Moda & Stil Harry Styles'ın son dönemki tarzı Zeki Müren'e benzemiyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ZEKİ MÜRENHARRY STYLES ZEKİ MÜREN'İN KENDİ DİKTİĞİ SAHTE KIYAFETLERİ ( Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı arşivi)ZEKİ MÜREN KIYAFETLERİ Harry Styles'ın son dönemki tarzı Zeki Müren'e benzemiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meraklımualla Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Adam yakışıklı ne giyse yakışıyor Zeki Müren den esinlenmesi zor gibi ama olabilir 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi çok yakışıklı evet ama soru da bu değil tatlım Yorumla Meraklımualla +1 yıl Fatkettim ya ben hep sorulara bşaka cevap veriyorum millet gidiyor Mersin'e ben gidiyom tersine 😂😂 Yorumla
robustgürbüz Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Normal dışı Giyim tarzı bence cinsel tercihini gösterir. 0 3 Yorumla ilaydabeyzademirbag +1 yıl Hayatımda duyduğum en saçma düşünce tarzı. Kıyafete göre cinsel yönelim ne zamandan beri belli oluyor. Tebrikler efenim kendi çapınızda çığır açmışsınız. Yorumla Soran +1 yıl Aşırı saçma bir yanıt. Zeki Müren'i andırıyor mu dedim yalnızca. Yorumla Soran +1 yıl @robustgurbuz Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Aaa aynısı benzerlik değil bu kopyala yapıştır olmuş. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 801 cevap paylaştı. Zeki muren degil elvis presley den esinlenmiştir 0 4 Yorumla ilaydabeyzademirbag +1 yıl İdol olarak freddie mercury i benimsediğini söylemişti soruyu soran kişi de zaten esinlendi değil, benziyor diyor ki haklı da bence. Yorumla muratby +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Elvis'i seviyor biliyorum da Zeki Müren geliyor aklıma her baktıkça ondan sordum benziyor mu diye Yorumla muratby +1 yıl Evet benziyor ama Elvis Zeki muren Erol buyuk burc gibi bircok kişiye idol olmuş bir star dı Yorumla
Burçin27 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hiç düşünmemiştim.. evet biraz anımsatıyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adam yakışıklı ne giyse yakışıyor Zeki Müren den esinlenmesi zor gibi ama olabilir
Kendisi çok yakışıklı evet ama soru da bu değil tatlım
Fatkettim ya ben hep sorulara bşaka cevap veriyorum millet gidiyor Mersin'e ben gidiyom tersine 😂😂
Normal dışı Giyim tarzı bence cinsel tercihini gösterir.
Hayatımda duyduğum en saçma düşünce tarzı. Kıyafete göre cinsel yönelim ne zamandan beri belli oluyor. Tebrikler efenim kendi çapınızda çığır açmışsınız.
Aşırı saçma bir yanıt. Zeki Müren'i andırıyor mu dedim yalnızca.
@robustgurbuz
Aaa aynısı benzerlik değil bu kopyala yapıştır olmuş.
Zeki muren degil elvis presley den esinlenmiştir
İdol olarak freddie mercury i benimsediğini söylemişti soruyu soran kişi de zaten esinlendi değil, benziyor diyor ki haklı da bence.
Peki
Elvis'i seviyor biliyorum da Zeki Müren geliyor aklıma her baktıkça ondan sordum benziyor mu diye
Evet benziyor ama Elvis Zeki muren Erol buyuk burc gibi bircok kişiye idol olmuş bir star dı
hiç düşünmemiştim.. evet biraz anımsatıyor.
Harry hiç sevmedim hayatım boyunca
evet benziyor