Moda & Stil Erkekte pantolon nasıl olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor skinny mi slim fitmi boru paça mi hangisi iyi erkekte Güncellemeler+1 yıl dar Güncellemeler+1 yıl pantolon hangisi iyi Erkekte pantolon nasıl olmalı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Liliłh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lütfen dar giyinin boyunu anlamaya çalışıyorum benim için çok zor oluyor 1 1 Yorumla Kattegattt +1 yıl 😮😮😮😮 Yorumla
kirazzcicegii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl dar olmasın yeter. Erkeklere dar pantolon yakışmıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangisi olmalı Yorumla
çapkınajan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Nasıl pantolon kumaş keten kot? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kot Yorumla çapkınajan +1 yıl Mavi ve az bedene gören dar olan çokta dar değil ama Yorumla
1delii9 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl dar olmasın ya çok itici 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hangisi olmalı Yorumla
Betty9543 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dar güzel değil, top gibi🤢 hafif bol olmalı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl skinny iyimi Yorumla Betty9543 +1 yıl Hayır o zaten dar demek Yorumla Soran +1 yıl hangisi iyi Yorumla Betty9543 +1 yıl Boru paçaa Yorumla Soran +1 yıl baska yok mu Yorumla Betty9543 +1 yıl Bilmiyom Yorumla Soran +1 yıl düz paça ile boru aynımı Yorumla
FikriოinİnceGülü Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Boru paça 1 1 Yorumla Soran +1 yıl düz paça ile boru arasında fark var mı
kalbikırıkpapatyags Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Vallahi gardaş popona yapışmasın yeter 0 7 Yorumla Soran +1 yıl marka önerin varsa dar paça olarak Yorumla kalbikırıkpapatyags +1 yıl Vallahi bak mavi de çok güzel hepsinin kalıbı güzel dar paça Yorumla Soran +1 yıl orası pahalı ya Yorumla Soran +1 yıl baska bildiğin marka varsa bekliyorum Yorumla kalbikırıkpapatyags +1 yıl Waikiki var oranın da pantolonu güzel dar paça pantolon var ve kalıpları güzel Yorumla Soran +1 yıl bakayım sag ol Yorumla kalbikırıkpapatyags +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Nasıl nasıl? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pantolon onerirmisn Yorumla
dertkralicesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl amann dar giiymeyin pek kötü duruyoo 0 6 Yorumla Soran +1 yıl skinny nasıl Yorumla dertkralicesi +1 yıl yok yok dar işte Yorumla dertkralicesi +1 yıl baktım şimdi de boru paça iyi Yorumla dertkralicesi +1 yıl ya da regular fit Yorumla Soran +1 yıl slim fit nasıl peki Yorumla dertkralicesi +1 yıl iyi deill dedim ya daracık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lütfen dar giyinin boyunu anlamaya çalışıyorum benim için çok zor oluyor
😮😮😮😮
dar olmasın yeter. Erkeklere dar pantolon yakışmıyor.
hangisi olmalı
Nasıl pantolon kumaş keten kot?
kot
Mavi ve az bedene gören dar olan çokta dar değil ama
dar olmasın ya çok itici
hangisi olmalı
Dar güzel değil, top gibi🤢 hafif bol olmalı
skinny iyimi
Hayır o zaten dar demek
hangisi iyi
Boru paçaa
baska yok mu