Moda & Stil Southern belle tarzı victoria dönemi elbiselerini nasıl buluyorsunuz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Denemek istermiydiniz? Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Görsellerde ki sayılara takılmayın Google de öyle yazıyordu Güncellemeler+1 yıl Güncel Southern belle tarzı victoria dönemi elbiselerini nasıl buluyorsunuz? Cevapla Google Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bowie321 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Guzel gorunuyor ama filmlerde gordugum kadariyla cok rahat edemiyorlar icinde 2 6 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Kitaptan aklıma bu soru geldi Yorumla bowie321 +1 yıl Ben severim ama denemek isterdim Yorumla aynadakiajan +1 yıl Deneyelim bir gün Yorumla bowie321 +1 yıl Hangisi daha cok yakisir Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bunlar olmak zorunda değil sevdiğin tarz olsunBunlar dersen de siyahlı olan ya şapkalı olan Yorumla bowie321 +1 yıl Sapkali cidden cok hos Yorumla
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yalnız bunun altına korse giyiliyor, nefes alamazsın o derece kötü. 1 5 Yorumla aynadakiajan +1 yıl İnce beli olanların korse taktığını sanmıyorum Yorumla султан +1 yıl Eski zamanlarda ince beli olanlar bile korse giyerdi. Korse derken sadece beli değil göğüsleri de yukarı kaldıran bir korse çeşidi bu. Dur bulursam resmini atarım. Yorumla султан +1 yıl www.google.com/search tam bulamadım ama şöyle bir benzeri Yorumla aynadakiajan +1 yıl 😱 Nasıl nefes alıyorlar bununla ya iskeleti üzerine geçirmek gibi bir şey bu Yorumla султан +1 yıl Evet bu yüzden ölen çok kadın olmuş zaten Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Elbette güzel buluyorum öncelikle bunun için güzel bir vücut şart 😊 1 0 Yorumla
Meleyyyy_19 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ay keske bu donemde olsak 2 3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Her akşam balo olurdu dükler, prensesler, soylular prensler buharlı gemilerle yapılan yolculuklarda rastlanılan anıları anlatırlar filan Meleyyyy_19 +1 yıl Ben daha cok donem kitaplari okurum boyle. Cok severim insani o doneme goturur hayali bile aynadakiajan +1 yıl Bende sevdim bir arkadaşımın önerisi üzerine uğultulu Tepeler kitabını okuyorum ordan esinlendim bu soru için
Karşıt-cins Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zaten gelinlik giyiyoruz 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Nadir zamanlar onlarFakat tarzı bu olanlar da var Yorumla
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Zamanın Cook kadinlari giyerdi 1 2 Yorumla littlebabyyy +1 yıl Cool Yorumla aynadakiajan +1 yıl Aynen kanka renk renk desen desen oluşu çekici Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 725 cevap paylaştı. Sol da ki kadın 🖤#Ninadobrev 🖤 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet güzel buluyorum ama günümüzde giymek zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Guzel gorunuyor ama filmlerde gordugum kadariyla cok rahat edemiyorlar icinde
Kitaptan aklıma bu soru geldi
Ben severim ama denemek isterdim
Deneyelim bir gün
Hangisi daha cok yakisir
Bunlar olmak zorunda değil sevdiğin tarz olsun
Bunlar dersen de siyahlı olan ya şapkalı olan
Sapkali cidden cok hos
Yalnız bunun altına korse giyiliyor, nefes alamazsın o derece kötü.
İnce beli olanların korse taktığını sanmıyorum
Eski zamanlarda ince beli olanlar bile korse giyerdi. Korse derken sadece beli değil göğüsleri de yukarı kaldıran bir korse çeşidi bu. Dur bulursam resmini atarım.
www.google.com/search tam bulamadım ama şöyle bir benzeri
😱 Nasıl nefes alıyorlar bununla ya iskeleti üzerine geçirmek gibi bir şey bu
Evet bu yüzden ölen çok kadın olmuş zaten
Elbette güzel buluyorum öncelikle bunun için güzel bir vücut şart 😊
ay keske bu donemde olsak
Her akşam balo olurdu dükler, prensesler, soylular prensler buharlı gemilerle yapılan yolculuklarda rastlanılan anıları anlatırlar filan
Ben daha cok donem kitaplari okurum boyle. Cok severim insani o doneme goturur hayali bile
Bende sevdim bir arkadaşımın önerisi üzerine uğultulu Tepeler kitabını okuyorum ordan esinlendim bu soru için
Zaten gelinlik giyiyoruz
Nadir zamanlar onlar
Fakat tarzı bu olanlar da var
Zamanın Cook kadinlari giyerdi
Cool
Aynen kanka renk renk desen desen oluşu çekici
Sol da ki kadın 🖤
#Ninadobrev 🖤
evet güzel buluyorum ama günümüzde giymek zor
Güzel