Yönetici asistanlığı için iş başvurusunda bulundum buna çok benzer bir kombin yaptım siyah etek beyaz kısa bluz ve siyah ceket düşündüm altınada siyah topuklu çizme giymeyi düşünüyorum sizce nasıl kombin 22 yaşındayım o yüzden çok resmi tarzım olmayan birşey giyinmek istemiyorum bu kombin nasıl sizce?
Çizme, iş görüşmesi için çok uygun olmayabilir. Göbeği açık da giyme derim. Klasik beyaz bir gömlek ve stiletto ile değiştirirsen kombinim harika olur. Bir de çorapsız giyme bence. Siyah ince, hafif parlak bir çorapla muazzam bir görünüme kavuşursun. Hem de iş görüşmesi için çok ideal bir tarz olacak. Çizme, bacak boyundan da çalar. Boy ve kilo durumun nedir onları da bilsek daha iyi yorumlardım ama.
Çok özür diliyorum, fiziğine eleştirme hadsizliğini kimse yapamaz. Yalan yok ama bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Sen ne giysen kusursuz yakışır. Ama dediğim gibi iş görüşmesinde ince çorabın naifliği ve resmiliği sana + bir avantaj katacaktır. Sektör nedir peki?
Tamam görsellik önemli öyle yerlerde. Dediğim gibi; çıplak bacak çok sade durur. Pürüzsüz bir tenin olsa bile çorabın şıklığını vermez. Onda tereddüdümüz olmasın, ayakkabıya karar vermemiz gerek son olarak
Zaten bende ince siyah çorap giyinirim diye düşünmüştüm katılıyorum o konuda fakat ben stiletto ve ince topuklu ayakkabıyla hiç hiç iyi yürüyemiyorum görüntü güzel olsada yürüyemedikten sonra pek hoş durmuyor bu yüzden kalın topuklu bir şey giymeliyim.
Hmm tamam o zaman. Topuğu daha kalın olan, burnu kapalı ve yüksek topuklular var ya ne deniyor onlara hatırlayamadım. Onlarla rahat yürürsün hem onlar da çok şık. Siyah rugan oluyor da topuğun iç kısmında kırmızı bir çizgi gibi detay opuyor ya onlar çok tarz. Zaten çorapta kesin olduğumuz için burnu kapalı ayakkabı seçicez mutlaka
İs hayatında ciddi sorunlar yaşamana sebebiyet verecek bir kombin. Bu şekilde işe alınman senin bireysel başarından ziyade ortaya koyduğun görsel fiziğin olursa bunu mutlaka kullanmak isteyeceklerdir.
Fiziğin gerçekten çok iyiymiş. Boy kilo oranın çok iyi gerçekten. Vücut ölçülerinde orantılı. Bu kombin sende gerçekten çok hoş durur. altına stiletto topuklu ayakkabı giyersen efsane olur. Spor yapıyormusun. Fitness, pilates vs. yapıyormusun? :)