Moda & Stil Yeni kapandım sizce nasıl giyinmeliyim? Fathy56 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben eskıden erkektım sımdı ıse kapalı bı bayan olmaya karar verdım sızce nasıl sekılde kapanmalıyım Yeni kapandım sizce nasıl giyinmeliyim? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Nasıl yani şimdi babanla sen kardeş misin 1 1 Yorumla Fathy56 +1 yıl Hayır ben onun artık kızıyım Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Nasıl kıyafetler seversin 0 25 Yorumla Fathy56 +1 yıl Kapanmak ıstıyorum sadece ama nası olayım bılmıyom Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Ilgini çeken kıyafetler var mi Yorumla Fathy56 +1 yıl Tabıkı su eteklı ve kırmızı ustlu olan dıkkatımı cekmıatı Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Cok hos Yorumla Fathy56 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Rica ederim Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Sorularima bakabilirsin Yorumla Fathy56 +1 yıl Pekı 😊 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl 😉😉😉 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Yorumla Fathy56 +1 yıl Yaa çok güzeller aşık oldum 😍 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Sevindim Yorumla Fathy56 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl 😉😉😉... Yorumla Fathy56 +1 yıl Sende benım gıbımısn Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Çok isterdim Yorumla Fathy56 +1 yıl Baştaki harıc harıkalar ya yaa büyük bı aşkla bakıyom bunlara 😍😍😍 Yorumla Fathy56 +1 yıl Yaaa sen nasıl gıyınıyosun pekı Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Şimdilik normal giyiniyorum Yorumla Fathy56 +1 yıl Hmm özele gelsen Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Isteği kabul etmiyorsun 😔😔😔 Yorumla Fathy56 +1 yıl Sımdı baksana Yorumla ferihaningeceligi +1 yıl tencere kapak 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nasıl istiyorsan öyle? 0 14 Yorumla Fathy56 +1 yıl Sence hangısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aa ben seni kız sandım. ne yaşıyosun abicim? Yorumla Fathy56 +1 yıl Abicim :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek hesabı açmışsın ama? Yorumla Fathy56 +1 yıl Ya kapandım ama erkek degılım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl trans bir birey misin troll müsün anlamadım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fakesin sen profildeki fotoğraf sana ait değil iyi trollmüş kanka ama bir dahakine üzerine biraz daha çalış internette bulduğun ilk fotoğrafı kullanma Yorumla Fathy56 +1 yıl Troll degılım asla transım Yorumla Fathy56 +1 yıl Yok cıdden fake degılım foto zaten bana aıt degıl bunda hemfıkırız ama cıdden kapandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eğer cidden transsan ve sorunda ciddiysen sen kendine hangi tarzı daha çok yakıştırıyorsan, hangisinin içinde kendini daha iyi hissedeceksen onu giy. trollse de canın sağ olsun ne diyeyim. Yorumla Fathy56 +1 yıl Teşekkür ediyorum pekı yukarıdakılerden hangısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diyorum ya hangisi olduğunu. sen hangisini istiyorsan o olsun işte Yorumla Fathy56 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne demek:) Yorumla
gunmanworld Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Burka giy 0 10 Yorumla Fathy56 +1 yıl O ne ya Yorumla gunmanworld +1 yıl Hem trans hem cahilsin ıyy Yorumla Fathy56 +1 yıl Napıyım yenıyım ama ozelden yazsana Yorumla Fathy56 +1 yıl Yok canım sagol baktım ben gencım genc Yorumla gunmanworld +1 yıl Mal ben sana yazar mıyım zaten mal Yorumla gunmanworld +1 yıl Hee tamam Yorumla gunmanworld +1 yıl Üzüldüm ya mal dediğime sorry Yorumla Fathy56 +1 yıl Tamam sıkıntı yok Yorumla gunmanworld +1 yıl Sağol kusura bakma tekrar Yorumla Fathy56 +1 yıl Yok ne kusuru Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bence hala erkeksin. 0 1 Yorumla Fathy56 +1 yıl Ya ameliyat olmadım tabı Yorumla
allweneeds_lovee_ Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Jesus. bu gerçek mi? 0 5 Yorumla Fathy56 +1 yıl Tabikide artık kapandım Yorumla allweneeds_lovee_ +1 yıl ben inanmıyorum eski halini de görmedikçe Yorumla Fathy56 +1 yıl Eskı halımı neden atayımkı Yorumla allweneeds_lovee_ +1 yıl ilginç geldi valla bilmiyorum Yorumla Fathy56 +1 yıl Evet oyle tabı Yorumla
Sezer089 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Sakamisin 0 10 Yorumla Fathy56 +1 yıl Neden şaka olsunkı Yorumla Sezer089 +1 yıl Bi defol islam düşmanı Yorumla Fathy56 +1 yıl Hayır ya Yorumla Sezer089 +1 yıl Özel den yazsana Yorumla Fathy56 +1 yıl Neden Yorumla Sezer089 +1 yıl Inanıyorum sana Yorumla Sezer089 +1 yıl Inanmiyorum Yorumla Fathy56 +1 yıl Yazınca ne degısıcek Yorumla Sezer089 +1 yıl Ailen bunu nasıl kabul ediyor niye böyle oldun merakliyim Yorumla Fathy56 +1 yıl Ailemden ayrı yasıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iyi misin mavili. 0 5 Yorumla Fathy56 +1 yıl İyiyim tabı kapanmak istedım sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadim mavili hesap ama kiz gibi. Yorumla Fathy56 +1 yıl Yukarıdakılerden hangısı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3. Yorumla Fathy56 +1 yıl Teşekkür ediyorum:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasıl yani şimdi babanla sen kardeş misin
Hayır ben onun artık kızıyım
Nasıl kıyafetler seversin
Kapanmak ıstıyorum sadece ama nası olayım bılmıyom
Ilgini çeken kıyafetler var mi
Tabıkı su eteklı ve kırmızı ustlu olan dıkkatımı cekmıatı
Cok hos
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sorularima bakabilirsin
Pekı 😊
😉😉😉
Yaa çok güzeller aşık oldum 😍
Sevindim
😊😊😊
😉😉😉...
Sende benım gıbımısn
Çok isterdim
Baştaki harıc harıkalar ya yaa büyük bı aşkla bakıyom bunlara 😍😍😍
Yaaa sen nasıl gıyınıyosun pekı
Şimdilik normal giyiniyorum
Hmm özele gelsen
Isteği kabul etmiyorsun 😔😔😔
Sımdı baksana
tencere kapak 😂
nasıl istiyorsan öyle?
Sence hangısı
aa ben seni kız sandım. ne yaşıyosun abicim?
Abicim :(
erkek hesabı açmışsın ama?
Ya kapandım ama erkek degılım ya
trans bir birey misin troll müsün anlamadım ki
fakesin sen profildeki fotoğraf sana ait değil iyi trollmüş kanka ama bir dahakine üzerine biraz daha çalış internette bulduğun ilk fotoğrafı kullanma
Troll degılım asla transım
Yok cıdden fake degılım foto zaten bana aıt degıl bunda hemfıkırız ama cıdden kapandım
eğer cidden transsan ve sorunda ciddiysen sen kendine hangi tarzı daha çok yakıştırıyorsan, hangisinin içinde kendini daha iyi hissedeceksen onu giy. trollse de canın sağ olsun ne diyeyim.
Teşekkür ediyorum pekı yukarıdakılerden hangısı
diyorum ya hangisi olduğunu. sen hangisini istiyorsan o olsun işte
Teşekkür ederim 😊
ne demek:)
Burka giy
O ne ya
Hem trans hem cahilsin ıyy
Napıyım yenıyım ama ozelden yazsana
Yok canım sagol baktım ben gencım genc
Mal ben sana yazar mıyım zaten mal
Hee tamam
Üzüldüm ya mal dediğime sorry