Moda & Stil Kızlar, Pandora Gümüş charm bileklik ilginiz var mı? Maaksattmuhabbett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet pandora bileklik kullaniyormusunuz charm takıntınız var mi Güncellemeler+1 yıl Pandora kullanıyormusunuz Güncellemeler+1 yıl Nerde bu pandoracılar Kızlar, Pandora Gümüş charm bileklik ilginiz var mı? Cevapla Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. Fazla pahalı bence , Türkiye’deki gümüşçülerde çok daha iyi parçalar var 0 0 Yorumla
amantes_amantas Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Klasik olmuşlar. Ben daha özel parça seviyorum. 0 7 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Ornek attm öylesine nasıl özel parça mesela Yorumla amantes_amantas +1 yıl Moda olmamış bir şey mesela. Yorumla amantes_amantas +1 yıl Sade ama şık olmalı. Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Charm modeli olarak mı ya da tarz olark mı Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Murano seviyormusn charm olarak Yorumla amantes_amantas +1 yıl Hayır sevmiyorum onları. İnci bide severim. Klasik ama bu tabi. Yorumla amantes_amantas +1 yıl Tarz olarak. Pandora pek hoşuma gitmiyor. Charmları sevmiyorum. Bileklikte asılıyor tuhaf tuhaf Yorumla
HollandaKizi Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet takıyorum kullanıyorum 0 2 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Türkiyedemi yasiyorsn sen Yorumla HollandaKizi +1 yıl Hayır Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Evet beğeniyorum.. 0 9 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Uyguna getirirm ilgilenirsen Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Ne kadar uygun ahahahhs Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Charmina gore degisir ama emin ol uyguna. d 350 400luk charmi orjinal 200 e 600 700 800 tllikleri 300 e 350 ye getiririm :) Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Charm istemiyorum bileklik istiyorum Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Charm takılan bileklikten mi Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Evet Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Getirirm istersen Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Nerden getiriyorsun dolandırılmak istemiyorım ahahshahh Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Haha sacmalama be ben sana örnekte atarm wpden falan problem yok birebir aynısı ürünler Yorumla
eesbxxx Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl gereksiz pahalı 0 3 Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Uyguna getirirm ben ilgini cekiyorsa Yorumla eesbxxx +1 yıl nerden getircen Yorumla Maaksattmuhabbett +1 yıl Şu an gelenler var cogu gelmeden satıldı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Fazla pahalı bence , Türkiye’deki gümüşçülerde çok daha iyi parçalar var
Klasik olmuşlar. Ben daha özel parça seviyorum.
Ornek attm öylesine nasıl özel parça mesela
Moda olmamış bir şey mesela.
Sade ama şık olmalı.
Charm modeli olarak mı ya da tarz olark mı
Murano seviyormusn charm olarak
Hayır sevmiyorum onları.
İnci bide severim. Klasik ama bu tabi.
Tarz olarak. Pandora pek hoşuma gitmiyor. Charmları sevmiyorum. Bileklikte asılıyor tuhaf tuhaf
Evet takıyorum kullanıyorum
Türkiyedemi yasiyorsn sen
Hayır
Evet beğeniyorum..
Uyguna getirirm ilgilenirsen
Ne kadar uygun ahahahhs
Charmina gore degisir ama emin ol uyguna. d 350 400luk charmi orjinal 200 e 600 700 800 tllikleri 300 e 350 ye getiririm :)
Charm istemiyorum bileklik istiyorum
Charm takılan bileklikten mi
Evet
Getirirm istersen
Nerden getiriyorsun dolandırılmak istemiyorım ahahshahh
Haha sacmalama be ben sana örnekte atarm wpden falan problem yok birebir aynısı ürünler
gereksiz pahalı
Uyguna getirirm ben ilgini cekiyorsa
nerden getircen
Şu an gelenler var cogu gelmeden satıldı