neden erkeklerin cogu balıketli seviyor koca memeli dolgun büyük kalça vs vs. miranda kerr barbara palvin gibi zayıf fit uzun kızları neden sevmezler bu sekilde kaclası goguslerı olan uzun bacaklı kızlar değilde neden balıketli. hem kız dediğin narın olması gerekmezmi erkek iri kızlar narın ınce olmalı. zayıf derkende cırpı kastetmiyorum orantılı bir vucut miranda kerr barbara palvin gibi, cidden bu artık kafamı karıstırmaya basladı yanı yiyip yiip dikkat etmeyip etli bir vücutmu yapayım anlamadım ki neden balık etli sversiniz neden peki acıklarmısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılbalık etli sevme işi yalan. o türkan şoray'ların kilolu oluşunu millete kakalamak için söylenmiş bir safsata.
balıketliyi napıcaz etlerini toplayıp ağzımıza mı doldurucaz Allah aşkına ya.
he niyet olarak beyini vucudunun bir yerinde özerk devlet kurmuş olan kıkardak organdaysa o zaman farklı niyet ve zevklerin peşinden bunu savunuyor olabilir.
Ama ideal bir kadın veya ideal bir erkek boy-kilo uyumundan oluşur. boy kilo uyumunun tam olması demek göze en güzel gelen demektir fiziksel anlamda. yani en doğru formda.02 Yorumla
Soran+1 yılmiranda kerr gibi ya da alt kısımda vintage üyesinin koydugu resimdeki kızlar gibi mi kastettiğin ideal? yoksa daha mı kilolu
- +1 yıl
onlar profesyonel fotoğrafçıların çekimi fotoğraf sanatının hileleri mevcut bilgisayardan düzeltme manasında değil. ışık, kadraj vs. vs.
kastettiğim boyuna göre kilo normal mi? internette boy kilo uyumunu ölçen siteler var oraya bak.
normalse kıyafete göre değişir. atıyorum uzun bir tişört seni kısa gösterir. bunun yerine üzerine tam oturan bir tişört giymelisin. kıyafet öyle bir değiştirir ki insanı gözlerine inanamazsın buna bir nevi gözü kandırmak denir.
Hiç kimse Adrina Lima, Miranda Kerr gibi olamıcak ya da brezilyalı Biscolata erkekleri gibi karizmatik duramayacak. bu hayallerden vazgeçin. ve boy-kilo uyumunu sağlayıp düzgün kıyafet seçin. zaten bunları doğru yaparsınız en çekici halinize bürünmüş olursunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılyanında rakı bile olsa BALIK sevmem ! etoburum yagsız saf et isterim kadın da atletik az yaglı olacak. kalçaları olacak, yağ kütleleri değil. bacaklarının kıvrımlarını hissetmeliyim ben eti sert severim ki ben yumuşatabileyim..!
17 Yorumla
Soran+1 yılguzeldi bu peki alt kisimda vintage uyesinin koydugu resimdeki kizlar nasil?
- +1 yıl
kadın gibi kadın resimleri bundan fazlasına gerek yok. daha atletikleri de olur çok az kilolsuda ama kesinlikle bunlar değil...
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1z_485054.jpg
im.haberturk.com/.../...d8472829fcac93c04458_k.jpg
Soran+1 yıllinkini koydugun kadiinin gogusleri igrenc
- +1 yıl
sadece gögüslermi? :D komple :D
Soran+1 yılkadinda kilodan koprucuk kemigi gorunmuyir yahu gobek falan. birdeki kadinin bikini bolgesine yakin yerdeki catlaklari farkettin mi kilodan ama 2. deki ten rengi guzel bugday ten
- +1 yıl
her yeri bugday olsa ne olur öküzler yesin öyle bugdayı... boşversene.
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılbilim adamları miranda kerr barbara palvini değil ama onların vücut ölçülerinde olan kızlarla balık etlileri yarıştırmışlar balık etliler kazanmış yani ünlü isim oldukları için birazda seksi geliyolar seksi çünkü miranda miranda çünkü seksi beyin algısı koşullandırılmış oluyo
20 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılwww.itusozluk.com/gorseller/damla+pamir/529397
www.santabanta.com/images/kim-kardashian/29443/
Böyle seviyorlar linkler acılır mı bilmem ama böyle olunca ben bile bakıyorum çünkü kadınsı00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
97Cevap
Kim demiş?
En gıcık olduğum şey..
25.media.tumblr.com/.../...2t44Ak1re4g18o1_500.png
i752.photobucket.com/.../...hJBiu1qafozxo1_500.jpg23 Yorumla
Soran+1 yılhımm sen bide esmer seviyosun sanırım :)) bak işte ne guzel tam olarak böyle zayıf ve fit bu linktekilerde cok iyi peki cogu erkek balıketli tercih ederken sen neden daha ince zarif cıtı pıtı masumları tercih ediyorsun kendince sebeplerin neler?
Soran+1 yıltamam kız zayıfta burada anlatılmak istenen ne?
Bizler Türk'üz. Bu erkekler neden böyle sever değil, Türk erkekleri neden böyle sever durumudur. Bunun da kökü Tarihimiz kadar eskidir. Ama şunu bil ki, Banu Alkan a zamanında Afrodit denmesinin sebebi de budur. Türk tipi kadın denilen bir özellik vardır Türk kadınlarında. Dünyanın diğer kadınlarında bu albeni yoktur. Ya da bize çekici gelmez. Gençler şu anda söylediğin modellere hayran olabilirler ama iş evliliğe geldiğinde kesinlikle TÜRK TİPİ KADIN dır seçenek. Yalnız, Balık eti diyoruz, şişman değil. karıştırmayalım. Balık eti bir bayan, normal kilosundan 5 - 10 kilo fazlası olandır. daha yükseği şişmana girer.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani türk kadınlarının cogu balıketlı oldugu için mi evlilikte bunu tercih ederler
şöyle söyliyeyim canım.. hani siz kaslı boylu poslu seviosunuz ya.. buda onun gibi bişey.. sana daha bilimsel ve örnekle açıklamamı istersen şöyle söyliyim.. daha öncede yaptım bunun gibi bir yorum :) doğadaki hayvanlara bak. nasıl çiftleşiyorlar? dişi erkekler arasındaki güçlü, baskın, iyi görüneni seçiyor. onunla çiftleşiyor. diğerleri ya eşsiz kalıyor ya da kazanan erkek onu öldürüyor. bizimkide bunun gibi doğanın verdiği bir içgüdü. balık etli yediğine dikkat etmeyenlerin sahip olduğu bişey değil. bu yapı meselesidir. balık etli hatun çocuğu daha sağlıklı daha sorunsuz doğurur. sebebide vücudunun buna daha elverişli olması. cinsel yöndede tercih meselesidir. kimisi sever kimisi sevmez. ama tutunca ele avuca gelen birisi daha hoş olur tabi :D tabiki zayıflarda sağlıklı doğum yapabilir falan ama işte içgüdü. sizin erkek seçmeniz gibi bişey buda işte :)
00 Yorumla
+1 yılyemeğin salçalısı karının kalçalısı diyen adam sizden çok daha mı az şey biliyordu da bu lafı söyledi. Kadın dediğin kalçalı olacak ne yumuşak ne de sert olacak bacaklarını omuza aldığın zaman göbeği hafif ikiye katlanacak göğüsler iri ve diri olacak sonra vereceksin küsküyü :)))
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.google.com.tr/search
balık etli derken böylelerini kastediyoruz,
biraz böbekliyse balık etli değil kilolu oluyo.02 Yorumla- +1 yıl
Görselerdeki kandınlar dana gibi benden kilolular itici ya o kalçalar nedir öyle iğrenç
Cevap sahibi+1 yılbencede çok itici,
öylelerinden hoşlananlar ağır abazadır, nefes alsın yeter diyenlerden,
linkdeki yeşil bikinili iyi bence balık etli budur, ama millet balık etli diyince şöyle anlıyo sanırım,
www.google.com.tr/search
işi bilmeyen etli butlu severler en çok dogu tarafı sever etli budlu görünüşe özen gösterenler batılıdırlar bu sebepten ben manken gibi kızları begenirim
14 Yorumla
Soran+1 yılişi bilmeyenler?
Soran+1 yılpeki sen seks yapsan baliketlimi hosuna gidecek yani? zayif kadinlar seks yaparken cok mu savunmasiz duruyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana katılıyorum kız dediğin incecik olacak. Ben öyle seviyorum
27 Yorumla
Soran+1 yılneden peki? cogu erkek balık etli severken sen neden ince tercih edersin?
Cevap sahibi+1 yılBir nedeni yok. Kadın dediğin senin de dediğin gibi narin olacak. Yanımda ki kadının benim korumama ihtiyacı olduğunu bileceğim. Sarıldığım zaman onu tamamen kavrayabileceğim. Ayrıca ben yanında yokken de en azından bir nebze içim rahat olacak bir şey gelecek olursa başına en azından kaçabilir diye. Ve tabii bir de işin cinse kısmı var oraya girmeyeyim şimdi. Ama kız dediğin ince ve mümkünse uzun boylu olacak. Benim yanımda bir çocuk gibi davranıp dışarıda ciddi olmayı bilecek.
Soran+1 yılsenin gibi düşüncelere sahi olan cok az o balıketlileri nasıl kavrayabiliyorlar anlamıyorum sarılınca kollarında kaybolmalı bu iyidi. basına birşey gelmesi kısmını anlamadım ben yalnız yani nasıl kacabilir derken bu kısımda neyi anlattın? birde cinsel kısmınıda acıklarmısın onuda bahsedeckken bahsettmemişsin
Cevap sahibi+1 yılBaşına bir şey gelirse derken yani sürekli yanında olamam tabii ki eğer başına bir olay gelecek olursa, kötü bir olay, rahatlıkla koşabilmeli falan, balık etli yani kilolu kızlar için bu biraz zor o yüzden. Cinsel kısma gelirsekte şimdi altımda bıngıl bıngıl yağlı biri mi olsun yoksa gayet güzel görünen bir vücut mu? Tabi ki güzel olan. İlişki esnasında balık etliler çok fazla pozisyona giremez ama zayıf olanlar bir çok pozisyonda daha rahat olur. Yatakta çıldırtabilir erkeği bunu o balık etliler zor yapar.
Soran+1 yıldoğru ben çita gibi koşarım valla :D
Cevap sahibi+1 yılİşte bak. Ama çok daha önemli olan kısmı yatak tabii ki.
Soran+1 yılhmmm
+1 yılBizimkiler yokluktan çevresinde şişman olunca onları seviyorlar çok iticiler bence kadın dediğin fit olmalıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen vintage üysi assgıda bir link koymus bir bak istersen fit ve güzeller bunlar varken neden balıket bende anlamadım sokakta dolu balıketli sokakta kac tan emiranda kerr gibi fit kız varkı?
Hayir Canim öyle Kizlarla ciddi düsünmezler... S e x icin düsünürlee ele gelebilen icabinda.. Kibar Olam Narin Olan Zarif olani sever Asik olurlar Kirilgan Masum...
12 Yorumla- +1 yıl
ehehehe sen ole san d
Soran+1 yılabi anlamıyorumki yani fit cok guzel bir görüntü bencede ben bu ahlmi baya baya seviyodum ama burdaki yorumları okuyunca kilo alasım geldi,
soru bence türk erkeği neden olmalıydı çünki türk erkeği ilişki sırasındaki seslerden hoşlanır ve buda balık etli diye tabir edebileceğimiz kadınlarla ilişki sırasında daha rahatlıkla çıkabilecek seslerdir sesin ve gürültünün ne kadar çok çıktığını duyan türk erkeğinin kendine güveni gelir ve daha mutlu olur
02 Yorumla
Soran+1 yılhımmm sadece cinsel yönden mi artıları var yani. ama zayıf narın bir kadınlada masum bir gece gecirebilirler bu kısmıda var o da farklı bir tat olmazmı duygularını katarak sevişirler. peki sen hangisini tercih edersin ve neden?
+1 yıluzun ince bel narin olacak
balık et falan filan yalan dolan ;)12 Yorumla
Soran+1 yılbeni tarif ettin sagol, neden boyle seviyosun cogu erkekbalik etli severken?
- +1 yıl
bana göre daha hoş daha çekici oldukları için ve görünüş olarak bir bayana narin fiziği daha çok yakıştırdığım için
Bunun bilimsel açıklaması var mı bilmiyorum ama her göze çok tatlı gelir balık etli kadınlar. Kadınların zayıflamaya çalışması hikaye balık etli kadın candır :)
10 YorumlaDaha geniş kalçalı kadınları, erkek bilinçaltı daha doğurgan olarak algılar.
Kadın bilinçaltıda en kuvvetli en zeki erkeği seçer. Neslin devamı için.
Böyle bişey okumuştum sanırım..12 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesidir. Genel olarak erkekler dolgun, hafif geniş kalça sever. Sen kendi düşünceni genele yayma bence. Bir çok araştırmaya göre geniş basenli kadınların diğerlerine göre daha fazla tercih edildiği, daha fazla seks yaptığı, daha fazla mutlu olduğu, daha sağlıklı olduğu sonucuna ulaşılmıştır.
valla ben senin tercihinden yanayım tamam cinsellik için daha tatmin edici gibi görünebilir hani derler ya elini atınca birşeyler gelecek ama bu karşındaki kişinin bedeninden çok ruhunda saklı diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben fitim ama sonucta bacaklarım kemik gibi durmuyorki normal duruyor işte adrianan ya da mirandanın ki gibi kemik gibi değil yani sutun gibi duruyor ve elliyorum gayet de iyi et geliyor fazlasını ne yapacaklar ki kasapmısınz?:D al ya :D
+1 yılYook öyle bir şey o ilkokuldaydı şişman kızların memesi var gibi oluyordu çekiyordu..
şu an kemik torbası seviyorum meleklerim benim <333302 Yorumla
Soran+1 yıloff kemik torbası diyip dalga gecme basheetiğim fit olması hastatlıklı gibi kemiklerinin görünmesi tabıkıde iyi değil, ben normal saglıklı fit bir bayandan bahsediyorum miranda kerr gibi ya da alt kısımda vintage üyesinin koydugu resimdeki kızlar gibi tekrra yorumla olmamaıs :D
- +1 yıl
Evet öyle o kızlar zayıflık olarak tatlı..
+1 yılZayıf olan kadınlarda -çok zayıflardan bahsediyorsak- göğüs ve kalça bölgesi olmaz pek. Dümdüz inen bir vücut ne kadar seksi olabilir ki?
22 Yorumla
Soran+1 yılmiranda kerr gayet kivrimli kivrimli genis omus ince bel dik kalca uzun bacak orta boyut gogus uzun boylu bir kiz dumduz degildur
- +1 yıl
Sana göre hoş olabilir..
kim demiş? nereden böyle bir algıya kapıldın? dolgun meme istediğimiz doğrudur ama balık et kimse sevmez
00 YorumlaEt but derken dana sevmiyoruz tabi Monica Bellucci gibi kadınları seviyorum ben şahsen ne o mankenler gibi açlıktan geberiyorlar ne de yağ torbası oluyorlar ikisinin ortası işte ya da kate upton bu mankenler arasındaysa eğer ona da saygımız var
00 YorumlaGöğüs olduğu zaman muhtemel fantaziler artıyor ondan :) ama bazı fitler bütün balıklara taş çıkartır. yani fitler inci gibi zor bulunur ama bulunursa ondan iyisi yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılfitler inci gibi zor bulunur derken toplumumuzda nadir oldugu cogu balıketli kısa oldugu için mi böyle dedin
+1 yıl'bütün genellemeler yanlıştır bu da dahil' deyip nietzsche yi hatırlatmak istedim ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılo da kim :)) tanımıyorum ki
- +1 yıl
sorduğun sorudan bilmediğini anlamıştım zaten. filozof diyebilirsin kısaca. alman yazar. dahasını wikipedia dan öğrenebilirsin ;)
Soran+1 yılutandırdın -.- gizli kullanıcıyım zaten oh be :D
- +1 yıl
:D :D yine de utanmalısın bence ;)
Soran+1 yılhayir utanmicam gizliyim zatennnn hihaaaaa
- +1 yıl
fark etmez diyorum bende işte normalde utanman lazım gizli de olsan ;)
Soran+1 yılutangacligim gecti
- +1 yıl
:)) utanma zaten bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :D
Soran+1 yılee yını
- +1 yıl
sonunda anlaştık sanırım ;)
Soran+1 yılhıhııı :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskanma kıskanma balık etlı candır can kım bı kemık yıgınıyla sevısmek ısterkı dolgun gogusler kalcalar harıkadır ele aavuca agıza gelmelı kadın dedıgın hepınızde 0 beden merakı var sopa gıbı gezıyorsunuz ortalıkda peh
24 Yorumla
Soran+1 yılmirande kerri yolda görsen dibin düşer kalkmıs burada bana balıket diyosun :D bizim burdaki teyzelerde balık etli ellerini kollarını sallay sallaya yürüyolar cok iticiler onlara benzemek istemiyorum gencım fitim cıtıpıtı görünüyorum kilo alırsam kosup zıplayamam :))
Cevap sahibi+1 yılmirande kerri dedıgın kısıye baktım ben bunun ıcın soyunmam bıle bana hıtap etmıyor bu öyle konusmussunkı sankı hergun bu kadınla sokakda yuruyorsun neyse kıskanma fesatlık yapma balık etlı kızlar her zaman sızın gıbı cırpılara gore daha cok tercıh edılecektır sızler anca kendınızı avutursunuz yok cıtıpıtı yok narin hahahha komıksınız ya
Soran+1 yıldaha mirandayi tanımıyousn yeni acıp bakmıssın ee hoh yani :D soyunmama dediğin kadın att
- +1 yıl
dostum, kişiden kişiye değişiyor. kıskandığını nereden biliyorsun?
ya benim görüşüm kadın dediğin ele avuca gelecek. peki o nasıl olacak? kendine bakan kadın olacak? bel ince fakat göğüsler ve kalça hafif büyük olacak? tabi onun içinde spor lazım canım ya
02 Yorumla- +1 yıl
Sporsuz olanda var
Miranda Kerr deme :( Öyle birini bulsam hemen kıyarım nikahı.. Kadın dediğin 48 kilo olur. Şişman kadını kim ne yapsın..
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen neden böyle zayıfkadınları tercih ediyorsun cogu erekek balık etli sverken senin kendindce sebebin ne?
Soran+1 yılörneğin balıketli sevenler genelde işte dolgun olsun ele avuca gelsin vs nedenleri var kendilerince seninde vardır mutlaka sana göre onları digerlerindenayıran ne ya da acıkla işte
Poposuna vurduklarında titreşime alsın kendini diye :D
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇogul kullanıp da şişmanları üste cıkarmanız yok mu
cogunluk şişmanları sevmiyor arkadaşım
şişmanlar daha kolay av olurlar neden?
cünkü kiloluyla kolay kolay sevgili olmak isteyen yoktur
anladın mı?00 Yorumlatuttunmu ele gelecek bende sevgilimin zayıf olmasını istemem erkek olmasına rağmen :D kıhkıhkıh : D
13 Yorumla
Soran+1 yılerkeller zaten iri kasli olmali kizlar narin erkellerde kizlar gibi narin zayif olursa bir farki kalmaZ
Soran+1 yılcunku turkiyede cogunun proporsiyonu ayni mecburen yoklukt kalinca onlaru tercih ediyolar sokakta kac tane miranda gibi kiz var ki. bende gocmenim zaten fiziksel olarak cevremdekilerden cok farkliym sokaktaki her erkek donup bakiyor ama demekki pratikte baliketli turk kadini seviyorlar
dediğin mankenler bulunmaz hint kumaşı gibiler de o yüzden. yoksa biz de isteriz öyle olsun.
ama balığın faydaları da saymakla bitmez. göze iyi gelir, hafızayı geliştirir, kalbe iyi vs. vs.00 Yorumlacanım bunu 3 kelimeyle açıklayacağım şap şap şap olay bu
22 Yorumla
Soran+1 yılsirf cinsellik icin istw
Bunun tek sebebinin seks olduğunu düşünüyorum ele gelmeli yani tatlım tahtayla mı sevişelim:)
12 Yorumla
Soran+1 yılmiranda kerr tahtamı ya da adriana? cok kuru demiyorum ki bunlar fit olanlar
+1 yılBen sevmem öyle o yağlar leş gibi kokuyor
Kızlar cinsel köledir başka faydası yoktur
Prf. Doktor Ekmek ihsanoglu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız dediğin ele gelecek ama fit ve 90-60-90 ayarında kız daha iyidir. Bizim istediğimiz, çok zayıf olacağına balık etli olsun daha iyi.
023 Yorumla
Soran+1 yılmiranda kerr iyimi kilosu yda alt kısımda vintage üyesinin koydugu resimdeki kızın kilosu hakkkında ne düşünoysun balık etli bir kızı bunlara degişirmisin
Cevap sahibi+1 yılMiranda benim favorim zaten. Onun gibisini bulsam öpüp başıma koyarım o kadar diyorum. Sen de öyle misin?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılEmin ol seni isteyen çok olur fiziğin öyleyse.
Soran+1 yılama baksana burada cogu baliketli diyor
Cevap sahibi+1 yılOnlar şeyine düşkün olduğu için öyle diyor. Balık etliyle seks hayal etmek çok daha çekici geliyor, daha doyurucu olacakmış gibi işte ama halbuki öyle değil. Pratikte fit kızla seks daha zevk vericidir.
Soran+1 yılfit kizla sexin guzel yanlari ne peki? ya da senin hosuna giden kismi?
Cevap sahibi+1 yılFit kızı havaya kaldırmak ve ordan oraya atmak daha kolay. İstediğin bütün hamleleri belini zorlamadan yapabiliyorsun. Sonuçta seks sadece bir deliğe girip çıkmaktan ibaret değil, farklı fanteziler de yaşanmalı. Ayrıca fit kızın ne kalçası gevşek gevşek sallanır ne de göğüsleri. Sarkık vücudu sevmiyorum ben. Ve bir de kasıkları ve kalçası fazla dolu olmadığından vajinasına ulaşmak daha kolay bence.
Soran+1 yılvajina daha dar hem
Cevap sahibi+1 yılDarlığını bilemem de daha tatlı olduğu kesin. Fiziğe göre ele alırsak, % ete düşen vajina eti oranı daha yüksek fit kızda hahaha. :)
Cevap sahibi+1 yılBen senin sorduklarını cevapladım. Şimdi de sıra sende. Sana sorularım var. ;)
Soran+1 yılsor
Cevap sahibi+1 yılPeki senin seks yapacağın erkeğin nesi önemli, nasıl olmalı? Fiziken ve davranış olarak anlatır mısın. Kaslı mı, zayıf mı? Sert mi, normal mi, çekingen mi, uçuk mu? vs.
Soran+1 yılbu soruyu sordun ya kendimi cok ezik hissettim cünkü ben daha hiç seks yapmadım bakireyim ve zaten yasımda küçük dün yeni 18 oldum. okuduklarım dısında o kadar cok sey bilemem ama hayllerim üzerinden yazayım ben aklıma gelenleri uzun boylu olursa cok ben de uzunum cunku 180 yeterli 185 de olabilir kaslı iri bir vücut cünkü kollarında kaybolmak ısterim ben zaten narınım bana sarıldıgında küçüçük kalayım istiyorum, birde eger biriyleolucaksamda birgün canımı yakmasın istiyorum yani biraz ymusak davransın hayvan gibi dokunmasın korkarım cünkü bu kadar
Cevap sahibi+1 yılÖyle hissetmene hiç gerek yok ben de tecrübesizim ama erkeğim işte ondan biliyorum :) 180 den 2-3 cm kısa olsa mesela ve de kaslı olsa aşırı değil ama kolları ve omuzları güçlü, karın kasları hafiften belli, bacak kasları da aynı şekilde güçlü olsa. Seni güçlü kollarının arasına alıp sıkıca sarsa? hoşuna gitmez mi?
Soran+1 yılhosuma gider güçü oldugunu hissederim yani sorun yok 180 den 2 3 santim kısaysa
Cevap sahibi+1 yılKendinden kaç yaş büyük biriyle olursun en fazla? Yaş sınırın ne? 170 in üstündesin sanırım?
Soran+1 yılbunalrı neden soruyosun :D kendimden büyüklerden daha cok hoslanıyorum ben ama onlar bana ergen diye bakıyolrardır yasıtlarımı pek sevmiyorum cok ezikl geliyorlar hem fiziken hemde düşünce olarak 25 e kadar olur farketmez dahada büyük olabilir 29 u gecmesin.171 im
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama kriterlerime uyuyorsun da ondan soruyorum. :D 5 yaş büyük ve meslek sahibi biri sıkıntı yapmaz yani öyle mi. 8-10 yaş büyüğünü tavsiye etmem sana :) 171 çok ideal.
Soran+1 yılyoo sorun omaz dedim ya :))
Cevap sahibi+1 yılYaptığım belki tuhaf ama seninle tanışmak istiyorum. Sadece birbirimizi tanıyalım diye herhangi bir çıkarım yok. :)
Soran+1 yılsanaldan olmsaydı seni bende tanımak istedrim ama cok üzgünüm. sanaldanben hiç kimseyle konusmauyorum facebooktan bile yazanlara bakmıyorum tanıdıklarsa bile. cidden sanaldan hiç tanısmıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin belki de ruh ikiziyizdir, fırsat vermeni isterdim ama karar senin yine de. Gerçekte kimseyle bu konulara giremezsin ki
Erkekler hep dolgun etli sever. Dolgun etli dediysekte 120 kiloluk bir bayandan bahsetmiyoruz. Şırpıda değil orta kilolu bir bayan. Dolgun etli istemesinin sebebinde seksteki zevktir...
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin tercihin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes değil elbet. Her zaman balık etliler seviliyor diye bir kural yok. Ben özellikle kişinin o fiziği nasıl taşıdığına bakarım. Bence Miranda Kerr çok güzel. Kate Upton 'da öyle.
00 Yorumla
+1 yılkemik yığını ve balinayı ne yapalım? ortası en iyisi
04 Yorumla
Soran+1 yılmiranda kerr?
- +1 yıl
ne kadar güzel olursa olsun balık etli değilse gözümde 0. mesela burcu esmersoy taş gibi hatun ama kemik yığını o yüzden 0
Soran+1 yılburnu kötü zaten
Soran+1 yılkadın burnu küçük hookka olur
ten tene değerken ses çıkacak gülüm dolgun olacak ki sert sekste sıkıntı yaşamasın
01 Yorumla
Soran+1 yıleyv gulum
zayıf sutun gibi bacakları olan dolgun göğüslü ve kalçalı olsun hem ne demişiler markananın salçalışı kadının kalçalısı :D
00 Yorumla
+1 yılBiraz etli olunca dokunmasi kucaga oturmasi filan iyi oluyor ama bence oncelik duzgun insan olmasi kilo alonir verilir zamanla olur hepsi
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten evlenip hamile kaldignda vucudun oturcak zaten evlenmeden iliski disunmekde sacma
ben zayıf olan kızı severım ama neden balık etlı seviyolar ele avuca gelsın istiyorsan arkadaşlarımdan biliyorum :) bu yuzden :)
00 Yorumla
+1 yılHem göze güzel geliyor. Hem sekste iyidir. Kimse kup kuru birini ya da hayvan gibi biriniz iztemez en güzeli bu
00 Yorumlaherkezin hoslandıgı vucut bıcımı farklıdır bence seks için dolgun ya da zayıf olması degıl yatakta ahankle bana uyum saglamasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık etli kızlar daha hoş tatlı fiziksel olarakta güzeller her bakımdan güzeller.)
015 Yorumla
Soran+1 yılşimdi su alt kısımda vintage üyesinin koydugu linkteki kız çirkin mi?
Soran+1 yılne yani bu kız cırkın oluyor o zman senin bakıs acna göre
Cevap sahibi+1 yılBence bir kız balık etli olmalı güzelliğine bişey diyemem çok güzel ama zayıf :)
Soran+1 yılbak güzel dedin işteee :))))))))))))))
Soran+1 yılorda guzel kelimesi gecti kilo almıycam vazgectim güzel dedin cünkü
Cevap sahibi+1 yılYa bütün kadınlar güzeldir ona kaldıysa ama balık etli kızlar zayıf kızlardan daha hoş fizik olarak :)
Soran+1 yılyalancı :D
Soran+1 yılkilo alıyım sonra veremiyim davul gibi olıyım diye yapıyosunn :D
Cevap sahibi+1 yılYa ne alakası var boyun kilon kaç?
Soran+1 yılsakaydı ya biliyorum balık etli seviyosunuz tamam
Cevap sahibi+1 yılkızlarda zayıf erkek sevmiyo ama.)
Soran+1 yılben fit olunca ayna karsısında kendimi daha iyi hissediyorum kiloluyken koca karı gibi hissediyorum bölyesi daha cıtır daha enerjık geliyor bana bende böyle sven brini bulurum :))
Cevap sahibi+1 yılBoyun kilon kaç söyle bir :D
Soran+1 yıl1.71 54 kilo
Cevap sahibi+1 yılBnce bir kaç kilo daha al nolucak :D 60 kadar yolu var boyun uzun maşaallah bn napiyim cılızım bnde boyum 173 kilom 55
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etli kızlar güzel olursa yüzü felan çoook ama çok tatlı balık etli kızlar var bakımlı hemde. Ama ben seks yaparken zayıf kız tercih ederim.
12 Yorumla
Soran+1 yılama yüzün cok tombul olunca itici oluyor kemikli yüzler daha cekicidir bence erkektede kızdada kemikli beligin surat daha sexi bence örnegın megan fox yüzü cok narın kemikli
Cevap sahibi+1 yılAynen ama genelde zayıf kızları tercih ederim seks yaparken aşırı zevk alıyorum. Balıketliler kalkana kadar oooooo ölme eşşeğim ölme :D
+1 yılKışın ısınma ihtiyacı harici hiçbir şey için Balık etli istemem..
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle sevişirken hem yumuşaklıgı olsun hemde ele avuca gelişi feci tahrik eder
10 Yorumlabalık etliyse balık hafızalı olurda kafa ağrıtmaz diye
00 YorumlaÇünkü sevişirken veya seks esnasında tuttun mu eline gelmeli. çok çok güzel yani. bu yüzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöz doyuruyor çünkü. Zayıf kız heryerde var. Zayıf olmanın çekici bir tarafı yok yani artık. Dolgun, kıvrımlı olabilyosan kilo alabilrsn..:)
12 Yorumla
Soran+1 yılasıl heryerde balıketli var sen soakkata kac tane miranda gibi bir kız gördün fizik olarak?
Cevap sahibi+1 yılPatateslerden bahsetmiyorum ben. Dolgun kıvrımlı kadınlardan bahsediyorum. Vala şansımdan mıdır nedir baya görüyorum ben zayıf, fit kız.
Kız dediğin biraz ele gelmeli göğüsler bacaklar kalça falan biraz iri ve etli olmalı diğerleri pek dikkatimizi çekmiyor
10 Yorumla
+1 yılsana denk gelenler öyle ben gayet slim severim çıtır ufak skinny :)
05 Yorumla
Soran+1 yılvintage üyesinin alt kısımda resmini koydugu kız gibi yanı fit çıtır
Soran+1 yıldogrumu anladım
- +1 yıl
aynen öyle esmerse eğer tadındanda yenmez
Soran+1 yılins bulursun bir esmer :))
- +1 yıl
:) kısmet
+1 yılonlar ele geliyor zıplaması güzel dokunması güzel herşeyi güzel oluyor digerleri kemik torbası gibi ya
00 Yorumlabende balık etlı sevıyorum cok zayıflar cekıcı gelmıyo
10 Yorumla
+1 yılyemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler demekki var bir bildikleri
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsan olsun , eli yüzü düzgün olsun yeter aslında :)
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bilincaltina biyolojik olarak daha saglikli ve dogurgan gozukuyor. Bilimsel aciklsmasi bu
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sevişmesi bence daha tatlı ve zevkli olur. Dolgun göğüsler, geniş kalçalar erkeği daha da çıldırtır. Sonuçta orgazm/boşalma daha tatlı olur.
00 Yorumla
+1 yılbnce cinsel açıdan daha doyurucu olduğu için balık etli kızlar daha çok tercih edilir ama gösteriş olsun diyede narin kızlar tercih edilir :)
00 YorumlaAslında oyle bişi yok sen yanlış biliosun. erkekler için hafif yağlı bir bayan idealdir. belini kavradiginda kemik gelmesin yeter ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim tercihim Miranda Kerr tarzında manken olan kızlardır !
02 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
- +1 yıl
Seksi olduğu için?
Nabız yokluyorsun sanki. Nefret ederim balıketlilerden. Biz ona balina etli diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben nefret ediyorum
balık etli değil onlar ŞİŞKONUN TEKİ20 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası