Yaz geldi, bana şöyle leke yapmayan pudrasız ter kokusunu önleyen antibakteriyel bir bayan deodorantı önerir misiniz? En iyi bayan deodorant hangisi?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Yaz geldi, bana şöyle leke yapmayan pudrasız ter kokusunu önleyen antibakteriyel bir bayan deodorantı önerir misiniz? En iyi bayan deodorant hangisi?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamm :) En iyi ve en güzel kokuya sahip deodorantımı seninle paylaşmaya geldim. Benimle bir sır olarak kalsın isterdim ama deneyen kadınların %90’ı Dove Original deodorantı öneriyor. O yüzden deneyimimi ve güzel kokumun sırrını şimdi burada ilan ediyorum 😝
Güzel kokmak ve temiz hissetmek için öncelikle duşla güne başlayabilirsin. Temiz ve iyice kurulanmış cildine Dove Original deodorantı uygulayarak enerjik bir günü başlatabilirsin. Nereden biliyorsun dersen ben öyle yapıyorum. 😍 Dove Original deodorant hafif bir kokuya sahip ancak kalıcılığı mükemmel. Sürekli kendimi koklamak istiyorum. Koku tarifi için arayıp bulamadığımız mis gibi temizlik hissi uyandıran bir koku diyebilirim.🌷
Her zaman güzel kokuma iltifatlar geliyor ve inanılmaz modumu yükselten bir şey. 🎵 Seni pamuklara sarmalar sararım şarkısını her sabah Dove Original deodorantıma söylüyorum. 😝 Mis gibi kokusu pamuk kadar hafif bir o kadar da kalıcı. Dove Original, ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlıyor. Tüm gün sosyalleşirken bir dakika bile kötü kokuyor muyum diye düşünmüyorum. Her zaman benimle, işte en iyi deodorant önerisi. 💃
Cildim hassas, en ufak bir durumda tahriş oluyor ya da kızarıyor. Dove Original, hassas ciltlere uygun formülüyle tam da cildime hak ettiği bakımı yapıyor. Koltuk altıma nazikçe uyum sağlayarak tüm gün kendimi kuru ve ferah hissetmemi sağlıyor. Formülünde ¼ nemlendirici olduğu için cildimi tahriş etmeden nemlendirme ve bakım sağlıyor. İtiraf etmeliyim ki koltuk altıma nemlendirici sürmek aklıma gelmezdi. Ama Dove bizim için düşünmüş.
Ağda, epilasyon ve tıraş gibi durumlara bağlı tahrişlerde Dove Original, nemlendirici özellikli yapısıyla cildimi yatıştırmaya yardımcı oluyor. Bu özellikleri sayesinde tüm beklentilerimi karşılayan en iyi deodorant Dove Original. 💙
Ter kokusu hepimizin yaşayabileceği ve çözümü olan bir problem. Bu durumun sosyalleşmenin önüne geçmesi bence biraz hayatı kaçırmak oluyor. Benim çözümüm ise Dove Original. Dışarıda ya da evde sosyalleşirken rahat hissetmen çok önemli. Dove Original ıslaklık hissi yaratmadan 48 saat ter kokusuna koruma sağlıyor. Verdiği güven sayesinde hayatımın her anında özgürce hareket edebiliyorum.💙
Sen de Dove Original’ı deneyerek güzel kokuya kavuşabilir ve ter kokusunu düşünmeden gün boyu ferahlığın keyfini çıkarabilirsin. 💃
Yaz ayları sık duş alınsa da kalıcı koku ve uzun süren ferahlık için deodorant ve parfümlerine yönelebiliriz.
Siyah-beyaz, sade giyimlerden vazgeçmeyenlerin bu konuda tek sıkıntısı da leke oluyor. Özellikle beyaz giyimden vazgeçmeyenler deodorant ürünleri seçerken biraz daha hassas davranmak zorunda. Giysilere yapışan ve pudra etkisi bırakan deodorantlara nazaran daha az zararlı, alüminyum içermeyen, doğaya karşı zararlı olmayan, uzun süre ferahlık sağlayan deodorant serisiyle tanışın.
Herkesin yakındığı diğer bir nokta ise deodorantın kıyafetlerde bıraktığı lekelerdir. Dove Invisible Dry 100 farklı renkte test edilerek onaylanmış bir deodorant. Saf ve temiz kokuları seviyorsanız iyi bir seçim olabilir.
Hassas ciltler için uyumlu, 72 saate kadar kalıcı koku etkisiyle cilt dostu Garnier, deodorant seçiminde sık sık tercih edilen markalardan. Sıcak havalara karşı cildi korur ve gözenekleri kapatmadan nemlendirir.
Calvin Klein stick deodorantı parfümsü kokusuyla kalıcılığı iki katına çıkarıyor. Kendisinin parfümleri kadar roll-onları da etkilidir. Seçimi yapılacaklar arasına eklenebilir. Farklı ve kalıcı, yapay olmayan hoş kokulardan yanaysanız bu da tercih edilebilir.
Pudralı görünüm veren deodorantlar hepimizin ortak sancısıdır. Gün içinde çok fazla terlemeye müsait koltuk altının pürüzsüz ve daima kuru olması gerekir. Bu sebeple pudrasız deodorantlar kullanmaya önem verilmelidir.
Kremsiz deodorantlar bölgeyi nemlendirme konusunda bir numaradır. Bunun yanında kararma gibi problemler için de kremsi roll-on deodorantlar kullanılıyor. Özellikle yaz dönemlerinde kullanılması gereken bir seçenektir
Doğal yağ içerikli stick deodorantlar ise vücudumuz için vazgeçilmez bir parça. Stick deodorantlar spreylere nazaran daha kullanışlı oluyor. Bunun yanı sıra alkolsüz, pudrasız olması ise seçenekler arasında daha görünür kılıyor. Bu da tercihleriniz arasında olabilir.
SebaMed var. Aluminyum yok onda. Bende kullandım ama kokusunu pek sevmedim. Belki erkekler icin olanı güzeldir.
Sebamed erkek var.
rexonaaa pembe olan
Nasil kokuyor
Selam gadası 🙃
Deodorant tercihimizi, terleme dengesini bozmayan doğal kaynaklı içeriklerden yana yapmak gerekiyor. Deodorant seçimi bu kadar önemli mi dememek gerekiyor. Çünkü kimyasalları içinde barındıran bir deodorant cildimize ciddi zarar verebilir. Bu konuda Emotion Roll-on üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Neden mi doğal içeriğe sahip deodorantlar diyorum. İşte nedeni; Alüminyum içermeyen deodorantlar gözenekleri tıkamadığı için doğal terleme dengesini bozmaz. Paraben, silikon gibi maddeler içermeyen, vegan ve doğal kaynaklı içerikli bir deodorantla cildimizi tahrişlerden korumuş oluruz. %99 doğal kaynaklı Emotion Roll-On alüminyum içermez, gözenekleri tıkamaz. Tüm Emotion ürünleri gibi vegandır. Böylece, doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önler. Pudrasız yapısıyla da giysilerimizde iz bırakmaz. Gün boyunca kendimizi yeniden doğmuş gibi hissederiz. Terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat boyunca koruma sağladığını da söylemeden geçmeyeceğim.
Herkes 5-10 liralık koku bastıran deodorantlar yazmış. Hepsini toplasan 1 ay gitmiyor. Sana bir marka sölücem biraz pahalı ama en az 3-4 ay kullanırsın diğerleriyle aynı hesaba geliyor. Burberyy. Resmen parfüm etkisi yapıyor vede sen yıkanıncaya kadar kokusu üzerinden gitmiyor. Çok sıkmanada gerek yok. Bir fiskiyesi bile seni 2 gün rahat götürüyor.
Gidipte rexsone nivea alma sakın.
Rexona mükemmel ama deodorant yerine roll on taraftarıyım.
ben de öyle roll on da önerebilirsin
Cevap
58Cevap
Bilen bilir kaliteli deodorant bulmak hayatının aşkını bulmaktan daha zordur. Ben de onlarca marka ürünü arasında deneyip en çok memnun kaldığım deodorantları sizinle paylaşacağım. En iyi deodorant derken kastım uzun süreli koruyuculuk, kanserojen madde içermemesi ve terletmemesi. Rexona powder dry 48h
Severek kullanıyorum Rexona'nın shower serisini. Kokusu çok fresh. Okyanus temalı zaten kokusu. Yeni yıkanmış hissi veriyor. Bir iki defa parfümün ne sorusunu bile duydum. Deodorantımı parfüm sandılar. 48 saat koruma sağlıyor ama ben her gün yıkandığım için o kadarını bilmiyorum. Gün içerisinde asla terletmedi beni. Ayrıca kötü kokuyu da önlüyor. En etkili deodorant listesinde ilk sıralarda benim için. Fiyatı 30 TL ama indirimde 20 TL'ye kaparsınız.
Bu ürünün şöyle bir güzelliği var. MotionSense teknolojisi ile üretilmiş. Yani sen hareket ettikçe güzel koku yayıyor. Çiçek kokuları yani. Bu ürünün de 48 saat koruması mevcut. Kıyafetlerimde hiç sarı leke veya beyaz leke oluşturmadı sağolsun. Bahar mevsimlerinde kullanmayı çok seviyorum. Kokusu ve koruyuculuğu mevsime çok uygun çünkü. Fiyatı 30 TL ama 20 TL'ye indirimden kaparsınız. Kadın deodorant markaları arasında en iyisi Rexona.
En iyi deodorant bayan listesinde olmazsa olmaz ürünlerden. Yves Rocher organik bir marka biliyorsunuzdur belki. Kimyasal ürün kullanmıyorlar. Sadece doğal ürünlerden yapıyorlar. Evidence parfümünün deodorantı bu. Bir kere koklayın kendinizi kır bahçesinde sanarsınız. O derece güzel kokuyor. Koruyuculuğu da çok yüksek. Ama bana kalırsa Rexona ürünleri daha iyi. Fiyatı normalde 75 TL ama indirimde 50 TL'ye kaparsınız. Şu an kendi sitesinde indirim var hatta.
Bu linkten başka deodorant önerilerine ve yorumlarına bakabilirsiniz.
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : 1 . Incia Doğal Roll-On Kadın Deodorant
Vücudunuza zarar verebilecek hiçbir madde bulundurmayan bu ürün, kadınların en çok tercih ettikleri deodorant modelleri arasında yer almaktadır. Gözeneklerinizi kapatmadan ter kokusunu tamamen engelleyen Incia Roll-On, tamamen doğal maddelerden üretilmiştir. Ek olarak cildin korunmasını sağlayan bu ürünü hassas ciltlere sahip kişilerin gönül rahatlığıyla kullanabileceğini belirtelim.
Faydası Not : Kokusuz
Cildi korur
Terlemeyi önler
Doğal bileşenler Diğeri İse : 2 . Deotak Soft Kadın Deodorant
Faydası Not : Krem formunda
Cildi korur
Krem formunda
Uzun süre etkili
Uygun fiyat
Kalıcı koku
Prıvacy deodorantı üstüne tanımıyorum 2 yıldır kullanıyorum çevremde ki bütün kadınlar evde kızımda dahil benimle aynı kokuyu kullanmaya başladı. Kızım film setinde makyöz olarak çalışıyor anne kötü koku sinen giysilerim bile mis gibi kokuyor uzun süre diyor. Bende masözüm seanta çok terliyorum fakat prıvacy deodorantla kafam çok rahat herkes kokumun çok güzel olduğunu söylüyor. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. Muhakkak tavsiye ediyorum demezsen çok şey kaçırırsın. Denersen vazgeçemezsin.
deodorant insanın kendisine göre kokmamalı eğer amaç karşı cinse güzel kokmak ise bence karşı cinsi o kokuyu almak için birlikte gitmeye ikna edilmeli hangi kokuları sevdiğini sormalı sonuç olarak kadın ya da kızlar kendi gen yapılarına göre güzel koku zannettikleri karşı cinse göre değişkenlik gösterebilir. ama tecrübe ile sabit en güzel koku temiz yıkanmış ter kokmaya vucudun doğal tenin'nin kokusudur: ve her zaman karşı cinse afrodizyak etkisi yapar mutlu günler iyi ilişkiler temenni ederim
Benim Favorim Ve Kullandığım
Nivea
SİYAH&BEYAZ
KIYAFETLERE ZARAR VERMEYEN VE BENİ TERLETMEYEN
VE GÜZEL KOKAN AMA BULANTIRMAYAN
VE NE ZAMAN SIKSAM DEĞiL SADECE KOLTUK ALTLARIMA HER ŞEKİLDE PARFÜM GİBİ BİLE KULLANIYIRUM PARFÜMDEN BİLE GAYET İYİ
EN İykim o Benim Parası hiç Önemli Değil ona Canımı Bile Veririm Ucuz Pahalı Fark Etmez Ona Hep İhtiyacım Var!
NİVEA SİYAH&BEYAZ İLE KENDİMİ BULUTLARIN ÜZERİNDE HİSSEDİYORUM
Başka da Kullandığım Yok Benim İçün Tek O Var!!!
Herkes 5-10 liralık koku bastıran deodorantlar yazmış. Hepsini toplasan 1 ay gitmiyor. Sana bir marka sölücem biraz pahalı ama en az 3-4 ay kullanırsın diğerleriyle aynı hesaba geliyor. Burberyy. Resmen parfüm etkisi yapıyor vede sen yıkanıncaya kadar kokusu üzerinden gitmiyor. Çok sıkmanada gerek yok. Bir fiskiyesi bile seni 2 gün rahat götürüyor.
Gidipte rexsone nivea alma sakın.
En iyi kokan deodorant açıklamasız slazengerdir. Diğer markalar, özellikle rexona ve axe sadece anlık bir ferahlık sağlarken slazenger rakiplerine bu konuda fark atıyor
Gün boyu güzel bir koku için slazengeri tercih edin. Şimdi tüm bakım marketlerinde.
İç çamaşırların da dahil olmak üzere bütün eşyaların temizse, banyolu olarak sen de temizsen ve buna rağmen pis kokuyorsan sağlığınla ilgili bir sorun var demektir. İç organlarını kontrol ettir.
koltuk altım yıkanmama ragmen okul dışında amelelik yapıyorum da abi
Soru tarihî 4-5 ay olmuş sistem o kadar saçma ki 9 Ekim'de karşıma çikartiyor deodorant en etkili çözüm sonbahar umarım yeterince doyurucu olmuştur bizim dötmz donuyor şu an
Propa marka var cogu zararlı kimyasallar içermiyor alkosuz alüminyum paraben pudra gluten içermiyor kokusu çok hafif ve güzel tavsiye ederim. Aynı zamanda sağlıklı da arıyorsan
Kesinlikle rexona 24 saat mis gibi kalıcı kokusu var ama maalesef instagram fenomenlerinin yüzünden fiyatı 200 e çıktı
Rexona pembe olan. amber çicegi kokusu harika. parfum istiyorsan da David Walker bence. muthis kokular. birbirlerini resmen tamamliyorlar
FA PİNK PASSION
Deodorant yerine Nivea cherry roll on tavsiye ederim. Eşime roll on alıyorum, hem terletmediğini söylüyor hemde kokusu güzel. 😏🌺
Bulabiliyorsan türkiyede al
Niyeki
Türkiyede yok diye biliyorum genelde yurt dışından getirtiyorum ben
En güzel koku kişinin zevkine en iyi deodorant da kişinin bütçesine bağlıdır
Nivea da güzel rexona da hem ter yapmaz hem de kokuyu önler diye düşünüyorum
Piyasada çok iyileri var reklam olmasın diye marka varemiyorum
Ben kullanmam genelde ama dikkat ederim yani sürekli duş almaya özen gösteririm.
Herkesin ki farklıdır, şu çok iyi diyemeyiz bence.
İçindeki ler vüduda zararları önemli.
vucuda
En İyi Cevap