Bronzlaştırı krem ya da sprey kullanan var mı? Bir yan etkisini gördünüz mü ve tavsiye ettiğiniz bir marka-ürün var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılçok varoş bir yöntem ya, kesinlikle tavsiye etmiyorum. hele ki bu güneşli havalarda, bide terleyince falan pütür pütür oluyo tenin, sprey sıkıldığı çok belli oluyo. sezon da açıldı gidip güneşlenmeni tavsiye ederim. diğer bir seçenek ise solaryum ama şu havalarda o da gayet gereksiz.
04 Yorumla- +1 yıl
bunun için güneş kremi falan var, eczanelere sor mutlaka sana uygun bir krem vericektir. memlekete gelen alman ve ingiliz turistler kadar da süt beyaz değilsindir heralde, yada bir tek sen beyaz tenli değilsindir diye düşünüyorum. ve eminim kendi tenine göre bir krem bulucaksın, o yüzden eczaneye bi uğra.
- +1 yıl
o kadar beyazsan eğer zaten bronzlaşamazsın, kızarırsın. hem kızarmak da güzel bişey güneş ışınları vücuda faydalı kemiklerin falan ısınır, bronzlaştırıcı spreyi unut yada istersen bi dene, ne demek istediğimi anlıycaksın.
En İyi Cevaplar
mut kullanma krem falan vala bak gir denize duş almadan güneşin altına yat 10 numara yanarsın ben yıllardır krem mrem kullanmıyorum doğal olarak güneşleniyorum.
04 Yorumla
Cilt Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. dove kremini kullamıstım 2 sene once beyaz bi kıyafet giymistim bi zararıda yoktu 4 5 gun sürdüm tum vucudama bronzlasmıstı zamanla ama rengini iyi alman lazım once sarartıyo sonra brozlastrıyo. sabır işi
20 Yorumla
Bronzlaştırıcı sprey kullandım ben, nivea güzel tavsiye ederım yan etkısını görmedım ben <3
18 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
38Cevap
+1 yılAssalamu Alaikum Nice to meet you,
My name is Alma Hassan, I just viewed your profile here in (kizlarsoruyor), and it interest me to write you for friendship, lütfen if you don't mind, i will like you to write me back at (Alimahassan (at) hotmail (dot) com), so that we can introduce and know each other better, i will show you my pictures, and i also have something about me to share with you if only you can contact me back directly in my personal email address, because * not use to this site. regard from Alma.00 Yorumla
+1 yılSpreylerinden bildiğim kadarıyla iğrençler. Ben kullanmıyorum arkaşalarımdan deneyenlerin bacaklarını berbat yaptı o spreyle. Leke leke, dalga dalga oluyor ve bronz olmuyor yani bildiğin turuncu oluyor. Kendi tenin daha güzeldir eminim,yapma.
00 YorumlaBak o spreyi güneş görmeyen yerlerine sür hani bronzlaştırıyo ya dengeler ve amele yanığı oluşmaz hacııı..
20 YorumlaBronzlaştırıcı spreyleri tercih edersin daha güzel bronzlaşırsın ve pürüzsüz olsun cildi de güzelleştiriyor ben arkonem in güneş spreyi i kullanıyorum hem etkili hem hoş kokulu
00 Yorumlasen biraz daha bronzlaşırsan bizim kanepeye dönecen.
link00 YorumlaCilt Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kullandim da onun etkisi mi yoksa 10gun gunes altinda kalmanin etkisiyle mi bronzlastim bilemem 😄 ama gunessiz istiyorsan gratislerde dr. sun diye markaninkinden cok memnun kalmistim tatilden once bir ara onu kullandim etkisi 2 3 gun suruyor
00 YorumlaHicbirini tavsiye etmem iz iz olur heryerin güzel süremessen daha kötü olur onun yerine solaryuma gitmeni öneririm
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 593 cevap paylaştı. yıkayınca çıkmıyor ama çok dikkatli sürmen gerek yoksa dalgalanma olur. ama bence sık kullanılacak bişey değil sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
02 Yorumla
Gizli Soranevet ama bacaklarımla her yerimin aynı renkte olmasını istiyorum artık,sanki bacaklarım beyaz tenli,ben buğday tenliyim..hiç bronzlaşmıyor güneşte,kızarıyor..
o kremleri kullanırken çok dikkat etmelisin, unuttuğun bir bölge olunca, bir tarafın beyaz diğer tarafın bronz bir şekilde kalırsın haberin olsun :)
01 Yorumla
Gizli Soranevet:)
+1 yılL'oréal Paris'ten bir tane kullanmistim memnundum. ama benim tenim esmer yani belki sende farkli durabilir. link
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkullanımı nasıl ve fiyatı nekadrr
- +1 yıl
belirli bir santim var, uzaktan sikmak istedigin bolgelere s*kiyorsun. hemen kuruyor bu. fiyatini hatirlamiyorum. dur bir bakayim. 14.50 kac tl yapiyor bilmiyorum. ayrica bu vucut icin olani. yuzune surme sakin.
- +1 yıl
14.50 euro.
Gizli Soran+1 yılbacak ve kollar ıcın ıstıyorum pekı çabk kuruyo dedn vücutta kötü göruntu oluyomu
- +1 yıl
hayir. ben cok memnun kaldim. surdukten sonra hemen giyinme. bekle biraz.
Gizli Soran+1 yılbakıcm bugn inş buluurm kozmetıkçilerde wardr umarım
bende var...düzenli kullanımda teninin tonunu 1 ya da 2 renge kadar bronzlaştırıyor...yıkanınca çıkmıyor..
04 Yorumla
Gizli Soranpeki ne kadar sürede oluyor?
Gizli Soranpeki birsey daha sorabilirmiyim bir ton daha koyulaştırıyor mu yoksa broz mu yapıyor?
Cilt Bakım konusunda 744 cevap paylaştı. Lancaster sun güneş ürünleri kesinlikle tavsiye ederim
10 Yorumlaabim aldıydı geçen yıl. biraz bol süreyim bari dedi. zaten kara kuru birşey.. şerefsizim meydanlardaki zenci saatçiler gibi olduydu. aman dikkat :)
10 YorumlaKuzenim kullanıyordu ve yan etkisini hiç görmediğini biliyorum.Nivea kullanıyordu sanırım.
10 Yorumla
+1 yılHavuç kremi ya da zeytinyağı ile kakao yağını karıştırın
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnapıcam onları yicem mi
- +1 yıl
Yencek olsa ye derdim
Gizli Soran+1 yılnapıcağımı söylemedin
- +1 yıl
Bronzlaşma için yağı nasıl kullanıyoruz?
Zekan yeter herhalde:)
Gizli Soran+1 yılsus tamam kezban bişeyi anlatamıyosun havuçmuşta kakaoymuşta krem sorduk sana
Gizli Soran+1 yılsağol canım :*
Gizli Soran+1 yılöbürünü 8 yaşındaki özürlü kardeşi yazdı kb
- +1 yıl
Allah beyin versin sana
Gizli Soran+1 yılallahta seni alsın
+1 yılKahvrengi gunes kremleri vardi aklimda değil suan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTentürdiyot gibi bi' renk veriyor onlar hic iyi degil. Bronzlasamıyorsan cikolata veya havuc yagıyla dene onlada olmuyorsa bırak bence hiç girişme krem sprey olaylarına :) doğal durmuyor :/
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende kremi denedim avondan mı ne almıstım sacma oluyor rengi işte. Porselen bebek gibi kal eminim sana yakısıyordur beyaz ten <3
Cevap sahibi+1 yılöptüm <3
arko nun 30 faktörlü korumalı sprey bronzlaştırıcı yağı var süper bolbol sür kullan denizden çıkınca iyi kurulan bir daha sür
00 YorumlaSally hansen kullaniyorum ama burda varmi şu an bilmiyorum watsonsdan rimmelin bronzlastirici kreminden alabilirsin fiyatida uygun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende az once benzer soru yazdm garnier yogn bronzlaştrcı aldm bugn yarn denicem okudgm yormlrda kullanan biri wardı kararırsn dedi ve beyaz tenlıyım
10 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum , 35 faktör krem yetiyor bronzlaşmama :D
01 YorumlaKakao yağı sür tatile gidince, kremler çok homojen emilmiyor.
00 Yorumlaben aldım 2 saate etki gösteriyor çok dikkatli sür bir nokta kalsa dahi aciyip sırtııyor
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani nsıl kullanaym tam olarak
Gizli Soran+1 yılsürüp güneşin altına mı yatayım peki ve havuzdan çıkıncada mı süreyim
Gizli Soran+1 yılgüneşsiz değil ama
aldığın urunun arkasnda yazıyordur talımatlara uygun kulln
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYazmıyoruu
+1 yıl10 gün denize git garnier bronzlastırıcı sür. simsiyahsın
00 Yorumlakullanıyorum cunku yaz sezonu gelınce sıyah beyaz bır vucudum olmasına tahammulum yok
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 442 cevap paylaştı. şu ana kadar kullanmadım ancak faydası olursa kullanmak isterim beklemedeyim.
00 Yorumla
+1 yılHepsini al bir kavanoza dök ve karıştır. Kesin koruma.
04 Yorumla- +1 yıl
Olurmu oylr ya
- +1 yıl
Olur kız neden olmasın
- +1 yıl
Ben once gunes kremini kullabip 3 4 gun sonra bronzlaştırıcı kullanmati dusunuyorum senin onercefin bronzlaştırıcı var mı
- +1 yıl
Yok güzelim.
+1 yılvalla denk geldi soru bari bişeyyazayım..yılların markası ambre solaire vardır o işe yarar herhalde
00 Yorumla
+1 yılHayir. Yazin koruma suruyorum. 2 senedir bronzluk itici geliyor.
00 Yorumlaleke yapmaz. Bronzlasmak için havuç kararmak için kakao yagı alacaksın
00 Yorumlaben spreyini sıkmıştım leke yapıyo evet bide turuncumsu bronzlaştırıyo :D
00 Yorumla
+1 yıldoguştan şansıyız biz hacı kremler varda cilt kanseri yapıyor :D gerçi sana bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yıloyyşş ne güzel bronzlaşmış o öyle <33
Hayır yok, hiç denemedim bronzlaşmayı.00 Yorumlasaf doğal zeytin yağı kullan derin yanmadan bronzlaşırsın
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. neden acele edıyorsun bırazdaha sabret zaten bronzlaşacaskın...;))
02 Yorumla
Gizli Soran:) ne hikmetse bacaklarım bir türlü bronzlaşmıyor.buğday tenliyim ama sanki bacaklarım beyaz tenli.brozlaşınca kızarıyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbiseni boşu boşuna rezil edersin. terleyince akar o.
00 Yorumlanıvea urunlerını kullan. ayrıca buna ıhtıyacın yokkı zaten:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullandim mezuniyetimde sicakta akmisti rezil olmustum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrem kullaniyodum 3 gun oncesine kadar ama kotu bir ten rengi olustu biraktin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm tşkkrlr
Gizli Üye(36-45)+1 yılTenim beyaz/bugday. Hic kullanmadim. Eksikligini de hissetmedim.
00 YorumlaKremin arkasında yazar zaten nasıl kullanılacağı
00 Yorumla
+1 yılNe gerek varczaten esmerim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Esmerlikle bronzluk ayni şey değil
+1 yılEsmerlerden hoşlanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılDaha erken değilmi bronzlaşmak için? 😊
08 Yorumla- +1 yıl
5 10 15 20 30 sırala peşpeşe yetmezse kakao yağı filan bas gaza kömür gibi ol 😊
- +1 yıl
:) delikız tanınmamak için mi kararıyon 🙈
- +1 yıl
eig için teşekkürler :)
- +1 yıl
Eyvallah :)
+1 yılbi tanıdığım kullanıyodu ve memnundu
00 YorumlaEn güzeli hava güneşliyken yürümek ve yüzmek
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu hafta için yapmam gerek 😓
+1 yılKesinlikle bronzlasırsın kullan
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDün hiç birşey sürmediğim halDe bronzlaştım..
00 Yorumla mendiller bronzlastırıyorda kremı bılmıyorum
00 Yorumlakrem yerine aktardan kakao yağı al sür
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılokbb
30 faktör güneşten hiç korumuyor
00 Yorumla
+1 yılBeyazlik gibisi var mi be <3
12 Yorumla- +1 yıl
Evet. Vampirler gibi T^T
Aksine bronzlaşmamak için çabalıyorum
00 Yorumla
+1 yılbirinizde cesaretlenip zencileşseniz be++
00 Yorumla
+1 yılhayır kullanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBronzluk kötü bişey bence yapma
00 Yorumlabu sizseniz kullanmanıza gerek yok
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorumda ks de güzel yok olgusunu kırdın
00 Yorumlasally hansen iyidir canım akma yapmaz onu dene
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Bronzlaştırıcı krem ya da sprey kullanan var mı? Bronlaştırıcı ürünlerde marka tavsiyeleri neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne