Veya kızlar en beğendiğiniz saç rengi hangisi?
Ben kızılı beğenirim...
Ben kızılı beğenirim...
Kahverengi
Kumral
Kızıl
Sarı
Siyah
Diğer ( Belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
www.kisasac.com/.../...l-sac-modelleri_550x550.jpg
www.phootoscelebrities.com/.../Rihanna-smoking.jpg
www.bizimblog.com/.../...fb701d22ee26064af02a6.jpg
..
1. ile trendshaircut.com/.../...red-hair-b5xqollp.jpgbunu değiştirirsek daha iyi olur, rengi daha iyi.
Link farklı bi' sayfa açıyor..
Bana kalırsa yuvarlak yüzlü bi' hatuna linkini verdiğim saç modeli daha çok yakışır..
Belkide, Aslında uzun saç tabiki daha çekicidir. Ama o hatuna inan uzun saç bu kadar yakışmazdı diye düşünüyorum..
Yanılıyorda olabilirim tabi..
Kızıl, Turuncu
Biliyorum teen wolftan kendisini
Vaktim oldukça takip ediyorum.
Göz rengine ve tenine en çok hangisi yakışıyosa o tabiki ela göz buğday tene en çok gden renk çikolata kahve saçlar muhteşem
bana bu yakışıyo
www.cilt.net/.../
ben kızıl bakır kullanıyorum sende beyaz tenliysen öneririm herkesin tercih etti bir renk olmadığı için farklı en azından :)
Cevap
21Cevap
Yüzüne yakışması önemli mesela kızıl saç nromalde güzeldir ama Yıldız Tilbeye bakınca adamın iflahı kesiliyo yani bunlar hep yakıştırmakla alakalı şeyler :)
Mirai Nikkiiii. O animeyi bitirene kadar sinirim bozulmuştu resmen. Ne manyak bir kızdır o öyle ya. :D Sorunun cevabı da siyah ve kızıl. Kızıla çok iyi ayarla siyah gölge yapanı görürsem üzerine atlarım belki. :D
Alttaki resim şu an açılmıyor ve ben sana manyak demedim; karaktere manyak dedim. Yani bu açıklamayı da bana yaptırıyorsun aferin. :D
Resme baktım. Dolares Targerian mıdır nedir Ejderhaların Annesi. Güzel saç ama fiziğine ve yüzüne uygun birine yapılacak olan kızıl + siyah gölge desteklemesi onu paramparça eder. ;)
O zaman seni hapse tıkmaları lazım; çünkü cinayet işledin sen. :D
Yık o zaman beni, bekliyorum. :D
Ne biliyorsun? Belki kafanın etini yedim de sen farkına varmadın. :D
Kim bilir. Dünya küçük, insanla daha küçük. :))
Bu bile bana yeter. :D Zira insan insana benzer. :)
İnsan görünümlü hayvan, diyorsun yani? :) Evet, o ben değilmişim şu an anladım. Ruhunu parçaladın mı bari onun? :D
Babababababa :D Yerler seni eti puff :D
Beyaz tenliyse şayet kızıl açık ara öndedir. net ;)
Hani böyle sütlü kahvenin biraz koyu tonu, sütle cikolatayi karistirirsin ya hani bokumsu bir renk cikar ortaya neydi o ya?
birazda grimsi gibi oluyor böyle herneyse işte ya o renk işte.
tesekkür ederim iltifat ediyorsun :P
Elif'te siyahı. .. Nesrin'de sarıyı... Filiz'de kumral... her birine ayrı yakışıyor bu renkler :)
Kumral tabikide , daha çekici ve seksi oluyolar, üstelik çok tatlılar, kumral olsun benim olsun :D
tüm erkekler kızıl demiş vay be :D
fanta sarısı saçlar ama doğal olcak :D
amsterdama gidersen çok var onlardan :))
yoo benim annem Hollandalı babam türk yabancılarla evleniliyormuş demi :D
Sarışın.. sözü bile edilmez..
Aynen
Yvonne Strahovski
Kate Upton
Ashley Benson
Bunlar doğal sarışın olmamasına rağmen.. Çok yakışıyor bence.. favori 3 sarışın Ünlüm..:D
Evet en tatlısı o..
Mavi :) fusya.. Kizil. Siyah
"red on the head hell in the bed " demişler
Ten tengine göre degisir
Açık Kumral böyle altınımsı
Esmer ve kızıl çok sexsilerr
sarisinin adi esmerin tadi
Kızıl saç için ölürüm :)
Kumral en iyisi
GÖZ RENGİNE BAĞLI
YAA BİLİOM AMA ŞİMDİ BEN SARI SAÇA KAHVERENGİ GÖZ YAKIŞTIRMIOM MESELA BEN ENÇOK MAVİ GÖZ VE KAHVERENGİ SAÇ YAKIŞTIRIOM
VARDIR BEN ONA BİŞİ DEMİOM AMA BEN KAHVE MAVİ SAÇ GÖZ RENGİNİ DAHA ÇOK SEVİOM TABİ GÖNÜLDEN SEVİOSAM UMRMDA OLMAZ
profildeki gibi...^^
kızıl
Mor ;*
kapalı
hepsi
Siyah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar