@j4wbona giyimle yaşa bağlamak derken? her yaşın giyim tarzı farklıdır. moda ve tasarım okudum a mq. 4 yaşındaki bebeyle 65 yaşındaki adam aynı tarzda giyinebilir mi? bu converse de 13 yaşında ergen diye bağırıyo.
knk valla çok çirkin ayakkabı. renk uyumsuzluğu korkunç. belli ki 20 yaşın altındasın. heves etmişsin al ne diyelim. ama dalga geçenler olacak hazır ol. belli ki bu pahalı bi şey ama çok ucuz duruyo. neyse. al ne diyeyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu nedir ya yaş 12 galiba. Felakeet kötü. Renklere bak.
Zeksiz diye düsünürdüm
800 tl özel tasarım converse de zevksiz demezsin
Eminim öyledir
www.superstep.com.tr/.../
Paran var ve bunu alıyosun gercekten zevksizsin
Ayy bence çok güzelmiş fiyatı ne?
800 tl superstep'de
Fiyatı iğrençmiş ama djjsjf
converse’in kendi sitesinde 75$
Almam. Çok renkli
Zevk meselesi saygı duyarım ama alınmaz
bana kalırsa hoş değil giyilecek kıyafete göre uyumu değişebilir fakat hoş durmuyor
çok güzel kesinlikle almalısın
Bu cok kötü🙄
800 tl özel tasarım converse de kötü demezsin
Valla görünüş olarak hıc tercıh etmıcem bışı cok renklı ben hayata böyle bışı gıymem ama tabı zevk meselesı
Güzel değil
Beğenemedim
Gayet güzel 👍
Güzelmiş beğendim
çok ergensi
13 yaşındaysan al.
ve biraz gay işi sanki. erkeksi havan falan kalmaz knk dürüst olayım.
giyimi yaşa bağlamak ne mk
gay işi mi, umarım en kısa zamanda yok olursunuz hanımefendi dünyamız bir homofobikten daha kurtulmuş olur, iğrençsiniz
@j4wbona giyimle yaşa bağlamak derken? her yaşın giyim tarzı farklıdır. moda ve tasarım okudum a mq. 4 yaşındaki bebeyle 65 yaşındaki adam aynı tarzda giyinebilir mi? bu converse de 13 yaşında ergen diye bağırıyo.
@j4wbona ne alaka ben biseksüelim. gördüğümü söyledim. gay erkek tarzı havası var.
hee aynen homofobi biseksüel lol
knk valla çok çirkin ayakkabı. renk uyumsuzluğu korkunç. belli ki 20 yaşın altındasın. heves etmişsin al ne diyelim. ama dalga geçenler olacak hazır ol. belli ki bu pahalı bi şey ama çok ucuz duruyo. neyse. al ne diyeyim.
tamam kanka converse’e haber verelim seni tasarımcı olarak alsınlar bidahakine sen tasarlarsın gay işi olmaz
@j4wbona tamam.