Moda & Stil Arkadaşımın evde sözü var ne giymeliyim sizce elbise mi şık bir pantolon falan olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yorum yazarsanız sevinirim Güncellemeler+1 yıl Kızlar bakabilirmisinizzz Arkadaşımın evde sözü var ne giymeliyim sizce elbise mi şık bir pantolon falan olur mu? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl evde abarti olmayan bi elbise giy ama dikkat edin ortam da virus malum 0 0 Yorumla
AykırıBirHatun_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Elbise güzel olur. Ama güzel bir kombinle pantlon da şık durur. ☺️ 0 0 Yorumla
caylak00338 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Vuris var vuris gitme herkes bagiriyor cagiriyor daha bokunuzda boncuk ariyorsunuz zaten sen olsan da olmasanda arkadasin sozlenecek gitme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde daha yeni sözüm oldu. Arkadaşım elbise giyfi. Bence elbise giy. Daha degerli hisseder 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur da gitme bence malum virüs... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama çok yakınım çağırıyor bilmiyorum ki haklısın ama Yorumla dreamliner61 +1 yıl Bence yakınından önce kendini düşünmelisin. Yorumla
Mavinin_tanrıçası Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Pantolon iyidir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Elbise abartı gibi ya ev içinde zaten bilmiyorum ki Yorumla Mavinin_tanrıçası +1 yıl Evet o yüzden öyle dedim zatennn Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Elbise giy bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evde abarti olmayan bi elbise giy ama dikkat edin ortam da virus malum
Elbise güzel olur.
Ama güzel bir kombinle pantlon da şık durur. ☺️
Vuris var vuris gitme herkes bagiriyor cagiriyor daha bokunuzda boncuk ariyorsunuz zaten sen olsan da olmasanda arkadasin sozlenecek gitme
Benimde daha yeni sözüm oldu. Arkadaşım elbise giyfi. Bence elbise giy. Daha degerli hisseder
Bence elbise daha güzel durur
Siyah giy cenazehavasi verir
Kendini nasıl mutlu ed3ceksen
Olur da gitme bence malum virüs...
Aynen ama çok yakınım çağırıyor bilmiyorum ki haklısın ama
Bence yakınından önce kendini düşünmelisin.
Klasik elbise olabilir. Hani günlük olanlardan.
Pantolon iyidir
Elbise abartı gibi ya ev içinde zaten bilmiyorum ki
Evet o yüzden öyle dedim zatennn
Elbise
Elbise giy bence
Kısa günlük bir elbise