Selam, gozlerim cok mu buyuk sizce? takinti hale geldi?
cok merciii cevaplariniz icin!
cok merciii cevaplariniz icin!
Hayir hicte buyuk filan degil. Buyuk fakat fazla buyuk degil. Gözlerin badem seklinde. Benimde gözlerim badem seklinde. En ideal göz seklidir. Normalden biraz buyuk gözler bizimkisi. Takinti haline getirmene hic bir sebep yok. Böyle buyuk gözluler varken bizimkisi fazla buyuk degil.
Bence en buyuk gözler Turkan Soray. Fazla buyuk olan nadir guzel gözlere sahip bir bayan
i.milliyet.com.tr/.../...ay-kanunlari-2822589.Jpeg
Sonra Fatih Harbiye dizisindeki Macitin annesini oynayan kadini gördugum zaman ne kadar gözleri var diyorum.
i.sabah.com.tr/.../07_d.jpg
Birde Intikam dizisinde Yagmurun annesini oynayan kadinin gözleri fazla buyuk bence
galeri5.uludagsozluk.com/3/tilbe-saran_109858.jpg
sagol canim! ben biraz takintiliyim onicin bu soruyu sordum:)
hayır yani büyük olsa nolcak onu anlamadım :D daha iyi hattaa
eşeklerinde kocaman gözleri var ama en güzel gözlü canlı olarak geçer eşek gözlüm ya da eşek bakışlım diye:DD hayır ne yapıcan büyükse küçülttürecen mi nasılsa olduğu gibi kabullenmelisin
cok mercii!! evet dogru soyluyorsun!!
Buyuk degil portlek gibi degisik sende ayirmıssın zaten gozunu fotoda.
Guzel olani bu uzgünüm.
1.bp.blogspot.com/.../DSCN4533.JPG
Cevap
50Cevap
Sagim nasil solum nazil. diye soran kizlar meraktan soruyorum. Size. kimse iltifat etmiyor mu. Burada sorma gereği hissetmeniz beni dehşete düşürüyor
ne sacmaliyorsun!! buradan tavsiye soramayiz mi? soru sordum, cunku bana gore cok buyukler ve bundan rahatsiz oluyorum, digerleri gorunce ne dusunduklerini merak edemem mi? onlara gore buyuk mu? yoksa ben mi abartiyorum! o kadar, uzatmana gerek yok, iltifat icin mismis.. hayir iltifat icin degil cunku gercekten ben takintiliyim.
sen bilirsin! herkes kendini biliyo!
Bana büyük geldi. Kask içinden bir fotom. 1.30 Metre uzaklıktan focuslanmış bir hali
https://i.hizliresim.com/vzvY0p.jpg
senin gozler yalniz kucuk, benimkiler sende 49598598495895 buyuk ahahaha (guzel gozlerin var yani)
ahahahahahaha XXXXXXXXXXXXXXXL olucakti
mercii
Gözlerim cok güzel demenin farklı bir şekli mi bu? hee evet cok güzel,
gercekten hayir! cok takintiliyim ben! ve bazi kisiler cok buyuk oldugunu soyluyorlar ve bu beni daha da komplekse sokuyor..
oyle bir niyet yok ve ustelik o gozler senin degil cunku fake hesap'sin :))
oda dogru..
Dünyanın en güzel gözleri eşşeklerdedir sana yaptığım onca iltifat uhhh bu nedenledir :D
esek gozlu? cok iyimis hahaha elestirin cok guzel hhahah
murat kekilli alaka? kim oluyo murat?
pardon? gercekten anlamiyorum
benim turkcem biraz limitlidir.. fransizca ana dilim.. yani evet gurbetci
sizde eski turkceyi konusmayin cok zor anliyorum gercekten,, gozlerimi resmen bir hayvana benzetin neresi sansliymis bunun laa hhahaa
anladiiii simdi bennn o zaman!! cok sagol ben japonlarin gozlerini begenirim genelde... misk ne oluyo ki? meyve suyu degil mi ki?
neyse iyi gunler!
iyi geceler'
#Normal ve estetiği bırakıp çalıştığına dua etmen gerek
dogru soyluyorsun ama takintiliyim biraz onicin!
#Bence rengide büyüklüğüde çok güzel :D
sagoll hastag'li beyfendi
#Bişey değil :D
Sırf övelim diye yapıyorsun di mi bunu. :D 10 numara gözlerin var daha nee. Zaten büyük gözlere zaafım varrr
yaa hayir yeminle!! gercekten takintiliyim!!!
çarpılacan yalan yere yemin etme şimcik
Takılacak bir şey yok ki. Bir tarafını kaldırmak gibi olmasın da evet diyeceğini bilsem 1 dk bile durmam harika gözlerin var.
yemin ettim daha ne yapiyim? sende olmadigi icin bilmiyorsun ama bu bende takinti hale geldi! bazi insanlar buyuk gozlerimin oldugunu soylediler ve bu beni cok kompleks etti, kendime olan guvenim -949498484848484 indi!! neyi evet dicem? nereye durmasin? anlamadim..
Ya demek istiyorum ki gözlerin biraz büyük evet ama takıntı yapılacak kadar büyük değil. Gayet hoş gözlerin var. Böyle gözleri olan bir sevgilim olmasını isterdim. Onu anlatmaya çalışıyorum. Dalga geçmiyorum.
merci!!
:) Öpüyorum gözlerinden
kendi gozlerini öp..
Hehehe tamam canım kızma :))
Cok buyuk degil ve zaten büyük olsa bile buyuk gözler sevilir
gözlerini öyle fal taşı gibi açarsan tabi büyük görünür :D iişin şakası iri gözler güzeldir
1913839399373 tekrar ediyorum, fal tasi gibi acmiyorum, oyleler... gozum kapali mi geziyim? aciken oyle ler..
bisey demedim..
gözleri güzel nazar değmesın ama büyük değil normal :))
tanidigim bir kac kiz buyuk olduklarini soyluyolar bu yuzden soruyu sordun cunku takinti hale geldi!
hahahah ya ben sinirlenince daha da buymuyolar maximum'da zaten hep hahah aglayinca cok kotu oluyo ya kip kirmizi, mesela herkes Mila Kunis'in gozlerini begenirler ama o kendisi bile diyor, ya ben gozlerimi begenmiyorum cok buyuk buluyorum haha demek ki hepimizde biraz kompleks var!
mercii
abla sadece gozlerını cekmıssın baska bırsey goremıyozkı herhalde büyük :)
ben goz olarak dogdum! baska bir sey yok
tek gozum olsa senı yıne severım :) ulan asgkagsjagasj :)
anlamadim ama olsun.. hhahaha hem goz hem cil olarak dogdun, yuzumde cil var ya!! ulan bir insanda bu kadar cok mi sey olur! buyuk goz desen bende çil desen bende.. bazen kendime diyorum ki kizim hersey var l*n sende bir ben eksikti hahah
nedıonlan :) ya da aksam oldu benım kafam mı uyustu bırsey anladıysam öleyim :)
bende tıpımı begenmıyom onu dıyorsan :)
bende anlamadim dediklerimden.. turkcem baya bozukmus.. ya hayir tip'le alakali degil.. kucuk detaylar olur ya, e onlar olmasa sanki daha cok mutlu olucan.. mesela çillerim olmasa daha da cok kendimi sevicem gibi.. bu anlamda yani
cıllerını kaybettır ya da cıllı seven bırını bul ya da bol makyaj :):)
bol makyaj? asla hata hic makyaj ;) 20 yasindaki cildimi bozamam o kosmetik urunlerle
hahah ben de 20 yasındayım talıbım sana ozaman :):)
gercke yasim 19. 20 daha kolay geliyo düz rakam ya hahaha
bende 21 e gırcem :):) 20 dıom ama 21 gunum var daha :)):
o zaman abimsin! hahaha
sevdıgım kız bana abı dıyınce :):)
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA abilere saygim sonsuz'dur.. bende senin kardesinin:))
pekı oyle olsun sevdıcegım :) kendıne ıyı manıtalar ayarla :):)
you too xx
bazen sapıtıyon ha :) yalnızsın ıste gel bana kac dıorum dınlemıosun :)
neden sapitiyom? anlamadim?
you too xx nela :) sen cok 20 :)?
valla kızım sana kalmıs ben kacırma derım benı :)
ingilizler xx yazarlar gorusuruz, hoscakalin demek icin you too= sende. yani sapik bir sey soylemedim? neden sapik diyorsun ki bana? ben cok 20? ben 19 nooo 20 kanka
gel benle cık son teklıfım kafana vurmus yalnızlık ve kendını cırkın hıssetme :):)
bir cirkinlik o zaman kusurumuz olsun:)) Allah cirkin sansi versin demisler ya a iste oyle.. hahaha oglum ya ne cirkini.. sen cirkin gormemisin:))
guzelsen gel evlenelım :):)
yok canim ben okuyorum.. ustelik avukat adayi olarak:)) hem fransizca konusan, hem hukuk okuyan, hem guzel gozlu,.. hem komik olan (cok komigimdir gercekten kendimle dalga gecmeyi cok severim ve genelikle insanlar bu uyumu cok begenirler nede olsa hic birimiz kusursuz degiliz dimi kanka?
herhalde ıste tam sevdıgım kadın yalnız ben matematık okuyom ezık dururum vazcaydım senden :):)
ben matemak'i hic sevmedim ama.. matematik'i seven insanlari dahi hic anlamadim.. benden akilisin demek ki cunku matematik okuyan akilidir hukuk okuyan'sa cok ezber yapandir yani akil olarak sen 1-0 onde gibisin!
yoklan ne alaka :) sen hukuk ben mat dusun bakıyım her turlu ezıgım :)
bak valla ben muhendis okuyan insan taniyorum yani ben asla yapamam direkt kalirim.. zor ya matematik, ama yani kocam evimde benim kafami matematik le kirarsa ben dayanamam yok f (x)'=... bilmem ne bilmem ne.. zordur ya matematikciyle evlenmek.. ben yamam sahsen haha
:) bende sevmıyorumkı onları sınıfı gecıyım bolumu bıtırıyım dıorum :):) gel sevgılı olalım senle anlasırız :)
ah canim benim.. bu zulume katlaniyorsun demek ki.. ya yok sevgili isleri biraz ters bana. simdiye kadar hic biri olmadi ertelemekten.. okul hep bahanem ya gercekten ben baska biriyle ugrasamam kendimi zor tahamul ediyorum yok baskasini idare edicem:) hayataaaa (buyuk konusmuyim ama nolur nolmaz..) ustelik cok evcil'im ben vallah oyle bar mar, disko hic tarzim degil. yani fizik olarak 20 yasindayim ama beynim 70 yasinda galiba hahaha
hahaha aynen benımde hıc olmadı beyın fıkırlerı aynı karsıdakı ıncıtmeme felan ama ben arada sırada arklarla bara gıderım :)
afiyet olsun!!! neyse iyi geceler kanka'm!
iyi geceler panpa saatı 3.30 ettık :(
vallah ben bilmem bizde saat 2.30 onu sen dusun! haha
l*n benım saat mıyanlıs :):) bılgısayarın saatı
ben turkiye'de degilim! turkiye de saat evet 3.30 ama bizde saat 2.30. ben turkiye de yasamiyorum!
uleyn sımdımı soylenır bu :):)
turkcemin ne kadar berbat oldugunu gormedin mi? e ustelik fransizca konusuyorsam demek ki fransizca konusulan bir ulkede yasiyorum, cok logik ama
:):) ya bır gıt :) teyzemde orda
daha uzaktan çekmeliydin hem büyük olması kötü değil nede olsa..
Çok büyük değil gibi, ama büyük gözler çok güzel duruyor bence
bence gözünden önce vizyonun yok. gözünü dibinden çekmişsin nasıl anlayalım. biraz daha uzaktan çekmen gerekiyor.
gözlerim güzel mi sorusunun sinsice değiştirilmiş hali
evet en güzel cevap bu işte püf noktayı yakalamışsın panpa
gercekten hayir, herseyi yanlis anliyorsunuz gercekten.. ben takintiliiym, ustelik baska insanlar yuzuden, bazi kizlar gozlerimin cok buyuk oldugunu soylerler buda beni kompleksi ediyor. gercekten o kadar buyuk mu ogrenmek icin bu soruyu sordum yeminle..
Büyük degil kardeşiminki gibi gözler hiç görmedim, ama güzel gözlüsün
Bu ney l*n töbebismillah? Aşırı derece büyük ve pörtlek.
hahahahaahhhhahahahahaahhaha
Çok komikti evet.
Göz görmeye yarar büyüğüde aynı küçüğüde, Allah'ın verdiğini beğenmemezlik etme. Yarın mahşerde senin aleyhinde şahitlik edecekler bunuda unutma ;)
gözünü hortlak gibi açarsan böyük olur tabi
gozlerim acik boyle, kapatiyim mi? sacmaliyorsun ya.. ortlak gibi acmiyorum yani!
Evet gozler com iri bosver iri gozler daha guzel
merci!!
Nazar değdirmemek için kaldırın diyorum >_<
merci!! demek ki ben fazla takintiliyim goz konusunda, cogu insan farketmiyor bile buyuklugunu:)
pörtletmesen normal aslında
portletmiyorum!!! gozlerim acik boyle!
biraz fazla açmışın güzelim
yeminle acmiyorum, oyle geliyor size ama gozlerim boyle ne yani gozum kapali mi dolasiyim biraz daha kucuk gozuksunler diye? hhaa
"Tu ne peut" ne mk. "Peux" olacak o.
canim benim kucuk hatalar olur, dikat bile etmemisim;)
"tu n'en as plus l'utilité, finit par te posséder." olacak. Ne kucuk hatasi gozunu seveyim ya.
kendi isine baksana sen? kendini ne saniyorsun? dictionnaire larousse? bescherelle?
Le Robert daha iyi, Larousse'dan ziyade. O saydiklarin sana lazim. Mémento D'orthographe, Dictionnaire'den daha pratik, aklinda bulunsun.
tipik bir turk ogrencisin biliyor musun neden? siz o kadar theorie'siniz ki biz fransizlar dan daha guzel yazarsiniz cunku bir yapabildikleriniz budur, theorie'den baska bir sey yapamiyorsunuz, cumle bile kuramiyorsunuz, aksan;dan hic bahsetmiyim canim, une catastrophe! dediklerimin hepsi dogru:) sizde bir theorie var zaten okulda yaptiginiz tek sey bu grammaire calismak:)
Ne diyon ya, Belcikada yasiyorum ben. Ayrica, profilde Bruksel yaziyor, hangi ara Fransiz oldunuz mk. Aksanima laf soyletmem, haddini bil. Turk ogrencisiymis-mis... Ah su onyargilar!
Gayet güzel gözlerin var neyin takıntısı bu?
bazi insanlarin COK buyuk oldugu soylentilerin takintisi..
merci! gunduz vakti yesil biraz da mavi aksam ustu bal oluyorlar acayip bir bal!
Güzel takma bence iri gözler makbuldür.
Hayır iri ama en azından benimkiler kadar değil :/
niye seninkiler daha da mi iri?
İri göz güzldir. Ben çok severim mesela...
kendin sevmeliyim ilk
iyidir knk..;
Sen nasılsın..
tamam merci!!
goguslerim die okudum ha biann
--' yanlis okumussun
pas de grands yeux , Soyez le bienvenu :)
merci beaucoup, c'est tres gentil!! merci encore pour votre réponse!! :))
Fransiz kizlarin goz takintisi olur genelde :D
fransiz'lari bilmem de bende takinti hale geldi:))
sagol canim:) ben hep boyle kucuk goz istemisimdir, nede olsa insaniz, bizde olmayan seyleri hep ozeniriz malesef:))
ne güzel göz işte ne istiyosun :)
bazi kisiler icin guzel degilmis, bazi tanidik kizlar gozlerimin buyuk oldugunu soyluyorlar buda beni kompleksi ediyor!
Evet faltaşı gibi mışsın...
o ne oluyo tam olarak? faltasi?
Kucuk biraz daha buyult
gercek hali bu zaten buyutursem yeminle balon oluyorlar HAHAHAHAHHAHAH (kendimle dalga gecmek hobbym dir!
Kendinle barisiksin kanka ne mutlu sana..
Gözlerin büyükmüş gerçekten.
korkutacak sekilde mi?
Normal sen hiç eşşek gözlü görmedin mi:)
kendime gordum baska kimse de daha da gormedim:))
az daha geç doğsan sadece göz olarak doğacakmışın
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA alinmadan cok guldum yeminle hahahahahahhahahahaha
gözle bir işimiz yok
Gozunu oyle acarsan tabi buyuk olur :D
buyuk göz ıyıdır bosver :)
Plates topu gibi gözlerin var daha ne olsun
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
ne 40 laaa ben daha 20 yasindayim gozlerden nasil yas biciyosunuz ahhaha
yoo gayet normal kanks
cevremde benim kadar buyuk gozlu yok bu yuzden insanlari sok ediyor haha!
hayr iti gözler cok daha güzel bence :)
O kim l*n cavit senmisin heyyy dermiş gibisin
Buyuk goz guzeldir takma kafana ;)
büyük değil
Değil ^-^
cok sagol, bir kiz olarak sana guveniyorum :)) cunku dogrulari soylersiniz genelde:)
Rica ederiiim 😊
Bence gayet tatlı :)
biraz büyük
korkutacak sekilde?
gözleri güzel büyük değil
Hayır normal
iri gözler güzeldir
evet iri gozler guzel ama cok buyuk gozler guzel degil..
evet benim goz, tamam cok merci!
Hiç olurmu.
Baykuş gibi
ahhahahahaahha cok guzel bir elestiri! thanksss
tamam anladik begenmedin, yinede sagol ;)
sorun degil!! anlinmamistim zaten, insan kendisiyle dalga gecmeli, bende kendimle dalga gecmeyi biliyorum..
sıkıntı yok oralarda
gayet basarılı bence
Normal gibi
görüyosa sorun diil
Buyuk
çok?
Güzel gözlerin var
güzel..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar