Müslümansan söylüyorum. Müslümansan kapanacaksin vücut hatlarını belli etmeyeceksin. Giyinmek sadece kişiye ilgilendiren bir şey değil isteye istediğini giyemez bunun tam tersi Algida olanlar algılarını değiştirmelerini tavsiye ederim. Giyinmek sadece kişiyi değil Toplumuda ilgilendiren bir şeydir. Açık birisine bakan birisi ona baktığı için, kadında bakmasına sebep olduğu için ikisine günah yazılır. Söyle fusunmeyin ne olcak cehennemde bir kere cız oluruz çıkarız. Çıkarsın çıkarsın...
Bana kimse karismazda demeyin. Müslüman Müslümanı uyarabilir. Artık dininizi yasayinda kapanin aranızdan bazıları böyle kafa kaldimi bu nasıl eski kafalı bir dusuncr diyebilir. Herkes bir gün ölecek işte o zaman benim dediklerim aklınıza gelebilir. Kendi güzelliğinizi kendinize saklayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu kadın Tatsiana Paulava değil mi kendisine aşığım da, herk kız da her erkek de bence hak etse de herkes güzel veya yakışıklı olmaz.
Isteyen giyer öyle görünmek gibi bir amacım yok haketmek derken ne demek istedin anlamadim ama hakeder yanicsdhdjf neden etmesin
Burada ki olay haketmek için nelerden vazgeçtiği 80 90 kilo çoğu kadın bunu hakediyor mu :D
Müslümansan söylüyorum. Müslümansan kapanacaksin vücut hatlarını belli etmeyeceksin. Giyinmek sadece kişiye ilgilendiren bir şey değil isteye istediğini giyemez bunun tam tersi Algida olanlar algılarını değiştirmelerini tavsiye ederim. Giyinmek sadece kişiyi değil Toplumuda ilgilendiren bir şeydir.
Açık birisine bakan birisi ona baktığı için, kadında bakmasına sebep olduğu için ikisine günah yazılır. Söyle fusunmeyin ne olcak cehennemde bir kere cız oluruz çıkarız. Çıkarsın çıkarsın...
Bana kimse karismazda demeyin. Müslüman Müslümanı uyarabilir. Artık dininizi yasayinda kapanin aranızdan bazıları böyle kafa kaldimi bu nasıl eski kafalı bir dusuncr diyebilir. Herkes bir gün ölecek işte o zaman benim dediklerim aklınıza gelebilir. Kendi güzelliğinizi kendinize saklayın
Tamam.
Elbette.
Gün içinde giyinmeseniz de evde ayna karşında seksi Cazibeli kıyafetler denemek heyecan yaşamak fiziginizin güzelliğini görmek hakkiniz.
herkes istediğini giymekte özgür. kimisi seksi görünmek için giyinir kimisi başka şekilde. herkes istediği gibi giyinmeyi hak eder
Her kadın çiçektir ve iyi giyinmeyi ve sexsi olmayı hal eder.
Bunu evden çıkarmamak lazım 😅
Isteyen giyebilir hak etmekle ne alaka mk
Hak eder tabi
Sadece Seksi görünmek mi amaç
Tabiki
Edmez tabiki
Kendın ol yeter
Çirkinler haketmez