Moda & Stil Göğüs cup belirleme? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sütyen alırken cup a dikkat etmiyorum o konularda bilgim yok nasıl anlıyorsunuz nasıl belirliyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel II Göğüs cup belirleme? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. istersen burdami Bencemi okuyabilirsin, nasil ölçüp hesaplandıgi yazıyor Doğru Sütyen Bedeni nasıl bulunur, ne ifade eder 0 0 Yorumla
BenAşıkOlmam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Maşallah yine abazan meme profesörü erkeklerimiz atlamış.Hayatında sütyene dokunmamış insanların beden konusunda ahkam kesmeleri kadar komik bir şey yok :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kdkckfmd Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Altı ve üstünün farkının harf karşılığı diye biliyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O nası oluyor ndmxkd Yorumla angar_ali +1 yıl Nasıl anlatıyım şimdi Yorumla Soran +1 yıl Bilmem :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sitedeki kızlar değil erkekler südyen takıyo ya şuraya bak 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Bxjdjfkfr. Valla ha hiç kız yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıldırıyorum 😬😬 Yorumla Soran +1 yıl Ndjfkdkfkcg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya yazdım ya diye çevirmiş klavyeminde ya 😬😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mk yazdım Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Tam oturuyorsa dolduruyorsa tamamdır büyük gelmiyorsa sıkmıyorsa 0 0 Yorumla
Goldenn00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Youtube da bir sürü video var ordan baksana senin için daha iyi olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pekii Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Sıkmıyorsa tamamdır 0 8 Yorumla peraaa16 +1 yıl şu an kullandığın cup hangisi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla peraaa16 +1 yıl Kullanmıyormusun hiç Yorumla Soran +1 yıl Yani bedenini söylüyorum ben öyle alıyorum mağazadan cup a bakmıyorum hepsi de oluyor yani Yorumla peraaa16 +1 yıl Mezura var mı Yorumla Soran +1 yıl Mezura ne xndmkd Yorumla peraaa16 +1 yıl Teraziler kullanıyor ya beden ölçmek in metre 😂 Yorumla peraaa16 +1 yıl Sen en iyisi takip et beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
istersen burdami Bencemi okuyabilirsin, nasil ölçüp hesaplandıgi yazıyor Doğru Sütyen Bedeni nasıl bulunur, ne ifade eder
Maşallah yine abazan meme profesörü erkeklerimiz atlamış.
Hayatında sütyene dokunmamış insanların beden konusunda ahkam kesmeleri kadar komik bir şey yok :D
Kdkckfmd
Altı ve üstünün farkının harf karşılığı diye biliyorum
O nası oluyor ndmxkd
Nasıl anlatıyım şimdi
Bilmem :)
Sitedeki kızlar değil erkekler südyen takıyo ya şuraya bak
Bxjdjfkfr. Valla ha hiç kız yok
Çıldırıyorum 😬😬
Ndjfkdkfkcg
ya yazdım ya diye çevirmiş klavyeminde ya 😬😬
Mk yazdım
Tam oturuyorsa dolduruyorsa tamamdır büyük gelmiyorsa sıkmıyorsa
Youtube da bir sürü video var ordan baksana senin için daha iyi olur
Pekii
bununla ilgili videolar falan var onları incele derim
Birkaç beden deneyerek bulacaksın
Sıkmıyorsa tamamdır
şu an kullandığın cup hangisi
Bilmiyorum
Kullanmıyormusun hiç
Yani bedenini söylüyorum ben öyle alıyorum mağazadan cup a bakmıyorum hepsi de oluyor yani
Mezura var mı
Mezura ne xndmkd
Teraziler kullanıyor ya beden ölçmek in metre 😂
Sen en iyisi takip et beni