Moda & Stil Sizce oversize tişört kızlara yakışıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sürekli o tarz giyiyorum tatlı durduğunu söylüyorlar bir arkadaşım ise kadınsı durmuyor dedi Sizce oversize tişört kızlara yakışıyor mu? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SsSFrenz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl bence çok güzel gidiyor kızlara ama hepsine değil tabi yakışan giymeli 0 0 Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yakışan herkeste çok tatlı duruyor. Ama kadınsı duruyor mu, orası tartışılır. 0 0 Yorumla
Kültürel Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Ben de çok seviyorum ve giyiyorum. Benim beğenmem yeter. Hem rahat hem şık bence. 0 0 Yorumla
Leydim12 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Ben severim rahat oluyor :) yakıştığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kadınsı olmaması normal bide zevk ve yakıştırma meselesi tabi 0 0 Yorumla
gezegengezegengezdim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kadınsı durmak için kadın olmanın yetersiz kalması ne saçma. Alt tarafı bi tişört. Kadın enerjisiyle çöp poşeti giyse de kadın. 1 0 Yorumla
bluehairedwitch Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O arkadaşın pok yesin bence güzel duruyor 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı. Hosuma gidiyor karsi cinste 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence çok güzel gidiyor kızlara ama hepsine değil tabi yakışan giymeli
Yakışan herkeste çok tatlı duruyor. Ama kadınsı duruyor mu, orası tartışılır.
Ben de çok seviyorum ve giyiyorum. Benim beğenmem yeter. Hem rahat hem şık bence.
Ben severim rahat oluyor :) yakıştığını düşünüyorum
Kadınsı olmaması normal bide zevk ve yakıştırma meselesi tabi
Kadınsı durmak için kadın olmanın yetersiz kalması ne saçma. Alt tarafı bi tişört. Kadın enerjisiyle çöp poşeti giyse de kadın.
O arkadaşın pok yesin bence güzel duruyor
Kadınsı durmyyor ama güzel
Hosuma gidiyor karsi cinste
Yakışıyor ve rahat oluyor.
Yakışıyor.
Hayır gayet güzel