafet olur yani. Kendin olman en önemlisi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkendin gibi giyin kendin gibi ol en iyisi bu erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa dış görünüşünün önemli olmadığınıda biliiyodur
seni kendin gibi sevmiyorsa bizim söylememiz bizim tarzımız gibi olur canım bunu uyarı gibi görmede bir öneri gibi gör00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
71Cevap
İlk buluşma çok önemlidir
Vücut tipine uygun ve çekici bi renk giymelisin
Sevgilinin hoşuna gittiği bi şey varsa (kısa etek seviyodur ya da çorap vb) özellikle giymelisin
Sıradan günlük giyinme kesinlikle kendine özenmelisin saçlarını fönle makyaj yap hoş bi parfüm de sür koku önemlidir sadece o değil başkaları da sana bakmalı dikkat çekmelisin
Biraz cesur giyinmelisin kısa etek büstiyer olabilir ama önü açık olucak ya da sırtı bi yerleri açık olsun işte ya da güzel bi elbise giyinmelisin ama gidip heidi gibi giyinme hoş bi elbise olsun göğüs dekoltesi olsun
Ama çok da aşırıya kaçma komik olursun düğüne mi gidiyo derler işte sen tuttur orasını11 Yorumla
+1 yılBence güzel bir pantolon giy yüksek bel siyah olabilir açık kot rengi olabilir deri olabilir üstüne ince güzel bir kazak giy kırmızı tonlarında tercih et bence ilk buluşmada kırmızı giymek güzel bir tercih çekici gösterir sonrasında güzel bir ceket çanta ayakkabı uyumu hoş bir parfüm sık hafif bir makyaj yap kırmızı ruj sür derim saçlarınıda dalgalı yap iddialı ol
26 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle düşünme
- +1 yıl
Kendi tipine bak bence önce
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm❣️
+1 yılBizde ilk buluşma düşünüyoruz ama bir sahte nişan olayı var diye fazla güzel olmalıyım istisna yani birde yaz mevsimi olunca 😂neyse konuya dönelim sadece buluşmak için buluşma olsa bence bir siyah tayt salaş siyah sweet ve uzun tabanlı siyah spor ayakkabı iyi giderdi bel çantası ve düz saçla rimelde çektin mi hem sade olursun hemde tatlı. Bence abartmaya gerek yok
20 YorumlaÖncelikle ilk buluşma makyajı fazla abartma fazla göşterişli şeyler de giyme kendin zaten onun yanında heyecanlı olacaksın onun yüzünden üstüne rahat sana yakışan bir kombin yap çok fazla renk karmaşası yaratma iki renk yap siyah pantolon+ herhangi bir bluz +kemer + ince bir ceket Alabilirsin havaya göre ya da jean pantolon +beyaz ya da siyah bluz +kemer +ince ceket makyaj olarakta fondoten rumer sürebilirsin tırnak bakımına dikkat et tırnaklar göze çarpar oje sürebilirsin herhangi bir renk saçınıda açık bırakabilirsin ama en önemli kendini kombinin içinde sevmen ve rahat olman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle ne giyim ne giyim diye çokta düşünmene gerek yok nasıl olsa çıkartacaksın biraz sonra yaani 😁😂

aşkım tamam ben pompaya hazırım bekliyorum yatakta seni yaani 😁😂🍆🍑🌰 40 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi ol derim.. normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Kadınlarda ki en büyük sorun da bu fazla abartılıyor buluşmalar olduğundan fazla giyiniliyor ve daha sonra özüne dönünce erkek tarafından sorun teşkil ediyor.
20 Yorumlakendine çok yakıştırdığın bir bluz ve pantolon hem sade hem şık olur saçlarını da yaparsın hafif bir makyaj ve takılarla mükkemel olur
40 Yorumla
+1 yılSen kızları dinle. Hepsini okudum görüşlerin. dxjxsdxjsd
Siz kızları seviyorum. Bu dayanışmalarınıza hayranım zaten. Odunsu ergenuslarda yok bu dayanışma jskkdkdj20 YorumlaYüksel bel bir kot kemeriyle üstüne crop ya da pantolon içine sokabileceğin bir bluz kısa deri çeket ve ya şişme mont bot giyilebilir. Kilo mu boyunu vs bilmiyorum ama kilolu değilsen kombin iyi
10 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Tarz bir şeyler giy.
Ne çok dekolte nede çok kapalı giyim tarzı seç
10 Yorumla
+1 yılAbi bu kadar hemen nasıl guvenebiliyosunuz ben bile reel de 2 yıl tanisam bile guvenemem hayret valla size
15 Yorumla
Soran+1 yılAltı üstü buluşup bi kahve içicez dışarıda insanı yemiyorlar merak etme için mi fesat nedir
- +1 yıl
He, görüyoz buluşmaya gidip buluştuğu kadınları öldüren erkekleri
- +1 yıl
Herkese o kadar güvenme
- +1 yıl
Bu devir de babana bile guvenmiceksin
- +1 yıl
Ben gerçekleri söylüyorum, bunun örneği çok, işte daha 3. aydir konuştuğunuz kişilerle bulusuyonuz sonra da katledilince mağdurum diye agliyosunuz
+1 yılSiyah veya kot dar bir pantolon. Üstüne şık ve fazla açık olmayan uygun renkte bir bluz. Klasik çanta ve klasik ayakkabı giyebilirsin. Saçlarını düzleştir veya maşa yap güzelce. toplama saçlarını bence salık olsun. Abartıya kaçmadan tatlı bir makyaj yap. Parfüm sık ağız bakımı vesaire dikkat et. 😊
Ben böyle gidiyorum genelde.00 Yorumla
+1 yılSiyah jean pantalonn ince salaş bir kazak çok ince siyah deri bir kemer
Kazağın yarısı psntalonun içinde
Dümdüz at kuyruğu saç çok çok çok hafif makyaj
Spor ayakkabı çık git00 YorumlaÇok önemsemiş gibi durma ama çok da basit kalma siyah pantolon giymeni tavsiye ederim üstüne de bir şey uydur uyumlu ol o kadar fazla durma1:30-2 saat kal
00 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman kullandığın ve kendine yakıştırdığın sıradan bir kombin üzerinde ufak tefek değişiklikler yapabilirsin. Güzel olmak için bir tarafının donmasına sakın izin verme. Sakın.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir kot giyin kendine en yakıştırdığın. Üstüne uyumlu bir crop bluz. Topuklu botlarla da şıkır şıkır olursun. Çok abartısız ama güzel bir makyaj ve fönlü saçlar😇
00 YorumlaBence hiç abartmamalısın. Doğal ol. gelişi güzel giyin. diğe gider gibi gitme sakın. makyajini sakin abartma. iyi şanslar 🤞💜
10 YorumlaNe ince ne kalın ne açık ne kapalı giyin hafifte makyajlı olabilir makyajı apartmanı tavsiye etmem yine de sen bilirsin
15 Yorumla
+1 yılErkek armadaşınla nerde tanıştın peki ilk defa buluşmada erkeğe dikkat et napacağı belli olmaz öpmeye dokunmaya çalışırsa benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılSiyah kilotlu çorap, diz boyu etek, hafif göbeği açık t shirt, orta uzunlukta topuklu hayalimdeki kızı yaratım bak buraya hakajakajakahj
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı.
s +1 yılFiziğini boyunu veya gardrobunu bilmeden söylemek zor ama en güzeli abartmamak
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla abartıya kaçma hafif bir makyajla güzel bir kombinle çıkman iyi olacaktır. Fazla abartı iyi değil
20 Yorumla
+1 yılne giyersen giy fazla acik olmasin ve sakin yanlis seyler yapayim deme kardesim
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlis seyler derken?
Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Hiç görüşmeden nasıl sevgili oluyorsunuz ya? Konudan bağımsız biraz ama garip geldi
14 Yorumla- +1 yıl
Adamı görünce aşık oluyosun sonrası işte...😃
- +1 yıl
Öylede ben direk görünce aşık oldum sonra bırakamadım
- Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSpor giyin bence kot pantolon ceket spor ayakkabı kemer olabilir
10 Yorumla
+1 yılGelinlik veya abiyee ne o öyle çuval giyip gitmeler
10 YorumlaPantolon, gömlek üstüne de mevsimlik ceket mont tarzı bir şey.
10 Yorumla
+1 yılKurtarıcı parça tayt ve hafif uzun bir boğazlı kazak ya da sweatshirt.
10 YorumlaCokta onemsemene gerek yok nede olsa cikacak hepsi 😁😁
00 Yorumla
+1 yılUlan nolursa olsun gö'tüme gri eşofmanı çekip buluşuyorum ben misss gibi
00 Yorumla
+1 yılKalın şeyler git ama sık olsun derim. Malum hava buz İstanbul'da şu an yağmurlu bir
00 YorumlaHeyecan mı yapıyorsun anlamadım kot pantolon kazak giy git
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi giyin ki yarın değişmek zorunda kalmayasin
00 Yorumla
+1 yılHava kapalı olacakta sevgilin abazalığa kapalı olacakmı acaba
00 Yorumla
+1 yılHava bugün tam olarak teomanın dediği gibi İstanbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış biraz kilo almış ağlamış yine rimelleri akıyor 😊 o yüzden sıkı giyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler tümü için geçerli siyahın içindeki beyaza libidosu artar örneğin siyah pantolon ucu görünen beyaz çorap ve ten vs vs. Sayarım ama sen anladın
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyaz ayrıntılara**
Cevap sahibi+1 yılKışlık giyin normal kaban mont falan kadınsın uydur 😂😂
- +1 yıl
kızın amacı sevişmek değil normal giyinmek. d
Cevap sahibi+1 yılOlsun olum erkek biraz heveslensin
- +1 yıl
-_-
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKazak ya da sweatshirt altına da pantolon bir de polar al nolur nolmaz. Mis gibi işte
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılözel ve abartı birşey giyinmene gerek yok.
kendin gibi ol yeter.00 Yorumla
+1 yılGörmeden nasıl erkek arkadaşın oluyor bende bu kafayı anlamıyorum 😂
23 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi duygusuzlar anlamaz normaldir şaşırmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılen açık en mini seyleri giy bide ağır makyaj yap saçların da ütülü olsun
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDgshshs size ne benim görüşüm
Cevap sahibi+1 yılKendi görüşünü yorum olarak paylaşmak zorunda değilsin yani herkesin butonu aktif
Cevap sahibi+1 yılTrolluyurum bunlar da gercek sanıyor shshahab
+1 yılDuruşunu görünüşünü bilmeden nasıl öneride bulunabiliriz?
00 Yorumlacanikom bence abartma ama yani dümdüz de giyinip gitme yani boyle hic ugrasmamıs gibi görun ama ugras da yani
10 Yorumla
+1 yılOlabildingi ce açık ve göze hitap ederek bu sadece seni mi yoksa bedenini mi istediğini 2 buluşmada anlaşılıyor
12 Yorumla- +1 yıl
O şekilde giyindigi takdirde hiç bı erkek kendini engelleyemez @kissing_me
+1 yılBurada iğrenç yorumlar olmuş yok iste dar giy vs. Diye yahu adam seni vücudun için sevecekse sevmesin daha iyi
10 Yorumla
+1 yılYüksek bel bir kot üstüne crop en kolay ve en rahatı bence😄
20 Yorumla
+1 yılTanga fileli çorap dantelli südyen açık dekolte giyin.
00 Yorumla
+1 yılSiyah dar jean, spor bir gömlek , topuklu bot ve siyah deri ceket 👍canta taki kombini de ister misin?
00 YorumlaCok abartma makyaj yap
Güzel kombi
ya da güezel bir pantolon ya da kumasi farkli olan biralt ve kazan vs vs olabilir00 Yorumla
+1 yılYa her zaman oldun gibi giyin kendinizi değiştirmeyi ne çok seyorsunuz seni seven sen oldun gibi sevsin görünüşün için değil
00 YorumlaMavi bir mom Jean giy, üstüne de crop giy son olarak ceket giy ama kot ceket giyme ve spor ayakkabı çok güzel olursun
00 Yorumlanormal bir jean giy üstüne crop ya da sweatshirt. neden abartıyolar yorumdakiler anlamadım
10 Yorumlabiz eşofman giyip gelicektik öyle kararlaştırmıştık tabiki buluşmadan bir önceki gece ayrıldıkkkkk
11 Yorumla
+1 yılNormal giyin bence süslenmene gerek yok öyle abartmaya gerek yok :)
10 YorumlaÇok açık olmasın ama çok kapalı olmadığın biri gibi de giyinme
10 Yorumla
+1 yılBeyaz gömlek hafif dekolte kot pantolon, şık ama seksi, sadece seksepaliteni çok öne çıkarma
10 YorumlaFiziğini belli edecek şeyler giy ya da kilotlu çorap etek de giyebilirsin
11 Yorumladüğüne gider gibi gitme de ne giyersen giy
40 Yorumla
+1 yılÇok iddalı süslü şeyler giyme bence uzun bir elbise olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi görün, kendi tarzını yansıt ve sana yakışan bir şey olsun.😊
00 YorumlaNormal günlük kıyafetlerini giy 😀güne gider gibi giyinme sakın 😀
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?