Yaz geldi, bana şöyle leke yapmayan pudrasız ter kokusunu önleyen antibakteriyel bir bayan deodorantı önerir misiniz? En iyi bayan deodorant hangisi?en iyi deodorant hangisi
Bilen bilir kaliteli deodorant bulmak hayatının aşkını bulmaktan daha zordur. Ben de onlarca marka ürünü arasında deneyip en çok memnun kaldığım deodorantları sizinle paylaşacağım. En iyi deodorant derken kastım uzun süreli koruyuculuk, kanserojen madde içermemesi ve terletmemesi. Rexona powder dry 48h
En İyi Deodorant Önerileri
Rexona Shower Fresh 48h
en iyi deodorant bayanSeverek kullanıyorum Rexona'nın shower serisini. Kokusu çok fresh. Okyanus temalı zaten kokusu. Yeni yıkanmış hissi veriyor. Bir iki defa parfümün ne sorusunu bile duydum. Deodorantımı parfüm sandılar. 48 saat koruma sağlıyor ama ben her gün yıkandığım için o kadarını bilmiyorum. Gün içerisinde asla terletmedi beni. Ayrıca kötü kokuyu da önlüyor. En etkili deodorant listesinde ilk sıralarda benim için. Fiyatı 30 TL ama indirimde 20 TL'ye kaparsınız.
Rexona Powder dry 48h
deodorant markalarıBu ürünün şöyle bir güzelliği var. MotionSense teknolojisi ile üretilmiş. Yani sen hareket ettikçe güzel koku yayıyor. Çiçek kokuları yani. Bu ürünün de 48 saat koruması mevcut. Kıyafetlerimde hiç sarı leke veya beyaz leke oluşturmadı sağolsun. Bahar mevsimlerinde kullanmayı çok seviyorum. Kokusu ve koruyuculuğu mevsime çok uygun çünkü. Fiyatı 30 TL ama 20 TL'ye indirimden kaparsınız. Kadın deodorant markaları arasında en iyisi Rexona.
Yves Rocher Comme une Evidence - Sprey Deodorant
deodorant çeşitleriEn iyi deodorant bayan listesinde olmazsa olmaz ürünlerden. Yves Rocher organik bir marka biliyorsunuzdur belki. Kimyasal ürün kullanmıyorlar. Sadece doğal ürünlerden yapıyorlar. Evidence parfümünün deodorantı bu. Bir kere koklayın kendinizi kır bahçesinde sanarsınız. O derece güzel kokuyor. Koruyuculuğu da çok yüksek. Ama bana kalırsa Rexona ürünleri daha iyi. Fiyatı normalde 75 TL ama indirimde 50 TL'ye kaparsınız. Şu an kendi sitesinde indirim var hatta.
Bu linkten başka deodorant önerilerine ve yorumlarına bakabilirsiniz.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Gizli Üye
+1 yıl
SebaMed var. Aluminyum yok onda. Bende kullandım ama kokusunu pek sevmedim. Belki erkekler icin olanı güzeldir.
Herkes 5-10 liralık koku bastıran deodorantlar yazmış. Hepsini toplasan 1 ay gitmiyor. Sana bir marka sölücem biraz pahalı ama en az 3-4 ay kullanırsın diğerleriyle aynı hesaba geliyor. Burberyy. Resmen parfüm etkisi yapıyor vede sen yıkanıncaya kadar kokusu üzerinden gitmiyor. Çok sıkmanada gerek yok. Bir fiskiyesi bile seni 2 gün rahat götürüyor. Gidipte rexsone nivea alma sakın.
Türkiyede yok diye biliyorum genelde yurt dışından getirtiyorum ben
Gizli Üye
+1 yıl
Propa marka var cogu zararlı kimyasallar içermiyor alkosuz alüminyum paraben pudra gluten içermiyor kokusu çok hafif ve güzel tavsiye ederim. Aynı zamanda sağlıklı da arıyorsan
İç çamaşırların da dahil olmak üzere bütün eşyaların temizse, banyolu olarak sen de temizsen ve buna rağmen pis kokuyorsan sağlığınla ilgili bir sorun var demektir. İç organlarını kontrol ettir.
0|1
0|0
Gizli Soran
+1 yıl
koltuk altım yıkanmama ragmen okul dışında amelelik yapıyorum da abi
abla ben öğrenciyim boş zamanlarımdada ağr bir işte calısıyom. Ama geneldekoltuk altım kokuyor. Arkadşalarım dalga geçiyorlar. şimdi kokusu fazla olssun ne kadar paraysa verıcem.
En İyi Kız Görüşleri