Moda & Stil Hangi renk hangi renk ile kombinlenmemeli? fukanınhatunu Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Birbiri ile kombinlemekten kaçındığın renkler var mı? Hangi renkler birbiri ile kombinlenmemeli? Hangi renk hangi renk ile kombinlenmemeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kırmızı ile beyaz, siyah ile lacivert veya ayakkabıdan çantaya kadar aynı renk giyenler. Mesela yemyeşil fasulye gibi gezenler. 😬 1 0 Yorumla
dArcc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Mavi - beyaz jean - beyaz Siyah gri Yesil siyah 1 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Çok fazla cafcaflı sjsjsjsj 1 2 Yorumla fukanınhatunu +1 yıl Gözüm kanıyor su an dndjzjd Yorumla musicalower1 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Siyah Takım Elbise Kırmızı Kravat Siyah Kumaş Pantolon Siyah Kundura Ayakkabı 1 2 Yorumla ssamarra +1 yıl Gömlek nerede 😂 Yorumla RıfatŞen +1 yıl @ssamarra Gömlek Unutmadık Karar Veremedim Siyah Mı? Beyaz Mı? Giysem Diye Düşündüm Kararımı Veremedim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 21 gü Mesela kırmızıyla yeşili yan yana getirirsen göz yorar o iş pek hoş durmaz aynı şekilde morla turuncu da iddialı bir ikili. En temel kural zıt renkleri aynı tonda yakalamaya çalışmamak yoksa hemen hemen her şey bir şekilde kombinlenebilir. 0 0 Yorumla
hintlimintli Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Zor ve zıt renkleri ben kombinleyemiyorum. Ana renkler üzerinden gidiyorum. Çok renkli giyinmekten pek hoşlanmıyorum sanırım. 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı. Bu konudan hiç anlamam. Ama mesela bana mavi ve siyah aynı anda yakışmıyor 0 0 Yorumla
Managermann Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Siyah takım elbise açık mavi gömlek kırmızı siyah kravat rugan ayakkabı ve kemer. 0 0 Yorumla
BüşraAzize43 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Giyim isindeyim bence kombin den önce insan kendine yakışanı giymeli 3 0 Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 75% +1 yıl Zevkime uygun her rengi kombinleyebilirim. 1 0 Yorumla
Yasasinavrupa Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Abi sakin o disko lambasi gibi taytlardan giymeyin ya 0 1 Yorumla guess8989 +1 yıl Sanane? Gayet güzel Yorumla
ÕLəNeKÄdarõlŪmsŪžūM Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Siyahı siyahla kombinlemek mi muhteşemm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kırmızı ile beyaz, siyah ile lacivert veya ayakkabıdan çantaya kadar aynı renk giyenler. Mesela yemyeşil fasulye gibi gezenler. 😬
Mavi - beyaz
jean - beyaz
Siyah gri
Yesil siyah
Çok fazla cafcaflı sjsjsjsj
Gözüm kanıyor su an dndjzjd
😂😂😂
Siyah Takım Elbise Kırmızı Kravat Siyah Kumaş Pantolon Siyah Kundura Ayakkabı
Gömlek nerede 😂
@ssamarra Gömlek Unutmadık Karar Veremedim Siyah Mı? Beyaz Mı? Giysem Diye Düşündüm Kararımı Veremedim
Mesela kırmızıyla yeşili yan yana getirirsen göz yorar o iş pek hoş durmaz aynı şekilde morla turuncu da iddialı bir ikili. En temel kural zıt renkleri aynı tonda yakalamaya çalışmamak yoksa hemen hemen her şey bir şekilde kombinlenebilir.
Zor ve zıt renkleri ben kombinleyemiyorum. Ana renkler üzerinden gidiyorum. Çok renkli giyinmekten pek hoşlanmıyorum sanırım.
Bu konudan hiç anlamam. Ama mesela bana mavi ve siyah aynı anda yakışmıyor
Siyah takım elbise açık mavi gömlek kırmızı siyah kravat rugan ayakkabı ve kemer.
Giyim isindeyim bence kombin den önce insan kendine yakışanı giymeli
Zevkime uygun her rengi kombinleyebilirim.
Abi sakin o disko lambasi gibi taytlardan giymeyin ya
Sanane? Gayet güzel
Kırmızı ve pembe iğrenç oluyor
Kırmızı ve pembe, bence
Kırmızı siyah bir tuhaf
Yeşil mavi öğğk
Kahverengi ve kırmızı
Mavi ile yeşil
Yeşil, kırmızı ve maviyi bir arada sevmiyorum
Yesil renk siyahla çok iyi gidiyo
Siyahı siyahla kombinlemek mi muhteşemm
Beyaz siyah